sveikos, aš irgi įsimylėjusi pežiukus.. vieną parduodam Peugeot 306.. l 1998 metų...abai vikri mašinytė. benzinas 2.0l. mieste super ..nuo svieoforo pirma pajudu eina kaip vėjas ...tik kad degalų nemažai kaip tokiai mažulytei..dvidurė vaikiuką įsimetų į gala ir ramu... ...tai va jei kas susidomėjot laukiu AŽ...beje, trūkumų per beveik metus laiko (tiek aš ją jau turiu) nepastebėjau..sugedus nebuvo..tik nudilinau kaladėles, tai pakeisti nauji stabdžių diskai ir kaladėlės ..va tiek..kainytė 2200 eurų..pridedam žiemines padangas su ratlankiais..
Laba diena, mergytes.. Norejau pasiteirauti Jusu, gal kuri vairuojate Peugeot 3007 CC KABRIOLETA?!O gal ka gero ar blogo esate apie jas girdejusios? Labai jau si masinyte mane uzkabino...
Sveikos
Kaip sekasi peziuku savininkems ,maniske atidave truputi paremontuoti,tai laukiu nesulaukiu savaitgalio kada galesiu pralekti .Tada ir nufotkinsiu,vyras itaise naujus ratus,tai parodysiu visa grazia
Kaip sekasi peziuku savininkems ,maniske atidave truputi paremontuoti,tai laukiu nesulaukiu savaitgalio kada galesiu pralekti .Tada ir nufotkinsiu,vyras itaise naujus ratus,tai parodysiu visa grazia
Tai kur visos prapuolet
Tikriausiai pavasaris paveike,lakiojat,ner kada uzsukti
Tikriausiai pavasaris paveike,lakiojat,ner kada uzsukti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 16, 08:38)
Esam, esam biski sirguliavom
Sveikutes...Tai apie 307 kabrioleta nelabai kas ka pasakyti galite!?
pezas Dyzelis sutinku, bet tink ne benzinas,kamuoja majonezo problema, uztai ir pardaviau, bet 2000m 306 hdi esu gan patenkintas tik annkstokas sakyciau
Tai kada savo tackes pademonstruosit
Neryte ar sutaise veidrodeli kiek remontas kainavo
Neryte ar sutaise veidrodeli kiek remontas kainavo
QUOTE(Danciux @ 2008 04 22, 14:02)
pezas Dyzelis sutinku, bet tink ne benzinas,kamuoja majonezo problema, uztai ir pardaviau, bet 2000m 306 hdi esu gan patenkintas tik annkstokas sakyciau
ka cia reiskia "kamuoja majonezo problema"? as turiu benzina ir jokiu problemu
labukas.
visai nesenai vairuojam peugeot 607. gal jūs žinosit, ką galėtų reikšti tokia problema? prietaisų skydelyje užsidega variklio ženklelis ir užrašas "engine antipollution system defect"
visai nesenai vairuojam peugeot 607. gal jūs žinosit, ką galėtų reikšti tokia problema? prietaisų skydelyje užsidega variklio ženklelis ir užrašas "engine antipollution system defect"
Sveika,
o nebuvo pas jus masinoje knygeles su kiekvieno zenklo ar uzraso aprasymu ,vakare galesiu paziureti savo knygeleje.
o nebuvo pas jus masinoje knygeles su kiekvieno zenklo ar uzraso aprasymu ,vakare galesiu paziureti savo knygeleje.
Nelabai randu,pas mane lietuviskai surasyta,tai nzn kaip cia tiksliai skambetu tas uzrasas