Tikra tiesa
Jungiuosi ir aš prie jūsų Jau savaitė laiko, kaip važinėju su Peugeot 206cc
Sveika prisijungus.
Jungiuosiu ir aš ,turiu pegeuot 607.Kai pirkom jokių problemų nebuvo,o dabar netraukia,nevažiuja.Patarkit gera meistra,nes kur buvau sako nieko rimto ištrina klaidas ir viskas.O po kelių dienų tą pati pasaką be galo .Ačiū
I r mano kazkoks nelaimingas pezukas vis genda, nekrove generatorius batareikos pakeitem po dvieju dienu nevaziuoja siurblys parejo, vel pas meistra, tiesa jis jau kaip pirkom blogai su apytusciu baku trauke, bet MB manes neklause, idomu kada baigsis tie pinigu kisimai i ji.
Sveikutes jungiuoi ir as jusu buri Vazinejames jau beveik du metai su 406 viskas liuks Bet dabar jau greit nebetilpsim arba labai sunkiai i musu masiniuka labai gaila man su juo atsisveikinti...bet reikes....Issirinkom 807...gal kas turi toki masiniuka galetu kokios informacijos suteikti i ka reikia atkreipti demesi...musu pagrindinis kriterijus automatas....kaip ju dyzeliukai nusiziurejom benza...bet galvoju ar ne valgis kaip arkliukas...Seip visa gyvenima su benzu vazinejames...
QUOTE(Tanler supykusi @ 2011 05 12, 10:19)
Sveikutes jungiuoi ir as jusu buri Vazinejames jau beveik du metai su 406 viskas liuks Bet dabar jau greit nebetilpsim arba labai sunkiai i musu masiniuka labai gaila man su juo atsisveikinti...bet reikes....Issirinkom 807...gal kas turi toki masiniuka galetu kokios informacijos suteikti i ka reikia atkreipti demesi...musu pagrindinis kriterijus automatas....kaip ju dyzeliukai nusiziurejom benza...bet galvoju ar ne valgis kaip arkliukas...Seip visa gyvenima su benzu vazinejames...
Mes turim seimynine masina-Peugot 807 Musiskis dyzelis ir mechanine. Su automatine ir dyzeliu vazineju as su Citoenu C5
I ka atkreipti demesi? O gi nepagaileti pinigu ir norima masina istikrinti SAVO pasirinktame autoservise. Mat galima gauti puikia masinyte, o gali ikisti visiskai s.
Toliau viskas priklauso nuo pagaminimo metu ir pridetos kompiuterijos. Kai musu masinytes kompiuteris ima rodyti klaidas-lekiam kulverscia i autoservisa, nes zinom, kad ta detale grit suges, o tada jau laikykis, kirs per pinigine ziauriai
QUOTE(Tanler supykusi @ 2011 05 12, 09:19)
labai smagi masinyte vaziuoti, talpi, didele, bet kuo maziau elektronikos tuo geriau, mes jau pavargom su kiekvienu lemputes blykstelejimu vezti i servisa, nes zinom, kad tada pinigine palengves smarkiai....
P.S. antros tokios nepirkciau
Jungiuosi ir as prie jusu turime 807 ir 307
Sveiki peugeot gerbejai, jungiuosi ir as seimoje turime du sios markes automobilius 407 universala, kuri vairuoja tevai, o manasis 206, pastarasis nera naujausias, taciau kaip pirmai masinai tai labai geras
p.s pries 3 metus turejome 307 universala, bet 407 daug komfortiskesnis ir simpatiskesnis
p.s pries 3 metus turejome 307 universala, bet 407 daug komfortiskesnis ir simpatiskesnis