Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Braskytte @ 2009 11 28, 22:44)
Labukas. Vairuoju 307 peugeot  thumbup.gif . Vyras 607  thumbup.gif  . Jei domina, benzas trasoje 9-10 l., po miesta apie 15 l valgo. Stai Jums ir atsakau  4u.gif . Cia as apie 607. smile.gif

o kiek ryja tavo 307?
Atsakyti
Mano 307, trasoje 6,5-7 l., o po miesta iki 12 l. smile.gif Tiesa, mano automatas, nes po miesta man patogiausiai thumbup.gif . Ir esu patenkinta, nes niekas negriuva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskytte: 29 lapkričio 2009 - 14:32
Jungiuosi prie jūsų ir aš, jau 2 metai kaip vairuoju PEUGEOT 307 thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O aš vis dar svajoju apie 307 peugeot... smile.gif ir tikiuos, kad greitu laiku jį nusipirksiu... 4u.gif
Atsakyti
307, tai grynai moteriska masinyte (cia mano nuomone) drinks_cheers.gif . Ir netikekit, merginos, jei kas jas peiks. Reikia tvarkinga nusipirkti, kad butu nedaug :begusi: ir panasiai. O nusiperka, sako s..., o paskui, kai paklausi ar varei pas meistra pries pirkdama, ir nebeturi ka sakyti g.gif
Atsakyti
Jungiuosiu prie jusu mirksiukas.gif esu 206 gerbeja , myletoja ir vairuotoja bigsmile.gif Turiu 1,4 dizeliuka-super taupi,judri masinite thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes jungiames, palaikom Peugeot automobiliukus drinks_cheers.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Ech... svajoju vis dar apie 307 peugeot.. bet su mano mažojo išdaigom, greit jaučiu reiks ir savąjį 206 parduot... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kai pavaziavau su vyro 607, tai i savo 307 visai nebenorejau sesti. Siuliau vyrui mainyti, bet... biggrin.gif . Kai su limuzinu, ypac ilgose kelionese, tai thumbup.gif .
Atsakyti
As irgi turiu pezuka ir juo patenkinta thumbup.gif pas mane 407, jau du metai greit bus, kai vazineju, nieko nera buve ar sugede, tik kaip ir visoms masinoms, elementari prieziura, tepalai, filtrai, padangos.
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2009 12 02, 15:23)
307, tai grynai moteriska masinyte (cia mano nuomone)  drinks_cheers.gif . Ir netikekit, merginos, jei kas jas peiks. Reikia tvarkinga nusipirkti, kad butu nedaug :begusi: ir panasiai. O nusiperka, sako s..., o paskui, kai paklausi ar varei pas meistra pries pirkdama, ir nebeturi ka sakyti  g.gif

variau, ne vienas meistras žiūrėjo, ir dabar dažnai profilaktiškai pasižiūri. Variklis HDI - pats šūstriausias, anot meistrų ir žinovų, o bėdų yra. Jei jau skambinu meistrui ir sakau, kad kažkas ne taip ten ir ten, girdžiu atsakymą "taigi čia Peugoet, ko tu nori. Taip ir turi būti" doh.gif

Prie bendrų minusų dar paminėsiu, kad lupa ne tik šoninių durelių juosteles, bet ir airbag'us. Pakaitinimo lemputė anksčiau užgęsta, nei pašyla ir sukantant raktelį variklis nenori kurtis. Pagal meistrų nurodymą, su 'lempute' turiu žaisti mažiausiai 3-4 kartus - ar teko girdėt, kad kituose dyzeliuose tokia nesąmonė yra? Ir čia nepagydoma liga cool.gif

Atsakyti
As jau antrus metus turiu savo 206 - ir jokiu problemu rolleyes.gif tik is vaziuokles kazka keitem ir viskas, bet cia manau visoms masinoms aktualu biggrin.gif
Atsakyti