Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Irinka_ @ 2008 09 22, 09:58)
Aciu, kad priemet  4u.gif  vairuoju palyginus nedaug tik metus laiko su trupuciu...is pradziu buvau kazkiek nusivilusi savo "ratais" nes labai jau barskantis masiniukas, niu ko noret is mazu masinu, bet kuo toliau vazinejau supratau, kad merginai tai viena is tinkamiausiu masinu thumbup.gif  ekonomiska, mazyte (visur telpa) ir siaip isvaizda nebloga... O kokius peziukus jus vairuojat?

as irgi 206 wub.gif laaabai patenkyta esu, bent jau kolkas (~2 sav biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 22, 12:20)
as maza, ekonomiska 206  4u.gif labai dziaugiuosi ja, nes ir grazute ir telpa viur, ir vaziuoja lengvai, niu kitos, bent jau dabar tikrai nenoreciau  ax.gif

sutinku, kad jau peziukas visur itelpa ir pralenda thumbup.gif o kokios spalvos tavo masiniukas? As vis noriu kitus ratlankius uzsidet, nes labai jau maziukai tik 14dydzio, bet is kitos puses gal kieciau vaziuos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka_ @ 2008 09 25, 10:05)
sutinku, kad jau peziukas visur itelpa ir pralenda  thumbup.gif  o kokios spalvos tavo masiniukas? As vis noriu kitus ratlankius uzsidet, nes labai jau maziukai tik 14dydzio, bet is kitos puses gal kieciau vaziuos.. g.gif

Kai pirkom, maniskis buvo sidabrines spalvos, bet po avarijos perdazem visa, tai daba kaip is kokio kampo paziuresi biggrin.gif tai zydras, tai pilkas, tai zalsvas, tai geltonas ax.gif keiciasi spalva, priklausomai is kurios puses ar kampo ziuri rolleyes.gif
O taviskis kokios spalvos? Man tai ziauriai patinka zydra wub.gif wub.gif wub.gif Maniskiai ratai 16.. tai tikrai tokia kietoka, ir vairas sunkiau sukasi.. bet kai ziemai 14 uzsidesiu-tai sake bus visiskai kitas vaziavimas, net nenoresiu pavasari tu 16 detis, kadangi masiniukas su 14 ratais minkstesnis yra, o ir vairas lengviau sukinejasi ax.gif niu bet kad su 16 - graziau atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Peugeot ypač naujo s kartos man pačios gražiausios ir moteriškiausios mašinėlės.
Dėl privalumų nežinau,bet brolis vairuoja"pežuką" ir labai patenkintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2008 09 18, 21:03)
Sveikutes Peugeot myletojos  4u.gif  As irgi neperseniausiai pradejau Peugeot 307 vairuot,bet irgi iskilo problema,kad gan daznai gestu ant posukio  unsure.gif  Labai daug gazo jis nori pajudejimui is vietos.Kazi ar cia kas negerai,ar paprasciausiai taip turi but mastau.gif Seniau niekad ant sankryzos nebuvau uzgesusi,o dabar viena diena sugebejau dukart is eiles uzgest  blush2.gif

aha g.gif kaži kodėl ,neradai dar bėdos įdomu čia ax.gif nėr taip buvę ,jau šia priemonę turiu du metus (2005m).
Atsakyti
vazineju su 306 2.0 hdi tos problemos ten nera, ir buvau kelis kart darbine paemes 307 su tokiu paciu 2.0hdi tai apie 307 tik galiu pasakyt, cia yra didziausia gyvenimo klaida, sankaba nesuprasi , turbas nori dirba nori ne viena kart gerai sureguoja eina kaip raketa kita kart dusta bet ne velnio netraukia, bet kas liecia konforta tai cia jau stipresne 307 puse ko negalima sakyt apiemechanika, nors prancuzai visais laikais garsejo savo dyzeliai o ipac ju patvarumu
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2008 09 28, 16:30)
aha g.gif kaži kodėl ,neradai dar bėdos įdomu čia  ax.gif nėr taip buvę ,jau šia priemonę turiu du metus (2005m).

Nea,neradau schmoll.gif Gal paprasciausiai vairuot nemoku hihihi.gif Maniske 2007 metu 4u.gif
Atsakyti
Pakeitem siandien naujus ratus mano masinytei,kazko i kaire baisiai trauke,tai dabar eina kaip uogyte thumbup.gif Ir neuzgesau jau antra diena blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2008 09 30, 21:39)
Pakeitem siandien naujus ratus mano masinytei,kazko i kaire baisiai trauke,tai dabar eina kaip uogyte  thumbup.gif  Ir neuzgesau jau antra diena  blush2.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif niu va saunuole, sakiau, kad cia priprast reik biggrin.gif o man reik granata pakeist unsure.gif bo trata kazkaip gale, kai suku ypac ant pirmo begio doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 25, 12:16)
Kai pirkom, maniskis buvo sidabrines spalvos, bet po avarijos perdazem visa, tai daba kaip is kokio kampo paziuresi  biggrin.gif  tai zydras, tai pilkas, tai zalsvas, tai geltonas  ax.gif keiciasi spalva, priklausomai is kurios puses ar kampo ziuri rolleyes.gif
O taviskis kokios spalvos? Man tai ziauriai patinka zydra  wub.gif  wub.gif  wub.gif Maniskiai ratai 16.. tai tikrai tokia kietoka, ir vairas sunkiau sukasi.. bet kai ziemai 14 uzsidesiu-tai sake bus visiskai kitas vaziavimas, net nenoresiu pavasari tu 16 detis, kadangi masiniukas su 14 ratais minkstesnis yra, o ir vairas lengviau sukinejasi  ax.gif niu bet kad su 16 - graziau atrodo  lotuliukas.gif

maniskis irgi tokios spalvos nesuprasi..toks lyg sidabrinis bet biski i gelsvuma, galima sakyt kad toks sviesiai sampanines spalvos..Aj tuomet nekeisiu as tu ratu, kai maza masinyte tai ir su 14 ratais gerai bus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka_ @ 2008 10 01, 15:55)
maniskis irgi tokios spalvos nesuprasi..toks lyg sidabrinis bet biski i gelsvuma, galima sakyt kad toks sviesiai sampanines spalvos..Aj tuomet nekeisiu as tu ratu, kai maza masinyte tai ir su 14 ratais gerai bus.. biggrin.gif

O kaip faina bendraspalve masinyte sutikti thumbup.gif as tai laukiu, kada pakeis man ratus i zieminius, tada ir galesiu pasakyti skirtuma, tarp 16 ir 14 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 10 02, 08:37)
O kaip faina bendraspalve masinyte sutikti  thumbup.gif  as tai laukiu, kada pakeis man ratus i zieminius, tada ir galesiu pasakyti skirtuma, tarp 16 ir 14  rolleyes.gif

Butinai komentariuka koki parasyki blush2.gif
Atsakyti