Nieko ypatingo
Kismida,
kiek mokėjot, jei ne paslaptis?
man žada mašiniuką nupirkti, bet jaučiu, kad neužteks paskirtų pinigų
gal alfa romeo 156 reikės žiūrėt
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 12, 19:01)
Sveikos fanes tai prasom pademonstruoti savo dziaugsmus
Neryte ir kaip tas veidrodelis ar jau pataise? kiek kainavo?
Neryte ir kaip tas veidrodelis ar jau pataise? kiek kainavo?
Sveikos,
Uz veidrodeli nenauja mokejom 300lt,bet stikliukas kazkoks keistas,labai priartina,tai ir ji reikia pakeisti .Ideciau ir savo foto,bet nemoku,kazko nesigauna
QUOTE(Neryte @ 2008 05 13, 17:21)
Sveikos,
Uz veidrodeli nenauja mokejom 300lt,bet stikliukas kazkoks keistas,labai priartina,tai ir ji reikia pakeisti .Ideciau ir savo foto,bet nemoku,kazko nesigauna
parasiau tau i az
Nerytes pežas
Aciu
QUOTE(LOCKETS @ 2008 05 13, 14:43)
Kismida,
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 13, 15:52)
Nu jau labai grazu, blizga
ač žinok nž kiek mokėjo vyras dirba su pezukais
Papildyta:
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 14, 16:06)
laivas
QUOTE(MysticWoman @ 2008 04 28, 12:12)
sveikutes
mano silpnybe taip peugeot . lb noriu 307 2001 arba 2002m. bet tik kaip kam pasakau, sako detales lb brangios. tai taip vis ir atbaido. vasara planuoju pirkti tai dar virs svarstau. bet man ju grozis nerealus
mano silpnybe taip peugeot . lb noriu 307 2001 arba 2002m. bet tik kaip kam pasakau, sako detales lb brangios. tai taip vis ir atbaido. vasara planuoju pirkti tai dar virs svarstau. bet man ju grozis nerealus
ne brangesnes nei kitu masinu antri metai vazinejuosi su 307, 2001 metu, vaziuokle kantri, labai patogi ir manevringa masinele. Siaip megstu dideles masinas, bet jau spejau ivertinti mazos masineles privalumus mieste. Jei tik patinka masinele, tikrai nesibaidyk detaliu kainu
p.s. pati varineju i servisus remontuotis, tai ir bedas zinau, ir kainas
QUOTE(Miltė @ 2008 05 10, 08:42)
pasirodo mums ne akumas smegenis susuko pežiukui, o signalizacija kai išmeta tą variklio ženkliuką ir užrašą "engine antipollution system problem" mašina pati sustoja tenka vestis iš naujo, o tada jau leidžia važiuot bandysim taisyt signalizaciją, žiūrėsim ar padės
tuoj ir vestis nebesives. Ne signalizacijos cia problema, kuro sistemos gedimas. Tiketina, kad kuro reguliatorius kisasi. Reikia skubiai valyti visa kuro sistema, baka, gal pavyks ir reguliatoriu isvalyti (nors tai mazai tiketina).
Zodziu, varykit i rimtesni servisa, kur diagnostika padarys, ir bus aiskiau kur beda.
Taip,vaziuokit i peugeot servisa,susimokesit 100lt. ir paziures ant kompo,tada pasakys jums visus gedimus.
Sveikos ,
Ieškau turinčių peugeot 206. Turiu tokį klausimą. Ar telpa į jo bagažinę du lagaminai išmatavimai 65x41x30 cm ir 80x41x30. Išsinuomavom atostogom kelonei po Portugaliją šį automobilį ir labai rūpi ar bus kur sudėti lagaminus.
Labai lauksiu atsakymų.
Ieškau turinčių peugeot 206. Turiu tokį klausimą. Ar telpa į jo bagažinę du lagaminai išmatavimai 65x41x30 cm ir 80x41x30. Išsinuomavom atostogom kelonei po Portugaliją šį automobilį ir labai rūpi ar bus kur sudėti lagaminus.
Labai lauksiu atsakymų.
Vakar vaikštinėjom su vyru aikštelėj, rinkausi ką galėčiau nusipirkt. Tai maniškis vis mane nuo piežų tempė Nežinau kodėl, bet jeigu galėčiau tai tik piežiuką jamčiau Bet dantys ne aštrūs - neįkandu