Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(oveja @ 2009 02 08, 01:42)
norejau paklausti kiek peugeot  307 dieliukas srebti galetu gal kas turit?

mano 2lhdi dabar kai salta vazinejant mieste (kompas rodo) apie 9 l. Trasoje ir siltu oru zymiai maziau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1977 @ 2009 02 08, 11:12)
mano 2lhdi dabar kai salta vazinejant mieste (kompas rodo) apie 9 l. Trasoje ir siltu oru zymiai maziau. doh.gif

tai nemazai,sakyciau daug juk masinite nera didele g.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2009 02 08, 15:18)
tai nemazai,sakyciau daug juk masinite nera didele g.gif

nera ji tokia maza, kaip atrodo. idomu ir kitu nuomone isgirsti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano 1.4 dyzeliukas mieste žiema apie 6,5, šiltu oru apie 5,5, o užmiesty iki 5.
Atsakyti
QUOTE(bellivi @ 2009 02 10, 13:51)
Mano 1.4 dyzeliukas mieste žiema apie 6,5, šiltu oru apie 5,5, o užmiesty iki 5.

turbut mazas tavo dyzeliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2009 02 01, 17:14)
turiu 306 ...maza,pralenda visur..jau 2 metus trinu ir nebuvo jokiu rimtu gedimu...atlaiko keliones po visa lietuva..tik labai greit nepaleksi,nes toks jausmas kad tuoj nuo autostrados pakils smile.gif matyt del to kad pakankamai lengva ir maza...kas nepatinka kad jaucias kiekviena duobe...tarska barska..bet ekonomiska,mazai ryja ir is vis paskutiniu metu ji istikimai reikalauja tik bendzino.. smile.gif! Siaip yra tokiu minusiuku,bet kaip brolis sako ropoja tai neuzmusamai...ar sniego kruva ar kas...eina kaip buldozeriukas smile.gif dar pliusas kad nelabai kas vogs,tai ramiai gali palikti bet kur smile.gif...bet va ant pavasario tai zadu keist i didesne....pavazinejus su gerokai didesnem...taip nenoriai sedau i savo skarbonkyte smile.gif

me sturjom 306 XR, suvazinejom visai smile.gif O kai nuspirkom 406, tai sita tiesiog po 2 dienu stovejo eme ir nebeuzsivede... Ot istikimai atiotarnavo thumbup.gif .
Su 406 apvaziavom puse Europos. Buvo tik kuro siubrlys sugedes, bet tai aciu dievui jau sostinej, o ne kur uzsieny doh.gif . Didelis laivas (aisku nepalyginus su 60x :bet visvien), bet man lb patinka ir siaip taupus dyzeliokas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VeroniQ @ 2009 02 12, 13:52)
me sturjom 306 XR, suvazinejom visai smile.gif O kai nuspirkom 406, tai sita tiesiog po 2 dienu stovejo eme ir nebeuzsivede... Ot istikimai atiotarnavo  thumbup.gif .
Su 406 apvaziavom puse Europos. Buvo tik kuro siubrlys sugedes, bet tai aciu dievui jau sostinej, o ne kur uzsieny  doh.gif . Didelis laivas (aisku nepalyginus su 60x :bet visvien), bet man lb patinka ir siaip taupus dyzeliokas  thumbup.gif

kas didelis laivas? ar 406? tai kas tada 607?
vidutiniška mašina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 12 vasario 2009 - 15:55
Su dušimtukais palygimus 406 tikrai laivas rolleyes.gif

Manasis 406 ekonomiškumu nepasižymi, bet ko norėt iš benzininio automato doh.gif Apskritai tai juo džiaugiuosi. Turim daugiau kaip metai laiko, praktiškai jokių papildomų finansinių įdėjimų thumbup.gif Stabdžių kaladėlių ir padangų neskaičiuoju irnesakyk.gif
Atsakyti
Man manasis 406kupe atsieina nepigiai, pradedant kuro sanaudosmis (13l mieste doh.gif ) baigiant remontais...pirmus metus be problemu vazinejau, daba po biski viskam pradeda reikt nauju detaliu:stabdziu disku (350lt - 1 vnt, o reikia 2 blink.gif ), reikalingas vairo stirpintuvo remontas+ per 1 menesi i mane sugebejo ivaziuot 4 kartus! visur be mano kaltes doh.gif ..na tikrai smagi masina, grazi labai, pakankamai komfortiska...bet jau zvalgaus i ka nors gal ekonomiskesnio, naujesnio. Nors, niekas nesako, kad ten nekainuos remontai..bet man sita is tikruju kazkokia nelaiminga schmoll.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rihANNA: 21 vasario 2009 - 17:28
Buna tokiu masinu, nusiperki, bet kazkokia nelaiminga buna unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau prisijugti prie jusu burio wink.gif wairuoju 206 pezuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rihANNA @ 2009 02 21, 18:26)
Man manasis 406kupe atsieina nepigiai, pradedant kuro sanaudosmis (13l mieste doh.gif ) baigiant remontais...pirmus metus be problemu vazinejau, daba po biski viskam pradeda reikt nauju detaliu:stabdziu disku (350lt - 1 vnt, o reikia 2  blink.gif ), reikalingas vairo stirpintuvo remontas+ per 1 menesi i mane sugebejo ivaziuot 4 kartus! visur be mano kaltes  doh.gif ..na tikrai smagi masina, grazi labai, pakankamai komfortiska...bet jau zvalgaus i ka nors gal ekonomiskesnio, naujesnio. Nors, niekas nesako, kad ten nekainuos remontai..bet man sita is tikruju kazkokia nelaiminga  schmoll.gif verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

norejau paklausti, koks pas tave variklis? smile.gif as kaip tik noriu pezo kupe pirkti. bet su dvieju litru varikliu. negi sitiek valgo mieste?
Atsakyti