Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Neryte @ 2008 04 27, 15:34)
Sveika,
o nebuvo pas jus masinoje knygeles su kiekvieno zenklo ar uzraso aprasymu  g.gif ,vakare galesiu paziureti savo knygeleje.

buvo, bet ta knygelė prancūziška doh.gif
niekis, jau išsiaiškinom, kad reikia keist akumuliatorių smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

mano silpnybe taip peugeot wub.gif . lb noriu 307 2001 arba 2002m. bet tik kaip kam pasakau, sako detales lb brangios. tai taip vis ir atbaido. vasara planuoju pirkti tai dar virs svarstau. bet man ju grozis nerealus wub.gif
Atsakyti
O as noriu 307CC kabrioleto...Bet nelabai kas ka pasakoja...Noretusi isgirsti ka is tu kurie turi ja, arba ka girdeja yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 05 01, 13:11)
O as noriu 307CC kabrioleto...Bet nelabai kas ka pasakoja...Noretusi isgirsti ka is tu kurie turi ja, arba ka girdeja yra... g.gif

Galiu pasakyti tik tiek kad grazi masinyte,kas liecia visa kita neteko nieko girdeti schmoll.gif
Atsakyti
va butent, grazi tai labai... thumbup.gif o idomu ka vidus slepia... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 04 28, 12:12)
sveikutes 4u.gif

mano silpnybe taip peugeot  wub.gif . lb noriu 307 2001 arba 2002m. bet tik kaip kam pasakau, sako detales lb brangios. tai taip vis ir atbaido. vasara planuoju pirkti tai dar virs svarstau. bet man ju grozis nerealus wub.gif

as turiu peugeot 307 2002m. thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 05 03, 22:54)
as turiu peugeot 307 2002m.  thumbup.gif  ax.gif

ir kaip masinyte gali papasakot? kaip as jos noriu wub.gif wub.gif
Atsakyti
pasirodo mums ne akumas smegenis susuko pežiukui, o signalizacija blink.gif kai išmeta tą variklio ženkliuką ir užrašą "engine antipollution system problem" mašina pati sustoja blink.gif tenka vestis iš naujo, o tada jau leidžia važiuot unsure.gif bandysim taisyt signalizaciją, žiūrėsim ar padės unsure.gif
Atsakyti
Ech, myliu aš tuos pažius wub.gif . 307 tai wub.gif Niu bet kolkas dar važinėju su tamsiai mėlynu "laivu" 605 tongue.gif Nesusikrapšto pinigėliai toms naujesnėms rolleyes.gif O ir parduoti tą laivuką kažkaip gaila, nostalgija apima, per vestuves su ja mus vežė, patys važiavome į povestuvinę kelionę į Prancūziją, net iki Ispanijos nukakome, matyt tvirta, kad tiek atlaikė, buvo mūsų tartum namas, nes ne vieną naktį joje ir nakvojome...
Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 04 22, 19:56)
ka cia reiskia "kamuoja majonezo problema"? as turiu benzina ir jokiu problemu  ax.gif

va va, MB irgi tą patį sakė, bet aš tai nelabai nutuokiu kas tai yra doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 10 gegužės 2008 - 14:12

va va, MB irgi tą patį sakė, bet aš tai nelabai nutuokiu kas tai yra  doh.gif  blush2.gif

Tai paklausk MB savo ir parasyk ka reiskia ta majonezo problema? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Pezo mylėtojos 4u.gif
Ale gražiai čia jūs apie Juos wub.gif vairuoju jau antri meteliai pezo 307 (2006m)dyzeliukas 4u.gif

Ką galiu pasakyt g.gif talpi ,manevringa,išvaizda graži ax.gif o visa aptarnavimą vyras žiūri ax.gif tik spalva doh.gif (juoda)Su gedimais dar neteko susidurt stipriais ,nėra pavedusi ax.gif

Pasakysiu burbėjau burbėjau vyrui noriu kitos didelės... 1 dieną
pavažinėjau 4u.gif geriau jau Pezukas 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos fanes biggrin.gif tai prasom pademonstruoti savo dziaugsmus ax.gif
Neryte ir kaip tas veidrodelis ar jau pataise? kiek kainavo?
Atsakyti