Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(ViktoOote @ 2009 05 29, 09:43)
Ech.. užlūžo vakar man pežukas... sad.gif išvažiavau iš kiemo į gatvę ir užgesau.. biggrin.gif blem galvoju sankaba per greit atleidau.. vedu vedu- neužsiveda.. o stoviu beveik vidury gatvės... biggrin.gif šiaip netaip užsivedžiau, trukčiodama grįžau į kiemą, beje dar kokius tris kartus užgęsdama.. o šiandien vyras išvarė ją į servisą..

Idomiai kaip...
Siaip ir man buvo kazkada, kad neuzsiveda masina ir trukcioja.. tai kuras nedaeidavo iki ten kur jam reikia biggrin.gif nemoku paaiskinti lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 05 29, 10:18)
Idomiai kaip...
Siaip ir man buvo kazkada, kad neuzsiveda masina ir trukcioja.. tai kuras nedaeidavo iki ten kur jam reikia  biggrin.gif  nemoku paaiskinti  lotuliukas.gif  blush2.gif

Supratau.. smile.gif man rodos man čia bus bėda su tom apsukom, nes labai jau jos vakar šokinėjo, net užvedus mašiną garsas toks irgi su trukčiojimais buvo..
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 05 29, 11:16)
Supratau.. smile.gif man rodos man čia bus bėda su tom apsukom, nes labai jau jos vakar šokinėjo, net užvedus mašiną garsas toks irgi su trukčiojimais buvo..

pas man apsukos irgi pieno riebuma rodo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš čia skubiu klausimu tokiu.
Kaip kokia višta nusipirkau autokėdutę neprimatavus mašinai ir ji man visai netinka sad.gif Kas vaizuojat 406 pežiuką kokias autokėdutes turit savo leliams? Nes aš nusipirkau Chicco Proxima ir ji man neprisitvirtina taip kaip reikia... sad.gif
Atsakyti
Na ka, siandien atsisveikinu su savo dziaugsmu 607 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 08 13, 07:57)
Na ka, siandien atsisveikinu su savo dziaugsmu 607  verysad.gif

Kodel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 08 13, 10:42)

Turejau avarija girtas diedas i mane ivairaivo doh.gif draudimas ismoka pinigelius ir ja jau pasiima verysad.gif Ledas masina buvo wub.gif
Atsakyti
O mano 206 nuvažiavo su manim iki Ukrainos.. smile.gif galvojau sulušim kur pakeliui, bet pasiekėm savo kelionės tikslą... smile.gif
Atsakyti
peugot 607 . pati geriausia , gražiausia ir šauniausia mašina kokią esu turėjus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas vairuojat ar turit kokiu atsiliepimu apie Peugeot 107 ? labai jau sudomino mane sitas automobiliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 08 14, 17:29)
O mano 206 nuvažiavo su manim iki Ukrainos.. smile.gif galvojau sulušim kur pakeliui, bet pasiekėm savo kelionės tikslą... smile.gif

Šiandien mūsų partneris išvažiavo į Minską verysad.gif , su visam... Superinė mašina buvo - lekia kaip beprotė, rijo tik 5,5 l (bendrai), patogumas nesvietiškas - ir dviratį gali įsimesti, ir malkų židiniui parsivežti, šiandien dar obuolius spėjom į spaudyklą nugabenti thumbup.gif
Žvalgomės 607 ax.gif ( o aš zyziu - nu kam tau tas sedanas, pažiūrėk koks praktiškas tas partneris rolleyes.gif ).
Atsakyti
As ir mb vazinejom pora metu su peugeot 406, db iskeitem i 607- pasakiska masina, svaigstu vazinedama thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti