Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 08, 12:05)
variau, ne vienas meistras žiūrėjo, ir dabar dažnai profilaktiškai pasižiūri. Variklis HDI - pats šūstriausias, anot meistrų ir žinovų, o bėdų yra. Jei jau skambinu meistrui ir sakau, kad kažkas ne taip ten ir ten, girdžiu atsakymą  "taigi čia Peugoet, ko tu nori. Taip ir turi būti"  doh.gif

Prie bendrų minusų dar paminėsiu, kad lupa ne tik šoninių durelių juosteles, bet ir airbag'us. Pakaitinimo lemputė anksčiau užgęsta, nei pašyla ir sukantant raktelį variklis nenori kurtis. Pagal meistrų nurodymą, su 'lempute' turiu žaisti mažiausiai 3-4 kartus - ar teko girdėt, kad kituose dyzeliuose tokia nesąmonė yra? Ir čia nepagydoma liga  cool.gif

Zinai, mergyt, ka as tau pasakysiu, ziurint kiek prabegusi ta tavo masinyte, is kur kura piliesi ir koki g.gif . Ir aplamai yra daug priezasciu, kodel ta tavo masinike nesikuria, nenoriu cia daug rasyti. Ir tokie tie tavo meistrai, zinau daug tokiu, mazai nusimananciu apie Peugeot.
Ir dar, nereikia su tokiu traktoriu vazinetis, nusipirk Audi, tada bus viskas gerai thumbup.gif . Ir nereikes cia verkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskytte: 09 sausio 2010 - 19:24
QUOTE(*rasa* @ 2010 01 08, 12:04)
As jau antrus metus turiu savo 206 - ir jokiu problemu  rolleyes.gif tik is vaziuokles kazka keitem ir viskas, bet cia manau visoms masinoms aktualu  biggrin.gif

Sveikos 4u.gif Mano irgi 206 ,greitai bus 3 metai kaip jis lietuvoje,pravažiavęs nedaug,viskas kol kas gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Braskytte @ 2010 01 09, 19:22)

Ir dar, nereikia su tokiu traktoriu vazinetis, nusipirk Audi, tada bus viskas gerai  thumbup.gif . Ir nereikes cia verkti.

blink.gif O nuo kada pežai traktoriais pavirto? mastau.gif
Atsakyti
Zinai, mergyt, ka as tau pasakysiu, ziurint kiek prabegusi ta tavo masinyte, is kur kura piliesi ir koki  g.gif .  Ir aplamai yra daug priezasciu, kodel ta tavo masinike nesikuria, nenoriu cia daug rasyti. Ir tokie tie tavo meistrai, zinau daug tokiu, mazai nusimananciu apie Peugeot.
Ir dar, nereikia su tokiu traktoriu vazinetis, nusipirk Audi, tada bus viskas gerai  thumbup.gif . Ir nereikes cia verkti.

lotuliukas.gif dievuliau, jei jau neskiri variklio nuo pakaitinimo žvakės ( prie ko čia kuras ir rida g.gif ), HDI'nus traktoriais vadini, tai tiek ir supranti doh.gif
P.S. iš kur žinai, kad ne pas tuos pačius meistrus važiuojam? LT jų nėra tiek daug cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 09, 21:49)
lotuliukas.gif dievuliau, jei jau neskiri variklio nuo pakaitinimo žvakės ( prie ko čia kuras ir rida  g.gif ), HDI'nus traktoriais vadini, tai tiek ir supranti  doh.gif
P.S. iš kur žinai, kad ne pas tuos pačius meistrus važiuojam?  LT jų nėra tiek daug cool.gif

Skiriu as viska, tik pati rasei, kad nesikuria...Sorry jei izeidziau 4u.gif . Nenoriu cia plestis.
P.S. tikrai ne pas ta pati meistra vaziuojam, esu garantuota ax.gif . Tavo tiesa geru meistru nedaug, o ypac moteris kiti apgaudineja blink.gif . Reikia dar zinoti pas koki vaziuoti cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskytte: 10 sausio 2010 - 12:47
sveikos, ir as turiu pezuka hdi pats naujausias varikliukas labai ekonomiskas masiniukas super jokiu bedu nera nezinau is kur cia tokios nesamones gal mirusia masinele nusipirkot.
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, gal kas turit 107?Ar nera daug bedu su ja? As tik pradedanti, todel kuo mazesne tuo geriau... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrutew @ 2010 01 23, 12:43)
Sveikutes, norejau paklausti, gal kas turit 107?Ar nera daug bedu su ja? As tik pradedanti, todel kuo mazesne tuo geriau... wink.gif

Na pazistama turi, laaabai jau ji mazute smile.gif . Niekas ten jai negenda, viskas ten paprastai yra. Nebloga masinyte po miesta 4u.gif . Nera ten kam gesti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskytte: 24 sausio 2010 - 20:09
QUOTE(S@r@ @ 2009 12 02, 13:46)
Jungiuosi prie jūsų ir aš, jau 2 metai kaip vairuoju PEUGEOT 307  thumbup.gif  wub.gif

Aš ir antri metai jį turiu,bet tikiuosi greitu laiku pasikeisti mirksiukas.gif .Tai pats didžiausias barškutis iš mano visų turėtų mašinų.Man ši mašina per kieta doh.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif priversta ir as vazineti peziuku 406,mano vyras isimylejes ta masina,siaip as noreciau 307,bet jis nesutinka keisti ir gana schmoll.gif kas liecia kuro sanaudas tai super,nes ima tikrai labai mazai,uzsipili baka ir pamirsti kada bepylei ax.gif
Atsakyti

vos nenugriuvau mega_shok.gif swoon.gif na man tie Jusu vadinami traktoriai ir patys paciausi wub.gif
Atsakyti
sveikos peugeot gerbejos ir as jungiuos prie jusu 4u.gif gal ne visai savo noru bet taip gavosi vyras nupirko 107 tai dabar sedziu prie lango ir laukiu kada ivairuos i kiema, taip tai 5 metus vairavau a klases mersa susidraugavom bet MB pasake kad laikas keist , ir padare siurpriza paskambino vakare ir pasake kad veluos nes isvaziavo draugo man parvaryt.niekada neteko vairuot aplamai prancuzisku masinu.tai dabar reiks susidraugaut .gaila man mersiuko jauciuos kaip isdavike angel_sadangel.gif parasysiu veliau kaip sekas draugaut 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors su 406 coupe vazineja?
Atsakyti