Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

Sveikos Peugeot myletojos jungiuosi ir as pas jus. Pas mus jau antras pezo ir as labai patenkinta thumbup.gif Turejome 605 labai smagus masiniukas, dabar as vairuoju
306 thumbup.gif I jokia kita masina nekeisciau: manevringas (mazas), mazai degalu ryja, komforto pakanka ir nebarska. Esu dekinga meistrui, kad patare pirkti butent 306, nes is pezo sake sitie kelyje stabiliausi. vyras vairuoja Lancia Zeta (toks apt kaip Peugeot 806) irgi yra labai patenkintas 4u.gif
O del meistru, tai tie kurie moka remontuoti tik vokiskas masinas ir varo ant prancuzisku. Kol radome normalu meistriuka biskuti suvargome, bet dabar thumbup.gif
Remontuoti daug nereikia , jeigu priziuri masina, keiti tepalus, flitrus, dyzeli gera pili ir t.t. Man Peugeot automobiliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusiki: 09 gegužės 2010 - 17:14
QUOTE(pusiki @ 2010 05 09, 18:13)
Sveikos Peugeot myletojos jungiuosi ir as pas jus. Pas mus jau antras pezo ir as labai patenkinta thumbup.gif  Turejome 605 labai smagus masiniukas, dabar as vairuoju
306  thumbup.gif  I jokia kita masina nekeisciau: manevringas (mazas), mazai degalu ryja, komforto pakanka ir nebarska. Esu dekinga meistrui, kad patare pirkti butent 306, nes is pezo sake sitie kelyje stabiliausi. vyras vairuoja Lancia Zeta (toks apt kaip Peugeot 806) irgi yra labai patenkintas  4u.gif
O del meistru, tai tie kurie moka remontuoti tik vokiskas masinas ir varo ant prancuzisku. Kol radome normalu meistriuka biskuti suvargome, bet dabar  thumbup.gif
Remontuoti daug nereikia , jeigu priziuri masina, keiti tepalus, flitrus, dyzeli gera pili ir t.t. Man Peugeot  automobiliai drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif pilnai sutinku
turiu 306 ir LABAI esu patenkintas ja, ir meistrai sake, kad is visu Peugeot modeliu sis pats paciausias thumbup.gif
ir mieste ir greitkelyje parode ekonomiskuma, prieziuroje neliepi, svarbu priziuret
Atsakyti
Sveiki,peugeot myletojos jungiuos i jusu gretas vairuoju antrus metus peugeot 308 dizelinas,patinka man si masina kuro sanaudos nerealei mazos[net netiki nedraugai biggrin.gif ]mieste 5,5l uzmesti 4,6l.Miesto masiniukas vienu zodziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as myliu savo Peugeot 607. thumbup.gif patinka, ir kitos nenoriu smile.gif
Atsakyti
vaziuoju su 407, liuks masina, servise viskas paprastai patvarkoma ir nekyla jokiu problemu, o genda visos msinos ar prancuzas ar vokietis smile.gif
Atsakyti
sveiki, ir as jungiuos i Jusu klubeli ax.gif turim jau 4 metai Peugeot 406 coupe thumbup.gif isimylejau is pirmo zvilgsnio...tik va vaziuokle siek tiek pastoviai eina saibom g.gif bet nenoriu, kad vyras ja parduotu, noriu su ja vazinetis i darba, bet ji yra 3 l benzas, tai reikia deti dujas g.gif bet myliu peziuka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jau penktus metus vairuoju 806 thumbup.gif liuks patinka ir dydis ir aukstis. anksciau vairavau golfa, net nelyginami dalykai, dabar isedus i kita zemesne masina ,jausmas kaip ant asfalto sedeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano 306 bande nakti isplesti... Na nepavyko prasukti duru spyneles, bet ja sulauze. Gal kas zino kur nauja galima butu gauti, nes per pietus ir po darbo aplaksciau keliolika parduotuviu ir niekur negavau... . Nu niekas neturi. Net kur naudotas dalimis pardavineja klausinejau.... O vyras gris tik po 2 d. Veiksmas Kaunas, Jonava.
Atsakyti
gal yra turinciu ar turejusiu PEUGEOT 307 kabrioleta ? butu idomu atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ir as jungiuosi cia. Nesenai mb nupirko pezuka 206 dyzeliuka, nl jis norejo, bet as ikalbejau, patinka jis man nors tu ka. Tokia seksuali masinyte tiek viduj tiek isoreje, svarbu ekonomiska ir maza. Tiesa nupirkom su defektu greiciu dezes, vargas buvo ieskoti sako ju defektas dezes luzta, bet varikliukai geri, tiesa pakaba ir ne is pigiuju. Gal kas turit galit parasyti atsiliepimu apie ja butu idomu.
Atsakyti
ir as planuoju pirkti pezuka smile.gif galvoju apie 206, tik kad girdejau jog jie kieti ir barska... blink.gif ar teisybe cia?
Atsakyti
QUOTE(DEIVIDAS82 @ 2011 02 10, 20:45)
gal yra turinciu ar turejusiu PEUGEOT 307 kabrioleta ? butu idomu atsiliepimai  mirksiukas.gif

Kaip čia žiema su kabrioletu reikia važinėti..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertas33: 15 kovo 2011 - 20:38