Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Irinka_ @ 2008 10 02, 11:08)
Butinai komentariuka koki parasyki  blush2.gif

Butinai 4u.gif po menesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 25, 11:16)

O taviskis kokios spalvos? Man tai ziauriai patinka zydra  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mano butent zydros ryskios metallic spalvos pezukas 206, nu as kai rinkausi masiniuka tai kai pirma karta ja pamaciau, pasakiau "Noriu butent sitos, ir ne kokios kitos" lotuliukas.gif beliko vyrukams tik idemiau ja apziureti, jau tokia man ji grazi biggrin.gif kolkas nekyla nei noras, nei ranka jos keisti i kokia naujesne, geresne, didesne ar kokia dar -esne smile.gif visur su ja telpu, nedaug "valgo" smile.gif manevringa, gal tiktai garso izoliacija galetu buti geresne, na bet ko noreti is mazo hecbeko.
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 07, 16:08)
Mano butent zydros ryskios metallic spalvos pezukas 206, nu as kai rinkausi masiniuka tai kai pirma karta ja pamaciau, pasakiau "Noriu butent sitos, ir ne kokios kitos"  lotuliukas.gif  beliko vyrukams tik idemiau ja apziureti, jau tokia man ji grazi  biggrin.gif  kolkas nekyla nei noras, nei ranka jos keisti i kokia naujesne, geresne, didesne ar kokia dar -esne  smile.gif  visur su ja telpu, nedaug "valgo"  smile.gif  manevringa, gal tiktai garso izoliacija galetu buti geresne, na bet ko noreti is mazo hecbeko.

Sveika prisijungusi 4u.gif
i mes tai ilgai maniskes ieskojom... bet radom biggrin.gif
Su visais tavo teiginiais sutinku 4u.gif
O garso izoliacija-tai buvo yra pas man ax.gif pries tai buve seimininkai "sudejo" viska, ko gali prireikti rolleyes.gif tai neturiu prie ko prisikabint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 10 07, 16:34)
Sveika prisijungusi  4u.gif
i mes tai ilgai maniskes ieskojom... bet radom  biggrin.gif
Su visais tavo teiginiais sutinku  4u.gif
O garso izoliacija-tai buvo yra pas man  ax.gif pries tai buve seimininkai "sudejo" viska, ko gali prireikti  rolleyes.gif  tai neturiu prie ko prisikabint ax.gif

Dekui uz priemima 4u.gif
o del garso sakai seimininkai sudejo papildomai, gal pagalvojai kad kalbu apie garso aparatura? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 07, 16:45)
Dekui uz priemima  4u.gif 
o del garso sakai seimininkai sudejo papildomai, gal pagalvojai kad kalbu apie garso aparatura?  smile.gif

Nea lotuliukas.gif aparatura irgi buvo kaip pirkom ax.gif o garso izoliacija, tai po "plastmasem" uzklijuota ten kazkoks kaip popierius, bet ne popierius, net nezinau kaip pasakyti blush2.gif bet kai daze masina man ir isarde ja truputi-tai sake, kad gera garso izoliacija sudeta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 10 07, 16:49)
Nea  lotuliukas.gif  aparatura irgi buvo kaip pirkom  ax.gif  o garso izoliacija, tai po "plastmasem" uzklijuota ten kazkoks kaip popierius, bet ne popierius, net nezinau kaip pasakyti  blush2.gif bet kai daze masina man ir isarde ja truputi-tai sake, kad gera garso izoliacija sudeta  rolleyes.gif

aaa, aisku smile.gif mat kaip daro zmones, nezinojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 07, 21:56)
aaa, aisku  smile.gif  mat kaip daro zmones, nezinojau  ax.gif

Na daresi jie kaip sau, ir salonas dirbtine zydra oda apsiutas wub.gif niu pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 10 08, 07:35)
Na daresi jie kaip sau, ir salonas dirbtine zydra oda apsiutas  wub.gif niu pasaka  thumbup.gif

WOW bigsmile.gif grazu turetu buti ten pas tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 08, 12:30)
WOW  bigsmile.gif  grazu turetu buti ten pas tave  smile.gif

tikrai labai labai wub.gif
Atsakyti
[sveikutes, ar irgi noriu isijungti i jusu pokalbiuka, nes ir turiu pezuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1977 @ 2008 10 19, 14:44)
[sveikutes, ar irgi noriu isijungti i jusu  pokalbiuka, nes ir turiu pezuka thumbup.gif

Nu tai prasom jungtis ir pasisakyti koki turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 10 19, 20:15)
Nu tai prasom jungtis ir pasisakyti koki turi  biggrin.gif

mano 307 HDI, bet noriu info, uzsidega aditiv disel minimum level, kazkas panasaus, gal kas zino ka tai galetu reiksti, nera kada nuvaryti i centriuka
Atsakyti