Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Stella Maris @ 2009 10 13, 10:46)
As ir mb vazinejom pora metu su peugeot 406, db iskeitem i 607- pasakiska masina, svaigstu vazinedama thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif

Man 607 nereali wub.gif wub.gif nors kolkas vazineju su 206 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 10 13, 09:58)
Man 607 nereali  wub.gif  wub.gif nors kolkas vazineju su 206  4u.gif

Ir man 607 nereali mašinikė, bet ir 407 neblogas... šiaip draugė turi 607, iš pradžių labai džiaugėsi, ir dabar džiaugiasi, kad ją turi, bet kiek babkių kišti į ją reikia... sakė daugiau niekad nepirktų prancūziškos mašinos...
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 10 13, 13:11)
Ir man 607 nereali mašinikė, bet ir 407 neblogas... šiaip draugė turi 607, iš pradžių labai džiaugėsi, ir dabar džiaugiasi, kad ją turi, bet kiek babkių kišti į ją reikia... sakė daugiau niekad nepirktų prancūziškos mašinos...

Niu taip, del pinigeliu tai tiesa, kad prancuziskos masinytes juos megsta doh.gif
Atsakyti
O beje... kokia pikta buvau.. Gi vieną naktį, prieš išvažiuojant į kelionę, man kažkas nuo pežuko bamperio tą juodą apdailą nulupo.. nu nžn kaip čia tiksliau paaiškint, bet tikiuosi įsivaizduojat, ką turiu omeny... blem kaip nervas paėmė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 10 13, 13:20)
O beje... kokia pikta buvau.. Gi vieną naktį, prieš išvažiuojant į kelionę, man kažkas nuo pežuko bamperio tą juodą apdailą nulupo.. nu nžn kaip čia tiksliau paaiškint, bet tikiuosi įsivaizduojat, ką turiu omeny... blem kaip nervas paėmė... verysad.gif

Oho blink.gif kaip baisu doh.gif
Atsakyti
Musu masiniukas yra Peugeot 207. 2006metu. wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ax.gif
Renkuosi automobiliuku ir noriu pas jus pasiklausinet . Mane domina 407 universalas arba nebutinai universalas ir 607 . labai prasau vazinejancias atsiliepti blush2.gif su kokiu varikliuku vazinejete ir kiek valgo.
Dekui smile.gif
Atsakyti
Na vis dar laukiu pasisakymu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, svajoju apie 607(nes siuo metu labai neblogos kainos juju), gal galit patarti, kokios bedos istinka, is vis ar verta ar ne dometis sita masina, i ka atkreipti demesi perkant. ax.gif

Atsakyti
tai turbut mano megiamiausia automobiliu marke thumbup.gif
Atsakyti
vazineju su 307 ta esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lalabas @ 2009 11 11, 17:02)
Sveikos merginos  ax.gif
Renkuosi automobiliuku ir noriu pas jus pasiklausinet . Mane domina 407 universalas arba nebutinai universalas ir 607 . labai prasau vazinejancias atsiliepti blush2.gif su kokiu varikliuku vazinejete ir kiek valgo.
Dekui smile.gif

Labukas. Vairuoju 307 peugeot thumbup.gif . Vyras 607 thumbup.gif . Jei domina, benzas trasoje 9-10 l., po miesta apie 15 l valgo. Stai Jums ir atsakau 4u.gif . Cia as apie 607. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskytte: 28 lapkričio 2009 - 21:45