sveiki ir as jungiuosi prie jusu dabar turime du pezus vyras jau apie 3 metus vazineja su 406 benzu ir jokiu problemu su juo nematem tai ir man nupirkom 406 dizeliuka abi sidabrines na pakolkas dziaugiuosi labai minkstai vaziuoja ir taip taupu vazinet su dizeliuku. tik va teks su ankstesne masinyte opeliuku atsisveikin ir gaila,bet maziukas ,pakratukas atsibodo
Sveiki, mes turime peugot 607. nu masina man labai patinka isvaizda, masinos vidus, bet kompiuterija dabar jau kuris laikas rodo, kad filtras uzsikimses...
Sveiki Turiu Peugeot 307. Labai dziaugiuosi siuo pirkiniu, be galo patinka, patogu, taupu ir pan. Lyginant, kad pries tai turejau BMW, si masina tiesiog pasaka Vadinu Zydrunu, nes jis ryskiai melynas
QUOTE(juliusjowe @ 2011 11 21, 13:08)
Sveiki Turiu Peugeot 307. Labai dziaugiuosi siuo pirkiniu, be galo patinka, patogu, taupu ir pan. Lyginant, kad pries tai turejau BMW, si masina tiesiog pasaka Vadinu Zydrunu, nes jis ryskiai melynas
manoji tamsiai melyna
Sveikos,as su MB irgi kazkaip del sios markes pakvaise,kiek tureje masinu,visos Peugeot Dabar MB vazineja su 406 dyzeliu,nerialiai ekonomiska,mazai valgo kuro jei reikia kur toliau pavaziuot tai tik su jo masina vaziuojam,o ir pakankamai didele,lyginant su manaja 207 (benzinas ) o kaip ryja ta benza ne tas zodis bet as ja patenkinta tik va turim bedele,MB nuvare i autoservisa,nes kazko nenori kurtis,bijau kad nebutu raktelis sutrenktas,nes dauk kartu ir skaudziai yra krites,o ji keisti yra labai brangu
QUOTE(juliusjowe @ 2011 11 21, 14:08)
as irgi perejau ant peziuko nuo bmw, kolkas esu ji isimylejusi, maniski vadinu voveriuku, nu nezinau jis man grynas voveriukas
sveiki,ka galetu reikst,peugeot-607,uzsidege variklio lempute,jau antra karta,ir dirba garsei variklis kas galetu but?
QUOTE(feona @ 2011 09 19, 20:34)
sveiki ir as jungiuosi prie jusu dabar turime du pezus vyras jau apie 3 metus vazineja su 406 benzu ir jokiu problemu su juo nematem tai ir man nupirkom 406 dizeliuka abi sidabrines na pakolkas dziaugiuosi labai minkstai vaziuoja ir taip taupu vazinet su dizeliuku. tik va teks su ankstesne masinyte opeliuku atsisveikin ir gaila,bet maziukas ,pakratukas atsibodo
O kiek litru naudoja dyzelio Jusu 406 peziukas? Kiek vasara ir kiek ziema?
QUOTE(erikaa @ 2012 02 22, 11:43)
Mes esame pries kelis metus tureje 406 tai tikrai taupios masinytes tiek ziema tiek vasara
QUOTE(erikaa @ 2012 02 22, 14:43)
6 litrai dyzeliuko žiauriai ekonomiškas ,o va vyro 406 benzas nu tai tik i darba ir namo .visur su mano dyzeliuku važinėjam....
beje as turėjau omeny ~6 litrai žiema
Sveikos mergaites
Na pasakokit kas gali buti masiniukui jei kai uzgesini ant galo taip idomiai net sudreba masinyte . ( na ziurejom pirkti, bet mane tas sulaike , kad neaiskiai uzgesta)
Na pasakokit kas gali buti masiniukui jei kai uzgesini ant galo taip idomiai net sudreba masinyte . ( na ziurejom pirkti, bet mane tas sulaike , kad neaiskiai uzgesta)
QUOTE(feona @ 2012 03 27, 18:11)
6 litrai dyzeliuko žiauriai ekonomiškas ,o va vyro 406 benzas nu tai tik i darba ir namo .visur su mano dyzeliuku važinėjam....
Nu fantastika pas mane tai daugiau
Vasara ir tai 7 litrai