Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

Nieko ypatingo 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kismida, thumbup.gif

kiek mokėjot, jei ne paslaptis?
man žada mašiniuką nupirkti, bet jaučiu, kad neužteks paskirtų pinigų blush2.gif
gal alfa romeo 156 reikės žiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2008 05 13, 12:39)
Nieko ypatingo 4u.gif
user posted image

Nu jau labai grazu, blizga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 12, 19:01)
Sveikos fanes  biggrin.gif tai prasom pademonstruoti savo dziaugsmus  ax.gif
Neryte ir kaip tas veidrodelis ar jau pataise? kiek kainavo?

Sveikos,
Uz veidrodeli nenauja mokejom 300lt,bet stikliukas kazkoks keistas,labai priartina,tai ir ji reikia pakeisti doh.gif .Ideciau ir savo foto,bet nemoku,kazko nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 05 13, 17:21)
Sveikos,
Uz veidrodeli nenauja mokejom 300lt,bet stikliukas kazkoks keistas,labai priartina,tai ir ji reikia pakeisti  doh.gif .Ideciau ir savo foto,bet nemoku,kazko nesigauna  blush2.gif

parasiau tau i az ax.gif
Atsakyti
Nerytes pežas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 05 13, 14:43)
Kismida,  thumbup.gif

kiek mokėjot, jei ne paslaptis?
man žada mašiniuką nupirkti, bet jaučiu, kad neužteks paskirtų pinigų  blush2.gif
gal alfa romeo 156 reikės žiūrėt  mirksiukas.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 13, 15:52)
Nu jau labai grazu, blizga  biggrin.gif

mirksiukas.gif ač žinok nž kiek mokėjo blush2.gif vyras dirba su pezukais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 14, 16:06)
Nerytes pežas  ax.gif
user posted image

laivas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 04 28, 12:12)
sveikutes 4u.gif

mano silpnybe taip peugeot  wub.gif . lb noriu 307 2001 arba 2002m. bet tik kaip kam pasakau, sako detales lb brangios. tai taip vis ir atbaido. vasara planuoju pirkti tai dar virs svarstau. bet man ju grozis nerealus wub.gif

ne brangesnes nei kitu masinu 4u.gif antri metai vazinejuosi su 307, 2001 metu, vaziuokle kantri, labai patogi ir manevringa masinele. Siaip megstu dideles masinas, bet jau spejau ivertinti mazos masineles privalumus mieste. Jei tik patinka masinele, tikrai nesibaidyk detaliu kainu 4u.gif
p.s. pati varineju i servisus remontuotis, tai ir bedas zinau, ir kainas blush2.gif

QUOTE(Miltė @ 2008 05 10, 08:42)
pasirodo mums ne akumas smegenis susuko pežiukui, o signalizacija blink.gif kai išmeta tą variklio ženkliuką ir užrašą "engine antipollution system problem" mašina pati sustoja blink.gif tenka vestis iš naujo, o tada jau leidžia važiuot unsure.gif bandysim taisyt signalizaciją, žiūrėsim ar padės unsure.gif

tuoj ir vestis nebesives. Ne signalizacijos cia problema, kuro sistemos gedimas. Tiketina, kad kuro reguliatorius kisasi. Reikia skubiai valyti visa kuro sistema, baka, gal pavyks ir reguliatoriu isvalyti (nors tai mazai tiketina).
Zodziu, varykit i rimtesni servisa, kur diagnostika padarys, ir bus aiskiau kur beda.
Atsakyti
Taip,vaziuokit i peugeot servisa,susimokesit 100lt. ir paziures ant kompo,tada pasakys jums visus gedimus.
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,
Ieškau turinčių peugeot 206. Turiu tokį klausimą. Ar telpa į jo bagažinę du lagaminai išmatavimai 65x41x30 cm ir 80x41x30. Išsinuomavom atostogom kelonei po Portugaliją šį automobilį ir labai rūpi ar bus kur sudėti lagaminus.
Labai lauksiu atsakymų.
Atsakyti
Vakar vaikštinėjom su vyru aikštelėj, rinkausi ką galėčiau nusipirkt. Tai maniškis vis mane nuo piežų tempė verysad.gif Nežinau kodėl, bet jeigu galėčiau tai tik piežiuką jamčiau ax.gif Bet dantys ne aštrūs verysad.gif - neįkandu unsure.gif
Atsakyti