uzuojauta 1977. Dabar oro pagalves bet kokiu masinu einama preke. Sunkoka bus ju rasti net ir is naudotu masinu.
http://www.skelbimai...u-dalys/501460/
cia radau skelbimuka, kad parduoda, gal ne viena turi.
mano masinai naudota kainuoja 500 lt. gal mazesniam maziau kainuos.
QUOTE(policija @ 2008 12 11, 20:31)
sveikos, mes vazinejam su pezuku 607 2003 m.liks masinyte
taikrai kad super
QUOTE(*rasa* @ 2009 01 10, 15:49)
Mano svajone po 206 vazineti su 607
sauni svajone
QUOTE(1977 @ 2009 01 10, 16:32)
Nauj beda, sianakt iskule langa ir islupo vagiai-gaidziai, oro pagalve .Gal kas zinot kiek tas malonumas man atsiais, vyras langa nupirko tai sumokejo 120 lt, tai dabar deda O kur gaut ta pagalve?
Nemalonus dalykas ju paklausa gana didele, ypac vairo oro pagalviu, pabandyk pasidairyti autopliuse → automobiliu dalys → elektros sistemos dalys, preliminariai kaina 600-800lt. naudoto.
QUOTE(stafuke @ 2009 01 10, 19:10)
Retai peugeot ir reno apvogia, o ypac toi dalyka. Jei nepaslaptis koks pezaspas jus ir kuria oro pagalve pavoge?
Pezu deja, ypac 307, dar ir kaip vagia oro pagalves, Reno - maziau.
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 01 12, 10:58)
Nemalonus dalykas ju paklausa gana didele, ypac vairo oro pagalviu, pabandyk pasidairyti autopliuse → automobiliu dalys → elektros sistemos dalys, preliminariai kaina 600-800lt. naudoto.
nudziuginot mane su tokiomis kainomis, as galvojau su 500 prasisuksiu o dabar vazineju su skyle vaire
Siaip pirmiausia tai siulau susizonot kiek nauja kainuoja, nes daznai naudotos dalys brangesnes uz naujas
As savo espeisui ieskojau faru tai naudota 250 lt, o nauja 180 lt
QUOTE(stafuke @ 2009 01 12, 20:04)
Siaip pirmiausia tai siulau susizonot kiek nauja kainuoja, nes daznai naudotos dalys brangesnes uz naujas
taip sutinku, reikia pasiklausineti, nes stiklas naujas Evelke 180 lt, srote 250lt, bet kitam srote nusipirkom uz 120 lt
QUOTE(1977 @ 2009 01 12, 16:48)
nudziuginot mane su tokiomis kainomis, as galvojau su 500 prasisuksiu o dabar vazineju su skyle vaire
Na nenusimink taip as cia tik apytikslias kainas pasakiau, paieskojus gal galima rasti ir pigiau, su pardaveju susitikus juk visada galima deretis aisku geriau originalu ziureti, nes taivaniski visai niekam tike buna, tarpai didziausi.
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 01 12, 23:13)
Na nenusimink taip as cia tik apytikslias kainas pasakiau, paieskojus gal galima rasti ir pigiau, su pardaveju susitikus juk visada galima deretis aisku geriau originalu ziureti, nes taivaniski visai niekam tike buna, tarpai didziausi.
gal nusipirksiu savo originalu ir kaip tik bus pritaikytas mano puguciui
Kur rasti (veiksmas apie Klaipėdą) PARTNER vairo pagalvę gal girdėjot? Kiek apvažiavom - nieko niekur nėra, bet gal NETYČIA kuri ką nugirdot, kad turi?
Tik Peugeot salonas netinka
, kainos kanda
mes dievinam sias masinytes turejau 306 o dabar MB vazineja su 607 o as su 206cc jega
turiu 306 ...maza,pralenda visur..jau 2 metus trinu ir nebuvo jokiu rimtu gedimu...atlaiko keliones po visa lietuva..tik labai greit nepaleksi,nes toks jausmas kad tuoj nuo autostrados pakils matyt del to kad pakankamai lengva ir maza...kas nepatinka kad jaucias kiekviena duobe...tarska barska..bet ekonomiska,mazai ryja ir is vis paskutiniu metu ji istikimai reikalauja tik bendzino.. ! Siaip yra tokiu minusiuku,bet kaip brolis sako ropoja tai neuzmusamai...ar sniego kruva ar kas...eina kaip buldozeriukas dar pliusas kad nelabai kas vogs,tai ramiai gali palikti bet kur ...bet va ant pavasario tai zadu keist i didesne....pavazinejus su gerokai didesnem...taip nenoriai sedau i savo skarbonkyte
norejau paklausti kiek peugeot 307 dieliukas srebti galetu gal kas turit?