Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

sveikos, aš irgi įsimylėjusi pežiukus.. vieną parduodam Peugeot 306.. l 1998 metų...abai vikri mašinytė. benzinas 2.0l. mieste super thumbup.gif ..nuo svieoforo pirma pajudu lotuliukas.gif eina kaip vėjas thumbup.gif ...tik kad degalų nemažai kaip tokiai mažulytei..dvidurė vaikiuką įsimetų į gala ir ramu... bigsmile.gif ...tai va jei kas susidomėjot laukiu AŽ...beje, trūkumų per beveik metus laiko (tiek aš ją jau turiu) nepastebėjau..sugedus nebuvo..tik nudilinau kaladėles, tai pakeisti nauji stabdžių diskai ir kaladėlės ax.gif ..va tiek..kainytė 2200 eurų..pridedam žiemines padangas su ratlankiais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fyyyfa: 03 balandžio 2008 - 15:35
Laba diena, mergytes.. 4u.gif Norejau pasiteirauti Jusu, gal kuri vairuojate Peugeot 3007 CC KABRIOLETA?!O gal ka gero ar blogo esate apie jas girdejusios? Labai jau si masinyte mane uzkabino... ax.gif
Atsakyti
Sveikos
Kaip sekasi peziuku savininkems ax.gif ,maniske atidave truputi paremontuoti,tai laukiu nesulaukiu savaitgalio kada galesiu pralekti bigsmile.gif .Tada ir nufotkinsiu,vyras itaise naujus ratus,tai parodysiu visa grazia biggrin.gif
Atsakyti
Tai kur visos prapuolet g.gif
Tikriausiai pavasaris paveike,lakiojat,ner kada uzsukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 16, 08:38)
Tai kur visos prapuolet  g.gif
Tikriausiai pavasaris paveike,lakiojat,ner kada uzsukti  biggrin.gif

Esam, esam biski sirguliavom
Atsakyti
Sveikutes...Tai apie 307 kabrioleta nelabai kas ka pasakyti galite!? g.gif
Atsakyti
pezas Dyzelis sutinku, bet tink ne benzinas,kamuoja majonezo problema, uztai ir pardaviau, bet 2000m 306 hdi esu gan patenkintas tik annkstokas sakyciau sad.gif
Atsakyti
Tai kada savo tackes pademonstruosit mastau.gif

Neryte ar sutaise veidrodeli g.gif kiek remontas kainavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danciux @ 2008 04 22, 14:02)
pezas Dyzelis  sutinku, bet tink ne benzinas,kamuoja majonezo problema,  uztai ir pardaviau, bet 2000m 306 hdi esu gan patenkintas tik annkstokas sakyciau sad.gif

ka cia reiskia "kamuoja majonezo problema"? as turiu benzina ir jokiu problemu ax.gif
Atsakyti
labukas.
visai nesenai vairuojam peugeot 607. gal jūs žinosit, ką galėtų reikšti tokia problema? prietaisų skydelyje užsidega variklio ženklelis ir užrašas "engine antipollution system defect" unsure.gif
Atsakyti
Sveika,
o nebuvo pas jus masinoje knygeles su kiekvieno zenklo ar uzraso aprasymu g.gif ,vakare galesiu paziureti savo knygeleje.
Atsakyti
Nelabai randu,pas mane lietuviskai surasyta,tai nzn kaip cia tiksliai skambetu tas uzrasas g.gif
Atsakyti