Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(1977 @ 2009 05 22, 20:18)
juk krize, geraiu vazinek su 206  lotuliukas.gif , o as dziaugsiuosi savo 307  thumbup.gif,

drinks_cheers.gif maniskis dyzeliuko 5 l valgo - tai siais laikas labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Turejau 605, patiko tas daiktas, iskyrus viena dalyka, priekine pakaba, didesniu greiciu vaziuojant nelygiu keliu, komfortas geras, bet toks jo plaukimas man stabilumo posukiuose neturi, siuo metu dar explotuojamas 00 306 2,0 hdi tai sis nieko visai ir ekonomiskas ir kolkas per pora metu nebuvo ne vieno remonto,bus matyt kaip ten kas toliau , apie visa 7 serija nieko gero nesu girdejas, elektronikos bedos jas kamuoja, teko vazinet su apynauja 3,0 hdi tai ir nesuopratau kas vyxta su klima ir kada turbas sudirbineja. o seip nieko aparatai, verti demesio kainos ir kokybes santykiu tai ko gero neblogas derinukas
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 05 23, 10:16)
drinks_cheers.gif maniskis dyzeliuko 5 l valgo - tai siais laikas labai gerai  thumbup.gif

Manasis pežukas irgi dyzeliukas, bet ***** daug valgo... Apie 7l.. Šiaip labai norėčiau pasikeist į 307.. bet dabar kai pasiskaiciau.. nors is tikro apie visas mašinas kažko blogo gali prisiklausyti...
Atsakyti
visos jos genda ir nieko cia nuostabaus, viskas priklauso kaip auto buvo explotuota pirmu savininku, jai auto buvo mylimas ir priziurimas, tai valio, bet jai buvo tik transporto priemone ir dar su ja laxte kox vadybininkelis tai nieko gero
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 05 23, 10:43)
Manasis pežukas irgi dyzeliukas, bet ***** daug valgo... Apie 7l.. Šiaip labai norėčiau pasikeist į 307.. bet dabar kai pasiskaiciau.. nors is tikro apie visas mašinas kažko blogo gali prisiklausyti...

Niu joo, 7 l daugoka g.gif o koks variklis pas tau? pas man 1,9... As irgi norejau 307, bet atkalbejo.. Aisku, priklauso labai daug kas nuo buvusiu automobiliuko seimininku, bet klausau saviskio, nes jis tikrai nori, kad be problemu vazineciau blush2.gif Tai daba apie mersiuka koki galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 05 23, 11:27)
Niu joo, 7 l daugoka g.gif  o koks variklis pas tau? pas man 1,9... As irgi norejau 307, bet atkalbejo.. Aisku, priklauso labai daug kas nuo buvusiu automobiliuko seimininku, bet klausau saviskio, nes jis tikrai nori, kad be problemu vazineciau  blush2.gif Tai daba apie mersiuka koki galvoju  rolleyes.gif

Mano irgi 1.9 variklis.. sakė brolis, kad reikia sureguliuoti apsukas, tai gal dėl to daugiau ryja... beto dar su žieminėm padangom važinėjau, kai pasiskaičiavau pati kiek ryja.. o buvęs savininkas sakė, kad ryja apie 5l..
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 05 23, 11:38)
Mano irgi 1.9 variklis.. sakė brolis, kad reikia sureguliuoti apsukas, tai gal dėl to daugiau ryja...  beto dar su žieminėm padangom važinėjau, kai pasiskaičiavau pati kiek ryja.. o buvęs savininkas sakė, kad ryja apie 5l..

Pas man irgi apsukos "pieno riebuma rodo" doh.gif grybauja kaip reikalas, t.y. sokineja labai, tai nesuprasi ar tiesa rodo ar ne... ax.gif as irgi ziemines padangas tik pries savaite pasikeiciau blush2.gif tai daba atrodo siek tiek daugiau valgo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 05 23, 12:44)
Pas man irgi apsukos "pieno riebuma rodo" doh.gif grybauja kaip reikalas, t.y. sokineja labai, tai nesuprasi ar tiesa rodo ar ne...  ax.gif as irgi ziemines padangas tik pries savaite pasikeiciau blush2.gif tai daba atrodo siek tiek daugiau valgo...  g.gif

O aš kai keičiausi padangas, man kaip tik sakė, kad su žieminėm padangom daugiau ryja..
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 05 23, 15:48)
O aš kai keičiausi padangas, man kaip tik sakė, kad su žieminėm padangom daugiau ryja..

Na vasarines mano padangos didesnes ir platesnes uz ziemines, tai todel...
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 05 23, 15:49)
Na vasarines mano padangos didesnes ir platesnes uz ziemines, tai todel...

Mačiau kažkurioj temoj tavo pežuką... nu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 05 28, 09:11)
Mačiau kažkurioj temoj tavo pežuką... nu  thumbup.gif

Aciukas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ech.. užlūžo vakar man pežukas... sad.gif išvažiavau iš kiemo į gatvę ir užgesau.. biggrin.gif blem galvoju sankaba per greit atleidau.. vedu vedu- neužsiveda.. o stoviu beveik vidury gatvės... biggrin.gif šiaip netaip užsivedžiau, trukčiodama grįžau į kiemą, beje dar kokius tris kartus užgęsdama.. o šiandien vyras išvarė ją į servisą..
Atsakyti