Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(ader @ 2008 11 05, 11:10)
labutis koleges. prisijungsiu ir as. du metus jau vazineju su peugeot 607, tik dabar pamaciau kad ir SM esama gerbeju.
1977, tau rodo, kad truksta fap filtre aditiv skyscio. tai kol nevelu butu pravartu ji nusipirkti, nors nepigus malonumas kiek zinau 4 litrai apie 500 Lt kainuoja. kai kurie vietoj aditiv pila tiesiog dyzeli.

o dekui, bet nezinau kas tas fap filtras? doh.gif
Atsakyti
1977, tai kietuju daleliu ismetimo filtras. Ilisk i www.peugeot-klubas.lt ten forume labai daug diskutuota apie ta filtra. Gali kreiptis ir i peugeot atstovyb, tau pasakys kiek kainuoja pats skystis ir jo pripylimas. Jis pilasi i toki bakeli prie duslintuvo apacioj.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 11 06, 09:26)
1977, tai kietuju daleliu ismetimo filtras. Ilisk i www.peugeot-klubas.lt ten forume labai daug diskutuota apie ta filtra. Gali kreiptis ir i peugeot atstovyb, tau pasakys kiek kainuoja pats skystis ir jo pripylimas. Jis pilasi i toki bakeli prie duslintuvo apacioj.

manau galeciau pas tave kreiptis asmeniskai, nes kaip matau daug zinai biggrin.gif
o tu cia kalbi apie katalizatoriu, nes pas mane stovi pildomas katalizatorius, tai jis galejo jau pasibaigti schmoll.gif
Atsakyti
taip populiariai tai katalizatorius vadinasi. Tik jis nesibaigia, jis gali uzsikimsti, o tas adityvas kur tau rodo kad jo truksta, padeda sudeginti kietasias daleles ir pasalinti suodzius. tai tau pradziai pakaktu jo papildyti. Nes kai uzsikisa pats filtras, meta kompas dazniausiai "engine antipolution system defective", arba dar kazka ten apie fap, nepamenu dabar.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 11 05, 15:42)
kita mano svajone peugeot 4007

O mani dzipas biggrin.gif tik dar koks tai nezinau biggrin.gif

QUOTE(millamia @ 2008 11 05, 19:19)
sveikos mergaites, jungiuosi ir as i jusu buri. esu istikima peugeot masinukams  biggrin.gif pirma mano masinyte buvo 206, o dabar jau puse metuku vairuoju 307 pezuka 2007 metu. tik va susiduriau su tokia problema, RUPUZEMIS VAGIMIS  doh.gif jau antra karta man oro pagalve islupo, tik gerai kad si karta bubau jau kasko apsidraudus tai draudimas viska sumokes, o ana karta teko 4000 lt paklot is savo kisenes  doh.gif t doh.gif taigi klausimelis: reikaligas vairo uzraktas, gal kas zkinot kur imanoma nusipirkt tinkanti butent sio modelio masinukui? g.gif

Oho blink.gif nekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2008 11 05, 20:19)
sveikos mergaites, jungiuosi ir as i jusu buri. esu istikima peugeot masinukams  biggrin.gif pirma mano masinyte buvo 206, o dabar jau puse metuku vairuoju 307 pezuka 2007 metu. tik va susiduriau su tokia problema, RUPUZEMIS VAGIMIS  doh.gif jau antra karta man oro pagalve islupo, tik gerai kad si karta bubau jau kasko apsidraudus tai draudimas viska sumokes, o ana karta teko 4000 lt paklot is savo kisenes  doh.gif t doh.gif taigi klausimelis: reikaligas vairo uzraktas, gal kas zkinot kur imanoma nusipirkt tinkanti butent sio modelio masinukui? g.gif

Oi cia tai visu brangesniu masinu problema, lupa airbag'us kaip turi buti, o ideti nauja ir dar stikla pakeisti jau apvali sumele susidaro unsure.gif
Atsakyti
uzmirstuole, apziurek 4007 mazu patiks, tai irgi dzipas, tik parketinis labiau, po purvynus su juo gal nelabai. Bet man taip patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 11 06, 09:41)
taip populiariai tai katalizatorius vadinasi. Tik jis nesibaigia, jis gali uzsikimsti, o tas adityvas kur tau rodo kad jo truksta, padeda sudeginti kietasias daleles ir pasalinti suodzius. tai tau pradziai pakaktu jo papildyti. Nes kai uzsikisa pats filtras, meta kompas dazniausiai "engine antipolution system defective", arba dar kazka ten apie fap, nepamenu dabar.

aciu, neissiversiu be peugeot centro, manau daugiau niekas man nepades tik tai jie g.gif
Atsakyti
na zinok yra nagingu meistru ir be centro, bet pasidaryk pas juos diagnostika, nepagailek 140 Lt. suzinosi tikslia priezasti, pasakys kiek pas juo kainuoja tas skystis ir visa kita. O toliau galesi daryti "rinkos tyrima" ir ieskot kitu padejeju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 11 06, 14:42)
uzmirstuole, apziurek 4007 mazu patiks, tai irgi dzipas, tik parketinis labiau, po purvynus su juo gal nelabai. Bet man taip patinka  wub.gif

Butinai paziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 11 07, 09:13)
na zinok yra nagingu meistru ir be centro, bet pasidaryk pas juos diagnostika, nepagailek 140 Lt. suzinosi tikslia priezasti, pasakys kiek pas juo kainuoja tas skystis ir visa kita. O toliau galesi daryti "rinkos tyrima" ir ieskot kitu padejeju. biggrin.gif

jau susitariau kita sav. varau i Kauna i centra, o tada galesiu parasyti ka gero parode tas kompas.
Atsakyti
lauksim ziniu biggrin.gif
Atsakyti