Sveika, kad kietas nepasakyciau, man po pirkimo visa pakaba sutvarke, tad dabar minkstai vazineju, o del barkejimo tai barska truputuka, bet yra masiniuku kurie labiau barska. Seip manevringas, taupus masiniukas as dziaugiuosi pirkiniu. Mano MB turi hundai kupe tai va pas ji pakaba kieta, nes jis sportinis masiniukas lyginant su pezuku kaip diena ir naktis.
QUOTE(audratum @ 2011 03 01, 23:07)
Sveikos ir as jungiuosi cia. Nesenai mb nupirko pezuka 206 dyzeliuka, nl jis norejo, bet as ikalbejau, patinka jis man nors tu ka. Tokia seksuali masinyte tiek viduj tiek isoreje, svarbu ekonomiska ir maza. Tiesa nupirkom su defektu greiciu dezes, vargas buvo ieskoti sako ju defektas dezes luzta, bet varikliukai geri, tiesa pakaba ir ne is pigiuju. Gal kas turit galit parasyti atsiliepimu apie ja butu idomu.
Lūžta ? Penkis metus važinėju su dyzeliuku ir negirdėjau tokio dalyko
Reiskia jums pasiseke, mano deze jau pakeista tikuosi, kad nesulus vel, bet kaip ieskojom tikras deficitas buvo, nzn gal cia nuo variklio kubaturos priklauso tie dezes defektai, gal kitos patvaresnes. mano 1,9 dyzeliukas 2001 metu, o jusu koks
QUOTE(audratum @ 2011 03 18, 14:38)
Reiskia jums pasiseke, mano deze jau pakeista tikuosi, kad nesulus vel, bet kaip ieskojom tikras deficitas buvo, nzn gal cia nuo variklio kubaturos priklauso tie dezes defektai, gal kitos patvaresnes. mano 1,9 dyzeliukas 2001 metu, o jusu koks
toks pat, tik 2000 metu
Nu tada nzn cia jums pasiseke ar man nepasiseke, ar cia plefas buvo kainai uzkelti. Norejau paklausti kokios jusu pezuko kuro sanaudos ir ar gerai traukia juk toki pati turit jau daug laiko, o as nesenai nusipirkau tik menesis idomu gal vel reiks pas meistriuka varyt.
QUOTE(audratum @ 2011 03 18, 20:35)
Nu tada nzn cia jums pasiseke ar man nepasiseke, ar cia plefas buvo kainai uzkelti. Norejau paklausti kokios jusu pezuko kuro sanaudos ir ar gerai traukia juk toki pati turit jau daug laiko, o as nesenai nusipirkau tik menesis idomu gal vel reiks pas meistriuka varyt.
neskaičiavau kiek ima, bet kaip vyras sako "užsipylei pilną baką ir ilgam pamiršk ", traukia puikiai , kaip mažas žvėriukas yra knygele pas mane, ten surašyta kiek ima mieste ir užmiestyj , bet dar labai priklauso ir nuo vairavimo manierų
Na girdejau, kad kaip dyzeliokas turetu neblogai traukti, pas mane turbut degimas nusokes tai traukia tai netraukia dabar stovi pas meistriuka, keitem dirzus tuo paciu paziures ir ta degima. Kuro sanaudos mazdaug apie 5 l bent jau mano MB taip sake, del pilno bako tai nzn ar galiu uzpilus ilgam pamirsti, nes daug vazineju tiek mieste tiek uzmiestyje ziursim kaip bus kaip gris po remonto.
Aš neesu mylėtoja, bet važinėju jau 3ti metai, pirkome visiškai naują iš salono 308, nusiskundimų neturiu, gedimų didelių irgi dar neturėjo (tfu, tfu, tfu), apart, kad perdega kokia lemputė ar saugiklis. Automatas, tai kuro mieste (o aš pagrinde tik jame ir važinėju) sudeginu apie 10 litrų 100km, kiek pamenu, tai lyg mažiau žadėjo
Zodziu nemazai, o galvojau mano daug.
QUOTE(audratum @ 2011 03 25, 17:48)
Zodziu nemazai, o galvojau mano daug.
10 l, tai tikrai daug mano vyro minivenas tiek ima benzo, o maniskis kazkur užmiestyj apie 4,6-5 l dyzelio, mieste gal biski daugiau, bet jau noriu didesnės auto, atsibodo šis
na zinau, kad tiek turetu ryti , bet mano truputuka daugiau. Tiesa sakant radam priezasti tarpine leidzia reiks tvarkyt vel. Kaip keite deze nepaziurejo meistras gerai zodziu nekaip dirba. Didesne turi MB, kaip nusibosta su pezuku varau su MB masinioku, apsikeiciam.
QUOTE(audratum @ 2011 03 25, 20:56)
na zinau, kad tiek turetu ryti , bet mano truputuka daugiau. Tiesa sakant radam priezasti tarpine leidzia reiks tvarkyt vel. Kaip keite deze nepaziurejo meistras gerai zodziu nekaip dirba. Didesne turi MB, kaip nusibosta su pezuku varau su MB masinioku, apsikeiciam.
na, apie meistrus galima parašyt visą romaną