Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(egidijanarg @ 2008 06 24, 21:29)
labas, turiu jau antra peugeot ir labai patenkinta, turejau 206 dabar nusipirkau 307 smile.gif

patenkinta? trupuciuka didesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turim 607 4u.gif Kai as pavazineju su sia masina, i kitas net nenoriu paziureti... Taip smagiai, kaip laive jauciuosi , liuks masinyte... Nors pati esu mazute, bet i mazas masinas net nenoriu vairuoti.... Labai noreciau vairuoti 407 wub.gif , ji mazesne truputuka uz 607, moteriskesne tokia , mano svajoniu masinyte ....
Atsakyti
QUOTE(Moniux @ 2008 08 26, 23:09)
Mes turim 607  4u.gif  Kai as pavazineju su sia masina, i kitas net nenoriu paziureti... Taip smagiai, kaip laive jauciuosi , liuks masinyte... Nors pati esu mazute, bet i mazas masinas net nenoriu vairuoti.... Labai noreciau vairuoti 407  wub.gif    , ji mazesne truputuka uz 607, moteriskesne tokia  , mano svajoniu masinyte ....

Geras pasirinkimas 607 thumbup.gif as jei keisiu masina tai bus tik dzipas jau i mazesnes tai jokiu budu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 08 29, 21:44)
Geras pasirinkimas 607  thumbup.gif as jei keisiu masina tai bus tik dzipas jau i mazesnes tai jokiu budu  rolleyes.gif

As irgi jei keisciau,tai tik i Q7 rolleyes.gif
Atsakyti
labukas smile.gif
esu naujai iskepta vairuotoja blush2.gif turiu 306 pezuka thumbup.gif kaip sako - ''pamaciau ir prilipo'' thumbup.gif super masinyte! bedu su ja iki siol nerurejau! bet manau, kad jau bus - ant posukiu gesta nors tu ka verysad.gif ruosiuosi varyti diagnostika, nes niekas negali paaiskinti kas jai yra verysad.gif
Atsakyti
As istoju i Peugeot kluba biggrin.gif sokiai.gif vakar isigijau 206 wub.gif toooooooks fainas, taaaaip graziai vaziuoja wub.gif tikekimes dar ilgai dziaugsiuos savo mazyle wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 15, 10:55)
As istoju i Peugeot kluba  biggrin.gif sokiai.gif vakar isigijau 206  wub.gif toooooooks fainas, taaaaip graziai vaziuoja  wub.gif tikekimes dar ilgai dziaugsiuos savo mazyle  wub.gif

Pamenu kaip as dziaugiausi, kai nusipirkau saviske wub.gif
Sveikinu su nauju pirkiniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 15 rugsėjo 2008 - 09:59
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 15, 10:59)
Pamenu kaip as dziaugiausi, kai nusipirkau saviske  wub.gif
Sveikinu su nauju pirkiniu  drinks_cheers.gif

aciuks.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 15, 12:14)

Na ir kaip sekasi vazineti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 15, 13:03)
Na ir kaip sekasi vazineti? rolleyes.gif

niu zinok, turbut kadangi anksciau vazinejau su senoka masinyte, tai daba vaziuojant su situ mano peziuku, atrodo kad ji is salono paimta biggrin.gif wub.gif 2003 metu, bet svarut svarutele, naujut naujutele wub.gif ech, svajoniu masinike biggrin.gif minksta tokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 15, 13:48)
niu zinok, turbut kadangi anksciau vazinejau su senoka masinyte, tai daba vaziuojant su situ mano peziuku, atrodo kad ji is salono paimta  biggrin.gif  wub.gif 2003 metu, bet svarut svarutele, naujut naujutele  wub.gif ech, svajoniu masinike  biggrin.gif minksta tokia  wub.gif

Niu tai faina kad patinka thumbup.gif maniske tai kietoka, nes ratai dideli uzdeti hihihi.gif bet kai zieminius ant 14' uzdesim-tada irgi sake bus minksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 15, 14:18)
Niu tai faina kad patinka  thumbup.gif maniske tai kietoka, nes ratai dideli uzdeti  hihihi.gif bet kai zieminius ant 14' uzdesim-tada irgi sake bus minksta  biggrin.gif

thumbup.gif wub.gif o kelintu Tavo?
p.s. ant vairo pypsius ania turi but? blush2.gif tai jeigu taip, tai pas mane nepypsija doh.gif ax.gif
Atsakyti