Mums taip pat pats geriausias tepaliukas BEPANTEN, jei bent truputi parausta, tuoj pat patepam irbėdos kaio nebuvę, mes už Bepanten
aš ir savo paničkom naudoju Bepanteną
QUOTE(Anandita @ 2006 12 09, 12:57)
kai dukrytė labai viduriavo buvo Rota virusas, tai sekundės užtekdavo kad tas kakulis nuėstų odelę, buvo siaubas, bet nusipirkau vaistinėj Sudocreame nu super galiu pasakyt užtepdavau ir akyse praeidavo iššutimas
Pritariu, man Sudocreame - kaip panacėja nuo tokių dalykų. Vasarą net iki žaizdelių lyt.lūpytės buvo nušutusios, tai minėtas kremas per pora dienų sutvarkė reikalą.
Sudocream labai geras !!! mer tik si naudojam
ansciau dar buvau nusipirkus cinko oksido tepalo nuo isutimu,na galiu pasakyt kad irgi liuks,iskart padejo !
ansciau dar buvau nusipirkus cinko oksido tepalo nuo isutimu,na galiu pasakyt kad irgi liuks,iskart padejo !
mano dukrytė irgi turėjo tokią problema,kotik mes neišbandėm nuo liaudišku priemonių iki visokiausių kremų,bet padėjo tik Sudocream
Išbandžiau visu siūlomus tepalus ir apsistojau ties pataisų sporų milteliais .Isties nepamainomas dalykas...
Kai buvau maža, man ši problema buvo. Tais laikais dar nebuvo tų visokių tepalų, bet mam man tepdavo cinko mostim. padėdavo superiniai. aišku, aš turbūt naudočiau bepanthen. nors turiu berniuką ir šiaip nešunta jis, bet jei kartas užpakaliukas būna raudonas, tai bepanthenas padeda geriausiai.
gal mes tokiu problemu dideliu neturejom bet mums tai padejo krakmolas