Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(*Nelly* @ 2007 09 28, 14:51)
Taiva,atrodo grazu,bet nepatogu,juolab jei pati vairuoji,ir kiekviena diena landziot per tas sodynes,tai tikrai ne kas schmoll.gif

aha, vairuoju po truputį ax.gif
neįsivaizduoju savęs, traukiančios du vaikus pro priekines duris schmoll.gif doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 09 28, 14:51)
Taiva,atrodo grazu,bet nepatogu,juolab jei pati vairuoji,ir kiekviena diena landziot per tas sodynes,tai tikrai ne kas schmoll.gif

jei vairuoji, tai nereikia paciai landzioti is galo kas karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2007 09 28, 20:36)
jei vairuoji, tai nereikia paciai landzioti is galo kas karta  ax.gif

Paciai tai nereikes,bet juk vaika tai kas kart su savimi veziosi ax.gif ,o ji reikes visada landzioti ir sodint i kede g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 09 30, 14:02)
Paciai tai nereikes,bet juk vaika tai kas kart su savimi veziosi ax.gif ,o ji reikes visada landzioti ir sodint i kede g.gif

Jei viena su vaiku vazineji, galima kedute tvirtinti ant priekines sedynes
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2007 09 28, 14:54)
dėl to pilnai sutinku mirksiukas.gif o visa kita pas mano gražuoliuką yra nuostabu wub.gif
kažkaip net neįsivaizduoju dabar savęs važinėjant kitokia mašinyte.Aišku norėtūsi 307,bet gerai kaip yra biggrin.gif

mes daba pirksim 607 wub.gif aisku as ja ir vazinesiu, nes man toliau i darba tongue.gif thumbup.gif nu laukiu nesulaukiu, kol ja praleksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, netiketai sau paciail, tapau Peugeot gerbeja smile.gif PIrmaji 206 pirkau nes buvo labai geras pasiulymas salone - po 1.5 metu pardaviau praktiskai uz ta pacia kaina wink.gif O dabar persedau irgi i metu senumo, naujo modelio 307, dyzeli, tai negaliu atsidziaugti, kokia ji man miela smile.gif Kaip mano drauge, su kuria vakar vaziavom, sako: "atrodo, kad ji gyva" smile.gif Tiek visokiu "navarotu", grazi, patogi, saugi (vienas is esminiu reikalavimu man), ekonomiska (vos 5litrai dyzelio)... Zodziu, dar menesio nesivazineju, bet esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Mano svajoniu automobilis 206"Pežukas",tik teises reiktu issilaikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 03, 13:13)
Mano svajoniu automobilis 206"Pežukas",tik teises reiktu issilaikyt lotuliukas.gif

Nuosirdziai nerekomenduoju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Moteris @ 2007 10 01, 18:39)
Sveikos, netiketai sau paciail, tapau Peugeot gerbeja smile.gif PIrmaji 206 pirkau nes buvo labai geras pasiulymas salone - po 1.5 metu pardaviau praktiskai uz ta pacia kaina wink.gif O dabar persedau irgi i metu senumo, naujo modelio 307, dyzeli, tai negaliu atsidziaugti, kokia ji man miela smile.gif Kaip mano drauge, su kuria vakar vaziavom, sako: "atrodo, kad ji gyva" smile.gif Tiek visokiu "navarotu", grazi, patogi, saugi (vienas is esminiu reikalavimu man), ekonomiska (vos 5litrai dyzelio)... Zodziu, dar menesio nesivazineju, bet esu labai patenkinta smile.gif

O kuo ji geresne uz 206, gal galit palygint? Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2007 09 30, 18:21)
Jei viena su vaiku vazineji, galima kedute tvirtinti ant priekines sedynes

Jei oro pagalvės yra - negalima
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2007 10 04, 13:31)
Jei oro pagalvės yra - negalima

Ją galima išjungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 10 03, 19:44)
Nuosirdziai nerekomenduoju  ax.gif

Nu ir kodėl jau taip nuoširdžiai nerekomenduoji 206 g.gif aš jį turiu ir esu visiškai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
planuoju įsigyt Peugeot 306...daug kas sako nepirk, nu bet man jis toks mielas wub.gif ..kaip atsispirt...patarinėja pirkti audi, bet pasiėmus paskolą bijot kad vieną dieną nerasi po langu tai irgi ne išeitis unsure.gif
Atsakyti