Na jei dyzeliuko reiks paieskoti ilgiau
o kai del apziuros galima rasti kaune meistra koki pazystama kad paziuretu
Sveikutės!
Aš jau 5 metus važinėju su peugeot 605,labai patenkinta,nors jau laikas būtų pasikeisti į naujesnę,bet taip gaila "savo senosios draugės"
Aš jau 5 metus važinėju su peugeot 605,labai patenkinta,nors jau laikas būtų pasikeisti į naujesnę,bet taip gaila "savo senosios draugės"
QUOTE(Prancuze @ 2007 09 06, 15:05)
Sveikutės!
mes irgi su tokia važinėjam, tik tiksliai nežinau ar 91, ar dar 90 metų...
šiaip visai smagiai važiuojasi
man, kaip naujokei vairavime, galiu pasakyti normalūs tie jos gabaritai, nors mokiausi su mažute VW POLO
bet jau mums irgi laikas kesiti...
va,pramoksiu truputį važiuoti ir keisim
Sveikutės,
priimkit ir mane man vyras ant gimtadienio padovanojo pežuką 206,tai esu nerealiai laiminga mašiniukas superinis,nedaug ryja,greitas,nes 2 litrai variklis.Nu gal biškiuką ir skarbonkė kaip kitos sako,bet man nesvarbu.myliu savo pežuką labai
priimkit ir mane man vyras ant gimtadienio padovanojo pežuką 206,tai esu nerealiai laiminga mašiniukas superinis,nedaug ryja,greitas,nes 2 litrai variklis.Nu gal biškiuką ir skarbonkė kaip kitos sako,bet man nesvarbu.myliu savo pežuką labai
QUOTE(chriss @ 2007 09 26, 17:15)
Sveikutės,
o skarbonkike pavadinau ja, nes ji kietoka, ir bloga garso izolecija..
o taip tai ir as myliu savo pezuka, jos pravarde boruzele
man pezukas irgi visai patinka, duociau antra vieta po golfo
QUOTE(zaiziukas @ 2007 09 27, 17:57)
man pezukas irgi visai patinka, duociau antra vieta po golfo
cia aisku kiekvieno zmogaus nuomone, bet as golfo uz dyka neimciau (prasom tik nepykti )
QUOTE(Puma*** @ 2007 09 28, 08:56)
cia aisku kiekvieno zmogaus nuomone, bet as golfo uz dyka neimciau (prasom tik nepykti )
na, V Golfą manau daug kas paimtų ir ne tik už dyką
apie senus golfus manau zaiziukas nekalba
ašdabar vairuoju Peugeot 605, 1990m senukas, dyzeliukas - šiaip tikrai faina mašinytė, gal vos didoka
bet šiandien kaip tik mėnuo kaip aš išlaikiau egzaminą, vairuoju kiek trumpiau
bet jau su gabaritais situacija geresnė nei iš pradžių
bet šiaip man Peugeot irgi patinka Visai norėčiau 307
nors kolkas labiausiai labiausiai noriu Alfa Romeo 156
bet šiandien kaip tik mėnuo kaip aš išlaikiau egzaminą, vairuoju kiek trumpiau
bet jau su gabaritais situacija geresnė nei iš pradžių
bet šiaip man Peugeot irgi patinka Visai norėčiau 307
nors kolkas labiausiai labiausiai noriu Alfa Romeo 156
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 28, 10:20)
na, V Golfą manau daug kas paimtų ir ne tik už dyką