Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Kirameki @ 2008 03 27, 11:38)
Sveikos, mergičkos  bigsmile.gif
Aš irgi turiu pežuką  wub.gif Diiiidelė mano karvutė - 406  blush2.gif Bet man labai patinka  thumbup.gif Tik irgi genda kartais. Nu bet kokia mašina negenda? mirksiukas.gif

Argi cia didele blush2.gif as vairuoju 806 pezuka rolleyes.gif superine masinyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigučiux @ 2008 03 29, 00:03)
Argi cia didele blush2.gif

Na, man pakankamai didelė blush2.gif Bet man labai patinka thumbup.gif Kai bendradarbė veža kur nors su savo honda, tai net nejaukiai jaučiuos kažkaip... Mažai man vietos lotuliukas.gif Pripratau prie gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2008 03 29, 21:12)
Na, man pakankamai didelė  blush2.gif Bet man labai patinka  thumbup.gif Kai bendradarbė veža kur nors su savo honda, tai net nejaukiai jaučiuos kažkaip... Mažai man vietos  lotuliukas.gif Pripratau prie gero  ax.gif

Tikiu biggrin.gif as ir kai i Polp isedu nebemoku vaziuot su maza doh.gif
Atsakyti

Tikra teisybe,as po savo 607 peziuko i mazesnes masinas net neziuriu,man jau ir didesne butu pats tas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 30 kovo 2008 - 15:59
Sveikos, merginos, o kaip jums 407? norim pirkt, tai gal kas galit pasidalint patirtim? ir siaip, i ka reiktu atkreipti demesi, perkant pezuka? iki siol buvom istikimi vikiskoms masinoms, bet dabar kazkaip keiciam paziuras ir krypti:)
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 03 30, 15:58)
Tikra teisybe,as po savo 607 peziuko i mazesnes masinas net neziuriu,man jau ir didesne butu pats tas  bigsmile.gif

Tai kur tos nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 03 31, 11:59)
Tai kur tos nuotraukos  g.gif

Vyras veidrodeli nulauze doh.gif ,tai nenoriu tokios masinytes apgadintos nuotraukos deti,laukiu kol pataisys verysad.gif
Kaip tau sekasi,kaip masinyte vaziuoja ar patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 01 balandžio 2008 - 09:24
UZMIRSTUOLE,norejau paklausti ar nesikabineja prie taves del tamsintu langu?
Pas mane irgi tamsinti,tai karta sustabde klause ar cia tamsinti ar ne,sakau nzn,tokia pirkau,tikriausiai ne,tai nesigilino daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 01, 09:23)
Kaip tau sekasi,kaip masinyte vaziuoja ar patenkinta  ax.gif

Oj tfu, tfu,.... viskas labai super veikia, o jau vaziuojasi tai begalo maloniai, kol kas geresnem variante nesedejus biggrin.gif o dar automatas tai tik viena ranka ir viena koja dirba biggrin.gif Zodziu pirkiniu esam labai labai patenkinti thumbup.gif kad tik negestu karsta.gif

QUOTE(Neryte @ 2008 04 01, 10:35)
UZMIRSTUOLE,norejau paklausti ar nesikabineja prie taves del tamsintu langu?
Pas mane irgi tamsinti,tai karta sustabde klause ar cia tamsinti ar ne,sakau nzn,tokia pirkau,tikriausiai ne,tai nesigilino daugiau  biggrin.gif

Kad pas mus tik galas tamsintas tai tikrai nesikabineja schmoll.gif zinok musu visos masinos taip buvo uztamsintos bet niekada neturejom problemu schmoll.gif Is isores tai beveik neine iziureti kas viduj yra biggrin.gif bet is vidaus matomumas tikrai geras nes plevele labai gera thumbup.gif Nebaisu ir rankinuka palikt masinoj ant galines sedynes, ko as megeja kol pvz susirankioju savo paneles is darzelio blush2.gif
Atsakyti
Va va,mano paneles irgi savo rankinukus pastoviai palieka biggrin.gif ,tai jau sakau del jusu tu saldainiu rankinukuose mamai langa isdaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 01, 12:53)
Va va,mano paneles irgi savo rankinukus pastoviai palieka  biggrin.gif ,tai jau sakau del jusu tu saldainiu rankinukuose mamai langa isdaus  doh.gif

nu jo ir pas mane buna ne vienas rankinukas masinoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilteee3 @ 2008 03 30, 18:26)
Sveikos, merginos, o kaip jums 407? norim pirkt, tai gal kas galit pasidalint patirtim? ir siaip, i ka reiktu atkreipti demesi, perkant pezuka? iki siol buvom istikimi vikiskoms masinoms, bet dabar kazkaip keiciam paziuras ir krypti:)

Na, pas mane 406 blush2.gif
Šiaip man labai faina mašina. Kai tik nupirko vyras, tai pykau kam tokia didelė. Net buvau susitaupius pinigų sau atskirą kokį mažą grabuką nusipirkt. Bet dėkui D, vyras atkalbėjo lotuliukas.gif Dabar vairuoju ir atsidžiaugt negaliu thumbup.gif
Gesti tai genda, bet ji pas mus stebuklinga - pati susiremontuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu būna važinėji važinėji, grįžti į kiemą ir žiūri - dūmelis iš po kapoto blink.gif Atsidarai, apžiūri - nieko nesimato g.gif o ant rytojaus ir toliau sau sėkmingai važiuoji ir be jokių dūmelių lotuliukas.gif
Bet šiaip jau metai važinėjam ir jokio rimto gedimo nebuvo dar. Tfu tfu tfu unsure.gif
Atsakyti