Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(*rasa* @ 2008 10 02, 10:38)
Butinai  4u.gif po menesio  mirksiukas.gif

Na as jau su zieminem padangom thumbup.gif jausmas vaziuojant tai pasakiskas bigsmile.gif vaziuoji per duobes - net nesijaucia - tokia minkstute wub.gif ir vairas zymiai lengviau sukinejasi thumbup.gif niu tikrai vaziuoja nepalyginamai geriau rolleyes.gif bet zinoma didesni ratai - graziau atrodo ax.gif
Atsakyti
Sveikos pezuku myletojos 4u.gif , gal kuri turi 206cc, noreciau , kad pakomentuotumet, kokios kuro sanaudos ar patogi masinyte, kaip ten su vieta gele ar vaiko kedutei yra vietos?
Atsakyti
Sveikos,
prisijingiu ir as prie jusu klubo. Vairuoju 406 coupe,v6, 99 metu.
user posted image
Gal kas turite ka nors panasaus, turiu keleta problemu su vairo stiprintuvu, gal kam panasiu kile g.gif
Siaip masina thumbup.gif , galinga, lengva, minksta, tik biski barskaliukas, pakaba silpna, o siaip visus metus neturejau jokiu problemu 4u.gif
planuoju pvasara pakeisti i Mersa CLK g.gif
Papildyta:
Gal ka sudomins:
Naujas Peugeotas 408 thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Kazko tai nuotraukytes nerodo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
NEGI PAS NIEKA NEUZSIDEGA ---DIESEL ADDITIV MINIMUM LEVEL---? verysad.gif
Atsakyti
labutis koleges. prisijungsiu ir as. du metus jau vazineju su peugeot 607, tik dabar pamaciau kad ir SM esama gerbeju.
1977, tau rodo, kad truksta fap filtre aditiv skyscio. tai kol nevelu butu pravartu ji nusipirkti, nors nepigus malonumas kiek zinau 4 litrai apie 500 Lt kainuoja. kai kurie vietoj aditiv pila tiesiog dyzeli.
Atsakyti
sveikos, Peugeot myletojos smile.gif

gal galit patarti, kur Vilniuje geriau nuvezti, kad padarytu diagnostika? Na, apziuretu visas ten stabdziu kaladeles, kondicionieriu, nes kazko stringa, o ir siaip apziuretu pries ziema - gal kazka taisyt ar keist reikia.

I koki garazu servisiuka vezti nenoriu, nepasitikiu.
Gal kuri jau daretes tokia diagnostika? Kur? Kiek mazdaug kainuotu?

Aciu iz anksto
Atsakyti
geriausia diagnostika peugeot servise Savanoriu prospekte.
Atsakyti
QUOTE(1977 @ 2008 11 05, 08:24)
NEGI PAS NIEKA NEUZSIDEGA ---DIESEL ADDITIV MINIMUM LEVEL---? verysad.gif

Nu neuzsidega rolleyes.gif

QUOTE(ader @ 2008 11 05, 10:10)
labutis koleges. prisijungsiu ir as. du metus jau vazineju su peugeot 607, tik dabar pamaciau kad ir SM esama gerbeju.

cia mes tik kelios tokius banginius turim rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
na mano svajones prasidejo nuo 206, pamazu peraugo i 307 ir galu gale vainikavosi 607 lotuliukas.gif tai buvo nustebimo kolegoms. Bet esu labai patenkinta iki siol tokiu pasirinkimu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 11 05, 11:51)
na mano svajones prasidejo nuo 206, pamazu peraugo i 307 ir galu gale vainikavosi 607  lotuliukas.gif tai buvo nustebimo kolegoms. Bet esu labai patenkinta iki  siol tokiu pasirinkimu.  thumbup.gif

as tai jau dairiausi i 307 ir vyro draugas parvare 607 issigandau as jos labai kad man tokios dickes ir prabangios nereikia, bet MB ikalbejo sake jamk ir nesigailesi biggrin.gif tai tep ir padariau thumbup.gif Dabar atsidziaugt negaliu thumbup.gif
Atsakyti
kita mano svajone peugeot 4007
Atsakyti
sveikos mergaites, jungiuosi ir as i jusu buri. esu istikima peugeot masinukams biggrin.gif pirma mano masinyte buvo 206, o dabar jau puse metuku vairuoju 307 pezuka 2007 metu. tik va susiduriau su tokia problema, RUPUZEMIS VAGIMIS doh.gif jau antra karta man oro pagalve islupo, tik gerai kad si karta bubau jau kasko apsidraudus tai draudimas viska sumokes, o ana karta teko 4000 lt paklot is savo kisenes doh.gif t doh.gif taigi klausimelis: reikaligas vairo uzraktas, gal kas zkinot kur imanoma nusipirkt tinkanti butent sio modelio masinukui? g.gif
Atsakyti