Sveikos Peugeot myletojos jungiuosi ir as pas jus. Pas mus jau antras pezo ir as labai patenkinta Turejome 605 labai smagus masiniukas, dabar as vairuoju
306 I jokia kita masina nekeisciau: manevringas (mazas), mazai degalu ryja, komforto pakanka ir nebarska. Esu dekinga meistrui, kad patare pirkti butent 306, nes is pezo sake sitie kelyje stabiliausi. vyras vairuoja Lancia Zeta (toks apt kaip Peugeot 806) irgi yra labai patenkintas
O del meistru, tai tie kurie moka remontuoti tik vokiskas masinas ir varo ant prancuzisku. Kol radome normalu meistriuka biskuti suvargome, bet dabar
Remontuoti daug nereikia , jeigu priziuri masina, keiti tepalus, flitrus, dyzeli gera pili ir t.t. Man Peugeot automobiliai
QUOTE(pusiki @ 2010 05 09, 18:13)
Sveikos Peugeot myletojos jungiuosi ir as pas jus. Pas mus jau antras pezo ir as labai patenkinta Turejome 605 labai smagus masiniukas, dabar as vairuoju
306 I jokia kita masina nekeisciau: manevringas (mazas), mazai degalu ryja, komforto pakanka ir nebarska. Esu dekinga meistrui, kad patare pirkti butent 306, nes is pezo sake sitie kelyje stabiliausi. vyras vairuoja Lancia Zeta (toks apt kaip Peugeot 806) irgi yra labai patenkintas
O del meistru, tai tie kurie moka remontuoti tik vokiskas masinas ir varo ant prancuzisku. Kol radome normalu meistriuka biskuti suvargome, bet dabar
Remontuoti daug nereikia , jeigu priziuri masina, keiti tepalus, flitrus, dyzeli gera pili ir t.t. Man Peugeot automobiliai
pilnai sutinku
turiu 306 ir LABAI esu patenkintas ja, ir meistrai sake, kad is visu Peugeot modeliu sis pats paciausias
ir mieste ir greitkelyje parode ekonomiskuma, prieziuroje neliepi, svarbu priziuret
Sveiki,peugeot myletojos jungiuos i jusu gretas vairuoju antrus metus peugeot 308 dizelinas,patinka man si masina kuro sanaudos nerealei mazos[net netiki nedraugai ]mieste 5,5l uzmesti 4,6l.Miesto masiniukas vienu zodziu
Sveikos, ir as myliu savo Peugeot 607. patinka, ir kitos nenoriu
vaziuoju su 407, liuks masina, servise viskas paprastai patvarkoma ir nekyla jokiu problemu, o genda visos msinos ar prancuzas ar vokietis
jau penktus metus vairuoju 806 liuks patinka ir dydis ir aukstis. anksciau vairavau golfa, net nelyginami dalykai, dabar isedus i kita zemesne masina ,jausmas kaip ant asfalto sedeciau
Mano 306 bande nakti isplesti... Na nepavyko prasukti duru spyneles, bet ja sulauze. Gal kas zino kur nauja galima butu gauti, nes per pietus ir po darbo aplaksciau keliolika parduotuviu ir niekur negavau... . Nu niekas neturi. Net kur naudotas dalimis pardavineja klausinejau.... O vyras gris tik po 2 d. Veiksmas Kaunas, Jonava.
gal yra turinciu ar turejusiu PEUGEOT 307 kabrioleta ? butu idomu atsiliepimai
Sveikos ir as jungiuosi cia. Nesenai mb nupirko pezuka 206 dyzeliuka, nl jis norejo, bet as ikalbejau, patinka jis man nors tu ka. Tokia seksuali masinyte tiek viduj tiek isoreje, svarbu ekonomiska ir maza. Tiesa nupirkom su defektu greiciu dezes, vargas buvo ieskoti sako ju defektas dezes luzta, bet varikliukai geri, tiesa pakaba ir ne is pigiuju. Gal kas turit galit parasyti atsiliepimu apie ja butu idomu.
ir as planuoju pirkti pezuka galvoju apie 206, tik kad girdejau jog jie kieti ir barska... ar teisybe cia?
QUOTE(DEIVIDAS82 @ 2011 02 10, 20:45)
gal yra turinciu ar turejusiu PEUGEOT 307 kabrioleta ? butu idomu atsiliepimai
Kaip čia žiema su kabrioletu reikia važinėti.....