Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės mergaičių bėdos

QUOTE(melyne @ 2013 07 21, 16:38)
Norėjau paklausti, gal kas susidūrė su tokia bėda - mergaitei tys metai ir pastebėjau, kad jai is makšties išskyrų būna - atrodo kaip bespalvės, kai padžiūna gelsvos lieka. Vaikų gydytoja įtarė, kad gal nuo spalinukių, bet jų nerado. Buvo putyte truputį paraudusi, tai gydytoja įtarė uždegimą. Išrašė tepaliuko,raudonumas praėjo per pora dienų, bet sąžiningai teliojom savaitę. Bet išskyros iš makšties pasirdė vėl, nors pute ir neraudona. Eisim pas ginekologę, bet pas ją eilė.
Gal kas susidūrė su tokia bėda, gal žinot dėl kokių priežasčių taip buvo, ir kaip gydėt??

Sveika, gal gali parasyt, kaip jums viskas baigėsi?ar greit issigydet? Ir kaip gydetes? Nes pas mus identiška situacija. Bandžiau gydyti visokiomis vonelem, buvo lyg praėję, o dabar, po poros savaičių, vėl tas pats....Registruosiu pas šeimos daktare ir prasysiu siuntimo pas ginekologe, tik kol papulsim, bus vėl viskas aprime.
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2014 05 16, 15:41)
Sveika, gal gali parasyt, kaip jums viskas baigėsi?ar greit issigydet? Ir kaip gydetes?  Nes pas mus identiška situacija. Bandžiau gydyti visokiomis vonelem, buvo lyg praėję, o dabar, po poros savaičių, vėl tas pats....Registruosiu pas šeimos daktare ir prasysiu siuntimo pas ginekologe, tik kol papulsim, bus vėl viskas aprime.

yra harmoninis tepalas linoladiol N 0,1mg/g. Butent toki israse ginekologe. Tepti siek tiek itrinant, tarsi noretumet atskirti, kaip egles sakos eina, nuo virsunes zemyn sonus.. tepti reikejo kol atsiskyre. Higiena reikalinga, taciau tik vandenuku, as net kas antra diena prausdavau, apatinis triko kasdien keicamas. Sulypimas atsiranda kai prausiamas vaikas per daug, muilai, putos vonios.. sugadinta mikroflora kazkokia, rugstine terpe.. kaip man paprastai pasake, isplovet visas gerasias ir blogasiais bakterijas... Muilas jei naudojamas tai tik kokybiskas (as vagisan naudojau) ir tai jei apsikakojo kaip nors stipriau, ar tiesiog reikia to muilo, tai ji gerai ant savo delnu itrinti, akd puta butu ir sveliai paplauti, bet neitrinti i lytinius organus....
sekmes.
Atsakyti
Gal žinot, kokią vaikų ginekologę Vilniuje? Gavom siuntimą, sakė tik Antakalnyje yra vaikų ginekologų. Gal ką rekomenduotumėt.
Atsakyti
QUOTE(Rododendra @ 2014 05 19, 09:41)
Gal žinot, kokią vaikų ginekologę Vilniuje? Gavom siuntimą, sakė tik Antakalnyje yra vaikų ginekologų. Gal ką rekomenduotumėt.


Mums labai patiko Žana Bumbulienė Santariškėse, buvome ~ prieš 4metus. Nežinau ar dirba ji dar tenai.
Atsakyti
QUOTE(Rododendra @ 2014 05 19, 10:41)
Gal žinot, kokią vaikų ginekologę Vilniuje? Gavom siuntimą, sakė tik Antakalnyje yra vaikų ginekologų. Gal ką rekomenduotumėt.

Sveiki, mes esame buvę Antakalnyje pas ginekologę Lukšienę. Pagyvenusi, bet maloni gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Avietėlė* @ 2014 05 19, 13:29)
Sveiki, mes esame buvę Antakalnyje pas ginekologę Lukšienę. Pagyvenusi, bet maloni gydytoja 4u.gif



