Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

sveiki 4u.gif 4u.gif ir as jungiuosi prie jusu dabar turime du pezus biggrin.gif vyras jau apie 3 metus vazineja su 406 benzu ir jokiu problemu su juo nematem smile.gif tai ir man nupirkom 406 dizeliuka biggrin.gif abi sidabrines thumbup.gif thumbup.gif na pakolkas dziaugiuosi labai minkstai vaziuoja thumbup.gif ir taip taupu vazinet su dizeliuku. tik va teks su ankstesne masinyte opeliuku atsisveikin unsure.gif ir gaila,bet maziukas ,pakratukas atsibodo ax.gif
Atsakyti
Sveiki, mes turime peugot 607. nu masina man labai patinka isvaizda, masinos vidus, bet kompiuterija doh.gif dabar jau kuris laikas rodo, kad filtras uzsikimses...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Turiu Peugeot 307. Labai dziaugiuosi siuo pirkiniu, be galo patinka, patogu, taupu ir pan. Lyginant, kad pries tai turejau BMW, si masina tiesiog pasaka smile.gif Vadinu Zydrunu, nes jis ryskiai melynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juliusjowe @ 2011 11 21, 13:08)
Sveiki  4u.gif  Turiu Peugeot 307. Labai dziaugiuosi siuo pirkiniu, be galo patinka, patogu, taupu ir pan. Lyginant, kad pries tai turejau BMW, si masina tiesiog pasaka  smile.gif  Vadinu Zydrunu, nes jis ryskiai melynas  biggrin.gif

manoji tamsiai melyna thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,as su MB irgi kazkaip del sios markes pakvaise,kiek tureje masinu,visos Peugeot biggrin.gif Dabar MB vazineja su 406 dyzeliu,nerialiai ekonomiska,mazai valgo kuro thumbup.gif jei reikia kur toliau pavaziuot tai tik su jo masina vaziuojam,o ir pakankamai didele,lyginant su manaja 207 (benzinas verysad.gif ) o kaip ryja ta benza ne tas zodis doh.gif bet as ja patenkinta smile.gif tik va turim bedele,MB nuvare i autoservisa,nes kazko nenori kurtis,bijau kad nebutu raktelis sutrenktas,nes dauk kartu ir skaudziai yra krites,o ji keisti yra labai brangu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juliusjowe @ 2011 11 21, 14:08)
Sveiki  4u.gif  Turiu Peugeot 307. Labai dziaugiuosi siuo pirkiniu, be galo patinka, patogu, taupu ir pan. Lyginant, kad pries tai turejau BMW, si masina tiesiog pasaka  smile.gif  Vadinu Zydrunu, nes jis ryskiai melynas  biggrin.gif

as irgi perejau ant peziuko nuo bmw, kolkas esu ji isimylejusi, maniski vadinu voveriuku, nu nezinau jis man grynas voveriukas thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,ka galetu reikst,peugeot-607,uzsidege variklio lempute,jau antra karta,ir dirba garsei variklis kas galetu but? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feona @ 2011 09 19, 20:34)
sveiki  4u.gif  4u.gif ir as jungiuosi prie jusu  dabar turime du pezus biggrin.gif  vyras jau apie 3 metus vazineja su 406 benzu ir jokiu problemu su juo nematem smile.gif  tai ir man nupirkom 406 dizeliuka biggrin.gif  abi sidabrines thumbup.gif  thumbup.gif  na pakolkas dziaugiuosi labai minkstai vaziuoja thumbup.gif ir taip taupu vazinet su dizeliuku.  tik va teks su ankstesne masinyte opeliuku atsisveikin unsure.gif  ir gaila,bet maziukas ,pakratukas atsibodo ax.gif

O kiek litru naudoja dyzelio Jusu 406 peziukas? Kiek vasara ir kiek ziema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2012 02 22, 11:43)
O kiek litru naudoja dyzelio Jusu 406 peziukas? Kiek vasara ir kiek ziema?  g.gif

Mes esame pries kelis metus tureje 406 tai tikrai taupios masinytes tiek ziema tiek vasara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2012 02 22, 14:43)
O kiek litru naudoja dyzelio Jusu 406 peziukas? Kiek vasara ir kiek ziema?  g.gif

thumbup.gif 6 litrai dyzeliuko mirksiukas.gif žiauriai ekonomiškas thumbup.gif ,o va vyro 406 benzas nu tai tik i darba ir namo doh.gif .visur su mano dyzeliuku važinėjam....

beje as turėjau omeny ~6 litrai žiema thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Na pasakokit kas gali buti masiniukui jei kai uzgesini ant galo taip idomiai net sudreba masinyte . ( na ziurejom pirkti, bet mane tas sulaike , kad neaiskiai uzgesta) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feona @ 2012 03 27, 18:11)
thumbup.gif  6 litrai dyzeliuko mirksiukas.gif  žiauriai ekonomiškas thumbup.gif  ,o va vyro 406 benzas nu tai tik i darba ir namo doh.gif  .visur su mano dyzeliuku važinėjam....

beje as turėjau omeny ~6 litrai žiema thumbup.gif

Nu fantastika g.gif pas mane tai daugiau unsure.gif
Vasara ir tai 7 litrai doh.gif
Atsakyti