Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(vovere74 @ 2008 05 21, 07:56)
Vakar vaikštinėjom su vyru aikštelėj, rinkausi ką galėčiau nusipirkt. Tai maniškis vis mane nuo piežų tempė verysad.gif  Nežinau kodėl, bet jeigu galėčiau tai tik piežiuką jamčiau ax.gif  Bet dantys ne aštrūs verysad.gif  - neįkandu unsure.gif

doh.gif vyrai prancuzisku masinu bijo kaip velnias kryziaus. Visi girdeje servisuose meistru posaki "viskas kas baigiasi raide ....o (pezo, reno), yra gavno). Tai va, ir prisibijo aspie savo masinele ta pati isgirsti servise doh.gif be to peziukai gi labai jau moteriski ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidule1 @ 2008 05 21, 12:33)
doh.gif vyrai prancuzisku masinu bijo kaip velnias kryziaus. Visi girdeje servisuose meistru posaki "viskas kas baigiasi raide ....o (pezo, reno), yra gavno). Tai va, ir prisibijo aspie savo masinele ta pati isgirsti servise  doh.gif be to peziukai gi labai jau moteriski  ax.gif

Žinok čia ne tas atvejis. Mes jau esam turėję ir piežą ir citrojeną ir renuškę dabar dar turim. Maniškis kažkaip kitaip vis mąsto. Jis toks plaukiantis prieš srovę biggrin.gif Jam patinka prancūziškos mašinos. Ir meistrą draugą turim, tai su taisymu irgi problemų mažiau. Man ir dabar maniškis atidavė savo safraną. Tiesiog aš vis seilę varvinu į tokias mašinas kurių neįperkam blush2.gif Labiausiai prie piežiukų linkstu, bet brangios rūpūžės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 21, 14:18)
Žinok čia ne tas atvejis. Mes jau esam turėję ir piežą ir citrojeną ir renuškę dabar dar turim. Maniškis kažkaip kitaip vis mąsto. Jis toks plaukiantis prieš srovę biggrin.gif  Jam patinka prancūziškos mašinos. Ir meistrą draugą turim, tai su taisymu irgi problemų mažiau.  Man ir dabar maniškis atidavė savo safraną. Tiesiog aš vis seilę varvinu į tokias mašinas kurių neįperkam blush2.gif  Labiausiai prie piežiukų linkstu, bet brangios rūpūžės verysad.gif

Na jei vyras safrane turi, tai po jos pezukas dar normaliau remonto atzvilgiu atrodys. Del brangumo, tai taip , cia jau kitas klausimas. As pirkau biski padauzyta, bo sutvarkytos irgi nebuciau ipirkusi. Pati servisui suveziau detales (bent 30 proc. jau situo sutaupiau).
Atsakyti
QUOTE(Vaidule1 @ 2008 05 21, 13:33)
doh.gif vyrai prancuzisku masinu bijo kaip velnias kryziaus. Visi girdeje servisuose meistru posaki "viskas kas baigiasi raide ....o (pezo, reno), yra gavno). Tai va, ir prisibijo aspie savo masinele ta pati isgirsti servise  doh.gif be to peziukai gi labai jau moteriski  ax.gif

Nu man rodos ,jau tas pasakymas senstelėjas ax.gif darbar jau taip nebėra prieš kokius 6-9 metelius tai gal ir taip žinojom Golf ..,Wolsfa..,pigios detalės taisymas ir..ttt mirksiukas.gif (dabar daugiau bijo amerikonų,parveštų mašinų iš ten )
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2008 05 22, 15:59)
Nu man rodos ,jau tas pasakymas senstelėjas ax.gif darbar jau taip nebėra prieš kokius 6-9 metelius tai gal ir taip žinojom Golf ..,Wolsfa..,pigios detalės taisymas ir..ttt mirksiukas.gif  (dabar daugiau bijo amerikonų,parveštų mašinų iš ten )

ne del detaliu kainu prisibijo situ masinu. Cia servisu meistrai nemegsta ju....vien del to kad visiskai kitokiu raktu komplekto reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidule1 @ 2008 05 22, 21:24)
ne del detaliu kainu prisibijo situ masinu. Cia servisu meistrai nemegsta ju....vien del to kad visiskai kitokiu raktu komplekto reikia  lotuliukas.gif

Aš vakar apie tuos kitokius raktus pažįstamo meistriuko paklausiau. Tai jis žviegė net susirietęs. Sako - kur tu tokių pasakų prisiklausiusi...
Vienu žodžiu sakė, kad kalbu atgyvenusiom frazėm ir pasakas seku. Detalės brangesnės nei kitų, bet ir tai jau ne taip baisiai... vienu žodžiu išsityčiojo iš mano samprotavimų.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 23, 09:40)
Aš vakar apie tuos kitokius raktus pažįstamo meistriuko paklausiau. Tai jis žviegė net susirietęs. Sako - kur tu tokių pasakų prisiklausiusi...
Vienu žodžiu sakė, kad kalbu atgyvenusiom frazėm ir pasakas seku. Detalės brangesnės nei kitų, bet ir tai jau ne taip baisiai... vienu žodžiu išsityčiojo iš mano samprotavimų.

lotuliukas.gif
Ne prie bajerio pasitaike meistriukas.O kas liecia prancuzes masinytes,jie bijo tos elektronikos,sako jau kai suges ten kas nors,tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 23, 09:40)

tas raktu komplektas - sesiakampiu atsuktuvu rinkinys, apdailos detaliu be ju neisardysi doh.gif o jei tavo meistriukas issityciojo is tokiu samprotavimu, tai pagarba jam thumbup.gif neatsilieka nuo vartojimo tendensiju. O mano samprotavimai dar nepasene, dirbau servise, o dabar su servisais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidule1: 23 gegužės 2008 - 16:58
Turiu 206 peziuka, 2006 metu. Labai esu patenkinta, nors visad norejau dideles masinos.Sis masiniukas labai manevringas, patogus(tiesa pasakius - man patogus,mano vyrui ji visai nepatinka,todel kad jis labai aukstas ir kaip sedi prie vairo i zmogu vora panasus lotuliukas.gif ).Didmiestyje ir i maziausia tarpeli priparkuosi ir siaip visur pralysi.O siaip as skaitau,kad 206 pezo yra tikrai moteriska masina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 28 gegužės 2008 - 13:29
Perksiaciau visus komentarus, taciau nieko neradau apie peziuka 206CC. Dabar planuoji ji pirkti, vis ieskau geresnio modelio, kadangi perku automata, tai siek tiek sudetingiau. Gal turit kas kokiu komentaru? Nes kam pasakau visi labai peikia...Pati pezo nei kart neturejau, bet noreciau isigyti. smile.gif Gal galit kuri patarti?
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2008 06 05, 20:43)
Perksiaciau visus komentarus, taciau nieko neradau apie peziuka 206CC. Dabar planuoji ji pirkti, vis ieskau geresnio modelio, kadangi perku automata, tai siek tiek sudetingiau. Gal turit kas kokiu komentaru? Nes kam pasakau visi labai peikia...Pati pezo nei kart neturejau, bet noreciau isigyti. smile.gif Gal galit kuri patarti?

gražus mašiniukas mirksiukas.gif bet ne šeimyninis mergaitiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2008 06 06, 00:44)
gražus mašiniukas mirksiukas.gif bet ne šeimyninis mergaitiškas thumbup.gif

Labai tau aciu smile.gif
Atsakyti