Pasimetus aš, nežinau ką daryti. Pasirodėm Antakalnyje dėl to, kad mergaitei labai šuto putytė, net šlapiavo jau, perštėjo ypač po fizinės veiklos, triusikėliai labai nešvarūs, keičiam 3 kartus per dieną. Gyd. apžiūrėjus pasakė, kad negražiai atrodo... bet tepinėlis buvo normos ribose. Pasakė savaitę tepti Clotrimazoliu, voneles darytis ir dėl viso pikto nuo spalinių išgerti. Viską ir padarėm, tačiau jau praėjo daugiau nei savaitė, bet nieko negeriau (tik perštėjimas gal mažesnis), tačiau viskas raudona ir po lūpomis ir pačios lūpos, kur yra tarpas tarp išangės ir makšties šlapiuoja, nepraeina... nežinau net ką galvoti ir daryti. kadangi šutimas, raudonis, šlapiavimas nepraėjo per savaitę su biški tai tepsiu dar savaitę (nežinau ar galima taip ilgai tepti). Gal Jūs susidūrėt su tokia situacija?
Atsakyti
[quote=Drugelis666,2005 10 20, 11:39]
mano dukrytei nutiko taip pat panasiai kaip ir muttes dukrytei. Maniskei dabar 3,2 m. Nakti prabudau nuo jos verkimo. Klausiu ka skauda, sako putyte ir uzpakali, ir tiek spaudzia ta vieta, kad ne nezinojau ka daryti. Kelis syk kelemes plauti, tepiau su Bepantenu, glosciau kad nurimtu ir ranka pridejus laikiau. Paskui matyt ne tiek skaudejo, kiek jau oziukas ilindo. Nes kai ateidavo i kambari tetis, verksmai ir skausmai baigdavosi. Viska apziurejau, na lyg ten viskas grazu ir svaru, gal kiek paraude. Nakti siaip ne taip pavyko uzmigdyti, o ryte atsikele be jokiu nusiskundimu . [COLOR=orange]Dar kiek pamenu kelias praejusias dienas atgal, vis sakydavo kad grauzia uzpakali, tai nuplaudavau ir patepdavau, tada viskas Ok.

Mums tokie patys simptomai, pasikartojantys kokį sykį į mėnesį, kartais rečiau, o viskas prasidėjo prieš pusmetį. Mums greitai 8 metai. Kraujas geras, šlapimas irgi, gavom siuntimą pas mergaičių ginekologę,tai dabar laukiam savo eilės. Gal kas turėjo panašių bėdų? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
4 metu mergaitei islindusios is maksties isaugeles tokios pat strukturos vizualiai kaip ir maksties. Kas cia gali buti..gal maksties struktura tokia? Ar kam taip yra ?
Atsakyti
Kaunietes mamos, kur vedate savo princeses pas mergaiciu ginekologa? niekaip nerandu kur primtu
Atsakyti

PUSIAUSVYRA ,  jūs palyginkit savo ir mergaitės. :) Pas mergaitę ten viskas taip pat turi būt. Nes šiaip nesuprantu kokios gali būt išaugėlės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 19 lapkričio 2017 - 22:10

Sveikos, matau, kad buvo nemažai susidūrusių su vulvitu, mums nustatė ūminį vulvitą prieš 2sav. požymiai buvo tokie, jog mergaitė trynėsi vis suglaudus kojas,skausminga veido išraiška,pvz klūpėdavo ir spausdavo kojas,su kančios išraiška veide.paraudimas šioks toks buvo,bet tikrai nieko labai baisaus, juk ten ir natūraliai spalva rožinė būna.. taigi mum ginekologė apžiūrėjusi (net ne pati,o man liepė praskėst lytines lūpas,pasisukus nuo kėdės tik pažiūrėjo neįdėmiai-tiek to galvoju,jos akis turbuūt įgudus..), liepė nuimt visiškai pampersus, laikyti tik su apatinėm kelnaitėm arba pliką.. pamperso nedėti niekad..bet neišeina mums taip.per parą vis tiek porą val būna su pampersu, kai būna lauke. visą kitą laika su marliukais, valandėlę ir pliką palaikom. tepėm macmiror 10d, nepasakyčiau kad situacija pasikeitė..mergina ir piktesnė nei visad, ir toliau trinasi..tepu bepanthenu, medetkų aliejum,prausiam tą vietelę 4-5 k per parą, iš jų porąkart su spec.prausikliu.Šlapimo tyrimas idealus. Na negi mums nepraeina dėl to,kad nelaikom tik su apatiniais,bet įdedam marliuką?man sunku patikėti..kaip jums nustatė vulvito diagnozę?gal ėmė kokį tepinėlį?

Atsakyti

ps.mums pusantrų metu

Atsakyti