Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Neryte @ 2008 03 06, 17:27)
Nesuprantu is kur jusu mazytes masinytes valgo tiek kuro  g.gif ,maniske 607 2,2 automatas ir visokie kitokie pribumbasai trasoje 6-7l,mieste 12 kai salta,kai silta apie 9l  smile.gif

Ačiū, šiek tiek nuraminai..Man prognozavo apie 14 l g.gif
Papildyta:
Beje mieste daug nevazineju, tik i parduotuve ir darzeli, o jis salia.Dirbu uzmiestyje.
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 03 06, 16:27)
Nesuprantu is kur jusu mazytes masinytes valgo tiek kuro  g.gif ,maniske 607 2,2 automatas ir visokie kitokie pribumbasai trasoje 6-7l,mieste 12 kai salta,kai silta apie 9l  smile.gif

O as vakar parvaziuju namo o mano senukes vietoj jau stovi manasis 607 bigsmile.gif Dievuleliai susileidau vyras staigmena padare nesake rupuziokas kad jau parvaro biggrin.gif Siandien apsidraudziau, o ryt jau varau prisiregistruot thumbup.gif
Neryte tu kokiam mieste? Gal koki rimta elektrika zinai?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 03 06, 17:31)
Ačiū, šiek tiek nuraminai..Man prognozavo apie 14 l g.gif
Papildyta:
Beje mieste daug nevazineju, tik i parduotuve ir darzeli, o jis salia.Dirbu uzmiestyje.

Nu as daug vazineju po Vln, kai griztu i Alt tada kad ir mieste bet ryskiai maziau ima benzino. Kad ir maza masina, bet vis tiek ima kuro, butu dyzelis imtu maziau. Ypac tos naujos peugeot kur hdi jau yra. Dar nezinau masinos kuri mieste imtu kokius 5 l 4u.gif aisku gal tokiu yra, tiems jau labai pasiseke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 03 06, 21:57)
Nu as daug vazineju po Vln, kai griztu i Alt tada kad ir mieste bet ryskiai maziau ima benzino. Kad ir maza masina, bet vis tiek ima kuro, butu dyzelis imtu maziau. Ypac tos naujos peugeot kur hdi jau yra. Dar nezinau masinos kuri mieste imtu kokius 5 l 4u.gif  aisku gal tokiu yra, tiems jau labai pasiseke  bigsmile.gif

O kokia tavo Peugeot? Ir kiek ima? Mano 306 Break t.y. universalas,variklis 2.0, automatas,bet dar neisbandziau.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 03 06, 22:01)
O kokia tavo Peugeot? Ir kiek ima? Mano 306 Break t.y. universalas,variklis 2.0, automatas,bet dar neisbandziau.

Peugeot 206, 1998, 1.1 4u.gif silpnuciukas ax.gif biski anksciau jau rasiau kiek ima, bet galiu pakartot, mieste 7-8, uzmiesti 5 su biskiu gal wink.gif beje, benzinas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 06 kovo 2008 - 21:36
As jau siandien ir isbandziau savo masinuke user posted image prisiregistravau, technikine pravariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 03 07, 13:53)
As jau siandien ir isbandziau savo masinuke user posted image prisiregistravau, technikine pravariau  ax.gif

Gero ir saugaus vazinejimo drinks_cheers.gif musu kelius papuos dar vienas peugeot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 03 07, 13:09)
Gero ir saugaus vazinejimo  drinks_cheers.gif  musu kelius papuos dar vienas peugeot  wub.gif

Mes krastietes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 03 07, 15:14)
Mes krastietes  ax.gif

Jus nuo Dzukijos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 03 07, 16:40)
Jus nuo Dzukijos?  ax.gif

Aga biggrin.gif is to pacio miesto i kuri tus vis gryzti rolleyes.gif
Atsakyti
kazkada turejau 406 coupe, labai smagi buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 03 07, 17:44)
Aga  biggrin.gif is to pacio miesto i kuri tus vis gryzti  rolleyes.gif

Mielas miestas bigsmile.gif tik kad jau tas 50 greitis tai biski pykdo unsure.gif bet geriau nei kamsty sedet biggrin.gif
Atsakyti