Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 17, 11:22)
joooo aciuks.gif aciuuu labai labai  biggrin.gif  4u.gif

o pas tau dyzelis ar benzinas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 17, 11:29)
o pas tau dyzelis ar benzinas? rolleyes.gif

benzyyyns biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 17, 12:17)
benzyyyns  biggrin.gif

ir kiek geria? biggrin.gif mano dyzelis tai apie 5 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 17, 15:04)
ir kiek geria?  biggrin.gif  mano dyzelis tai apie 5  thumbup.gif

niu da tiksliai kaip ir negaliu pasakyt blush2.gif bet anie seimynykai sake kad 6.5 mieste biggrin.gif tai jeigu tiek ris, tai vaikeeeli, sokinesiu is laimes yahoo.gif nes pries tai mano masinike 12 rijo doh.gif
Atsakyti
[quote=_caramele_,2008 09 17, 10:18]
o tai ka tas reiskia?? pirkai ne is salono, tai jo nebuvo, nesss...?
o servize idejo nauja? blink.gif g.gif o kiek kainuoja pypsiaus idejimas? g.gif
p.s. o pas Tave airbag'as nebuvo ishsoves??

Pirkau aišku ne iš salono blush2.gif ,o nuo tralo ax.gif ,mano 1999 m. ax.gif servize daug ką darė,o pypsius apie 30 lt. kainavo g.gif ,šeip yra tema PEŽO 206 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes Peugeot myletojos 4u.gif As irgi neperseniausiai pradejau Peugeot 307 vairuot,bet irgi iskilo problema,kad gan daznai gestu ant posukio unsure.gif Labai daug gazo jis nori pajudejimui is vietos.Kazi ar cia kas negerai,ar paprasciausiai taip turi but mastau.gif Seniau niekad ant sankryzos nebuvau uzgesusi,o dabar viena diena sugebejau dukart is eiles uzgest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2008 09 18, 20:03)
Sveikutes Peugeot myletojos  4u.gif  As irgi neperseniausiai pradejau Peugeot 307 vairuot,bet irgi iskilo problema,kad gan daznai gestu ant posukio  unsure.gif  Labai daug gazo jis nori pajudejimui is vietos.Kazi ar cia kas negerai,ar paprasciausiai taip turi but mastau.gif Seniau niekad ant sankryzos nebuvau uzgesusi,o dabar viena diena sugebejau dukart is eiles uzgest  blush2.gif

sveikinu isigijus biggrin.gif 4u.gif
del gesimo, tai ir man taip buvo isedus i nauja masinyte unsure.gif buvau pripratus prie savo ex siuksles (ex masina biggrin.gif ),kad gali belekaip pedalais daryt, vis tiek negesta, o sita naujesne jautresne, tai manau ir Tau ta pati problema 4u.gif viskas bus gerai, priprasi, ilgiau palaikyt sankaba pries ja atleidziant mirksiukas.gif 4u.gif aisku per daug irgi nedrozk umn.gif: tiesiog paspausk gaziuka labiau ir bishki palaikyk sankaba, paskui kai antra begi jungsi-problemu nebus mirksiukas.gif na bent jau as manau kad taip yra blush2.gif 4u.gif sekmes!
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 19, 09:16)
sveikinu isigijus  biggrin.gif  4u.gif
del gesimo, tai ir man taip buvo isedus i nauja masinyte  unsure.gif buvau pripratus prie savo ex siuksles (ex masina  biggrin.gif ),kad gali belekaip pedalais daryt, vis tiek negesta, o sita naujesne jautresne, tai manau ir Tau ta pati problema  4u.gif viskas bus gerai, priprasi, ilgiau palaikyt sankaba pries ja atleidziant  mirksiukas.gif  4u.gif aisku per daug irgi nedrozk umn.gif: tiesiog paspausk gaziuka labiau ir bishki palaikyk sankaba, paskui kai antra begi jungsi-problemu nebus  mirksiukas.gif na bent jau as manau kad taip yra  blush2.gif  4u.gif sekmes!

Maniskes tai labai lengvai spaudziasi sankaba... reikejo prie jos priprasti... bet pripratau ir negaliu su kita masina vaziuot-nes vos sankaba ispaudziu, palyginus su manosios ax.gif jei kas papraso pavaziuot su maniske-visi is karto uzgesta hihihi.gif
Atsakyti
Peugot mano mylimiausi 4u.gif
Mašina su "šarmu" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 20, 14:01)
Maniskes tai labai lengvai spaudziasi sankaba... reikejo prie jos priprasti... bet pripratau ir negaliu su kita masina vaziuot-nes vos sankaba ispaudziu, palyginus su manosios  ax.gif jei kas papraso pavaziuot su maniske-visi is karto uzgesta  hihihi.gif

hihihi.gif mano vyras 3 kart uzgeso hah.gif: hihihi.gif biggrin.gif

QUOTE(MisterisD @ 2008 09 21, 20:53)
Peugot mano mylimiausi  4u.gif
Mašina su "šarmu"  wub.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 16, 13:03)
isivaizduoju kaip rekausi per langa  hihihi.gif
Papildyta:
Sveika prisijungusi  4u.gif
niu seniai jau masiniuka si vairuoji? rolleyes.gif

Aciu, kad priemet 4u.gif vairuoju palyginus nedaug tik metus laiko su trupuciu...is pradziu buvau kazkiek nusivilusi savo "ratais" nes labai jau barskantis masiniukas, niu ko noret is mazu masinu, bet kuo toliau vazinejau supratau, kad merginai tai viena is tinkamiausiu masinu thumbup.gif ekonomiska, mazyte (visur telpa) ir siaip isvaizda nebloga... O kokius peziukus jus vairuojat?
Atsakyti
QUOTE(Irinka_ @ 2008 09 22, 09:58)
Aciu, kad priemet  4u.gif  vairuoju palyginus nedaug tik metus laiko su trupuciu...is pradziu buvau kazkiek nusivilusi savo "ratais" nes labai jau barskantis masiniukas, niu ko noret is mazu masinu, bet kuo toliau vazinejau supratau, kad merginai tai viena is tinkamiausiu masinu thumbup.gif  ekonomiska, mazyte (visur telpa) ir siaip isvaizda nebloga... O kokius peziukus jus vairuojat?

as maza, ekonomiska 206 4u.gif labai dziaugiuosi ja, nes ir grazute ir telpa viur, ir vaziuoja lengvai, niu kitos, bent jau dabar tikrai nenoreciau ax.gif
Atsakyti