Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

Sveikos gerbiamos vairuotojos ir vairuotojai 4u.gif Aš gal ir nelalabai į temą blush2.gif , bet būčiau labai dėkinga už sugaištas kelias minutes pildant anketą
http://www.publika.l...b0e33c6f8c.html aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(JMB @ 2009 03 17, 13:19)
Sveikos gerbiamos vairuotojos ir vairuotojai 4u.gif Aš gal ir nelalabai į temą  blush2.gif , bet būčiau labai dėkinga už sugaištas kelias minutes pildant anketą
http://www.publika.l...b0e33c6f8c.html  aciuks.gif

man raso, kad apklausa nerasta arba jau baigesi g.gif
Atsakyti
Kuku biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta, peugeot myletojos 4u.gif

Jei priimsit, noreciau jungtis i jusu gretas ax.gif
Pati vairuojus 94 m. peugeot 605, TDi
Esu patenkinta tuo, kad sitas masiniukas yra minkstas, komfortabilus, taciau, kazkaip nelabai mums matyt pasiseke, nes pastaruoju metu vis genda jis mums...Tad naturaliai kyla minciu, jog reiketu ji keisti...As pasizvalgau i 406 ax.gif
Taciau, nenusisuku ir nuo 307, taciau sis man atrodo kiek mazokas...
Pasidalinkite patirtimi, ar genda, kiek kainuoja remontas, kiek ima degalu, jei pvz zvalgyciausi i 1.8 l D...

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2009 05 21, 08:45)
Laba ryta, peugeot myletojos  4u.gif

Jei priimsit, noreciau jungtis i jusu gretas  ax.gif
Pati vairuojus 94 m. peugeot 605, TDi
Esu patenkinta tuo, kad sitas masiniukas yra minkstas, komfortabilus, taciau, kazkaip nelabai mums matyt pasiseke, nes pastaruoju metu vis genda jis mums...Tad naturaliai kyla minciu, jog reiketu ji keisti...As pasizvalgau i 406  ax.gif
Taciau, nenusisuku ir nuo 307, taciau sis man atrodo kiek mazokas...
Pasidalinkite patirtimi, ar genda, kiek kainuoja remontas, kiek ima degalu, jei pvz zvalgyciausi i 1.8 l D...

Is anksto dekoju  4u.gif

Mano brolis 406 vairuoja, bet apie degalus geriau patylesiu, nes pas ji 3 litrai benzinas doh.gif o siaip detales nera is pigiu... Nors maniskiui 206 irgi brangokos, o ir rasti sunku... doh.gif
Atsakyti
307 tikrai nera mazas masiniukas, siaip labai erdvus ir smagus. Man jis labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 05 21, 09:48)
Mano brolis 406 vairuoja, bet apie degalus geriau patylesiu, nes pas ji 3 litrai benzinas  doh.gif  o siaip detales nera is pigiu... Nors maniskiui 206 irgi brangokos, o ir rasti sunku...  doh.gif

Na, jooo, varikliukas nera mazas...as i tokius didelius ne nesizvalgau, o ir dyzeliukas man labiau rupetu nei benzinas...dekui uz info, anyway 4u.gif

QUOTE(1977 @ 2009 05 21, 16:55)
307 tikrai nera mazas masiniukas, siaip labai erdvus ir smagus. Man jis labai patinka.

Sakai, ner mazas? g.gif O kaip su islaikymu, detales, aptarnavimas, kuro sanaudos? Beje, kelintu metu tavasis masiniukas?
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2009 05 22, 09:51)
Na, jooo, varikliukas nera mazas...as i tokius didelius ne nesizvalgau, o ir dyzeliukas man labiau rupetu nei benzinas...dekui uz info, anyway  4u.gif
Sakai, ner mazas?  g.gif  O kaip su islaikymu, detales, aptarnavimas, kuro sanaudos? Beje, kelintu metu tavasis masiniukas?

Maniskis kazkodel man nenorejo pirkti 307... Kazkas jose nelabai gerai.. Aisku ne visiems, bet bendrai...
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 05 22, 11:04)
Maniskis kazkodel man nenorejo pirkti 307... Kazkas jose nelabai gerai.. Aisku ne visiems, bet bendrai...

Nu vat as irgi visokiu atsiliepimu esu girdejusi g.gif
Vyro sesuo irgi turejo, bet gal po nepilnu metu pakeiste - labai nesiplete kodel taip nusprende, bet masinos pasilikt jau nebenorejo... g.gif

As pati vazineju ir esu patenkinta peugeot, bet dar akys krypsta ir i ford focus, sedanus...nors cia jau gal as off topoc ax.gif reikia pasieskoti, gal ir apie juos temuke yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 22 gegužės 2009 - 10:12
QUOTE(*Mila* @ 2009 05 22, 10:10)
Nu vat as irgi visokiu atsiliepimu esu girdejusi  g.gif
Vyro sesuo irgi turejo, bet gal po nepilnu metu pakeiste - labai nesiplete kodel taip nusprende, bet masinos pasilikt jau nebenorejo... g.gif

Kadangi as 206 turiu, tai uzsiminiau, kad siek tiek didesnes noreciau, tarkim 307, tai sake, geriau jau su 206 vazinek toliau.. tai va.. smile.gif
Atsakyti
As turiu 605 94 m TDI super masina thumbup.gif Genda retai pju pju pju, bet detaliu kaineles blink.gif ir mano espeiso taip pat blink.gif Apie 406 nieko gero negirdejau, 307 nelabai daug blogo. As noreciau 607 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 05 22, 11:11)
Kadangi as 206 turiu, tai uzsiminiau, kad siek tiek didesnes noreciau, tarkim 307, tai sake, geriau jau su 206 vazinek toliau.. tai va..  smile.gif

juk krize, geraiu vazinek su 206 lotuliukas.gif , o as dziaugsiuosi savo 307 thumbup.gif,
Atsakyti