Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Neryte @ 2008 03 20, 15:23)
thumbup.gif 
Cia tamsiai melyna spalva  g.gif ,nors ir murzilka,ale vis tiek  thumbup.gif  ir ratai kaip mano  lotuliukas.gif
As pabandysiu ideti veliau,kai galesiu iseiti is namu  mirksiukas.gif

Aga melyna rolleyes.gif jauciu ratai daugumos tokie hihihi.gif
Atsakyti
Nagi merginos,prasom visos parodyti savo peziukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 03 20, 17:23)
Nagi merginos,prasom visos parodyti savo peziukus  mirksiukas.gif

Tai kur tavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 03 20, 18:41)
Tai kur tavo  verysad.gif

Po poros dienu tik galesiu parodyti,vyras isvaziaves su ja verysad.gif,o vakare kai nufotkinsiu,bus tik juodas didelis taskas biggrin.gif
Beje,nelabai moku cia ikelti nuotrauka,gal prakonsultuosit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 20 kovo 2008 - 19:18
QUOTE(Neryte @ 2008 03 20, 19:13)
Po poros dienu tik galesiu parodyti,vyras isvaziaves su ja  verysad.gif,o vakare kai nufotkinsiu,bus tik juodas didelis taskas  biggrin.gif
Beje,nelabai moku cia ikelti nuotrauka,gal prakonsultuosit  blush2.gif

http://www.radikal.ru/
cia uzkrauk nuotrauka tada ja atsidaryk, nukopink adresa ir kelk SM-e kur yra virsuj IMG paste ir vsio Gal tikuosi supratai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2005 @ 2007 09 28, 09:25)
man pežukas yra kažkas, ko jokia kita transporto priemone nepakeisi..elegancija, moteriškumo dvelksmas..tos lempos man jų superinės  wub.gif  wub.gif ..myliu šitą auto..koks jis bebūtų, 206, 406 ar naujesni..pamatau tai silpna pasidaro, kaip gražų vyrą pamačius biggrin.gif

kaip pirštu į akį-elegancija, moteriškumo dvelksmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 05, 14:51)
Vairavau 605, jeigu paskutiniuoju metu taip negestu  ir nereiketu ploti uz jos remonta baisius pinigus , tai iki siol plaukiociau siuo laivu. Man ji buvo  thumbup.gif - saugu, erdvu,patogu, minksta.

Man irgi buvo taip-gedo, gedo-jau man, net buvo geda i serviza vaziuot, tokius pinigus mokedavau g.gif Na, dabar atsidziaugt negaliu, jau, net neramu darosi-praejo virs metu-vaziuosiu nors vaziuokle pasitikrint. Sena ji pas mane 1993 (605), reiktu pasikeist, bet taip prisirisau, tuo labiau, kad manes nepaveda..vazineju dideliais atstumais-tai visada sugesdavo prie namu-kaip tikra drauge 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergičkos bigsmile.gif
Aš irgi turiu pežuką wub.gif Diiiidelė mano karvutė - 406 blush2.gif Bet man labai patinka thumbup.gif Tik irgi genda kartais. Nu bet kokia mašina negenda? mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis 406 drinks_cheers.gif Tiesa, kol kas vyras važinėja, aš pavasario laukiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 03 27, 15:02)
Maniškis 406  drinks_cheers.gif  Tiesa, kol kas vyras važinėja, aš pavasario laukiu  tongue.gif

ir vėl mes susitinkam hihihi.gif tiesa, aš nicką pasikeitus dabar, tai gal nepažįsti g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2008 03 27, 15:54)
ir vėl mes susitinkam hihihi.gif tiesa, aš nicką pasikeitus dabar, tai gal nepažįsti  g.gif  blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nu keliai vis persipina blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
grįžk ir pas skorpiones ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 27 kovo 2008 - 16:33
QUOTE(Šilingė @ 2008 03 27, 17:33)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  nu keliai vis persipina  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
grįžk ir pas skorpiones  ax.gif

Jo, visur mūsų keliai kertasi - ir veltinyje, ir MRU, ir pas skorpiones ir pas pežukus hihihi.gif
Atsakyti