QUOTE(tanler @ 2009 08 24, 22:25)
Nieko skaudaus ten nera as jug ir gi ne sadiste savo vaika kankinti is pradziu nelabai duodao o paskui kazkaip priprato.Pati atsiguldavo kai tepaliuka imdavau i rankas
as ne apie skausma ir vaiko kankinima kalbu (tai gi nereiskia, kad savo vaika kankini, jei yra reikalas pas stomatologa jam gydytis, dazniausiai ten tikrai paskauda )
Galvoju, kuo didesnis vaikas, tuo gal problematiskiau tokius delikacius reikalus tvarkyt Jei nors karteli buvo nemalonu ar suskaudejo, tai prasyciau jau tenai daugiau neprisiliest... NA taip yra su mano mergyte. O gal ir individualiai nuo vaiko priklauso...
Bet tikrai idomu, kodel man nei viena ginekologe neisrase to tepaliuko Nors ir pati teiravausi (cia prisiskaicius ), ar yra kokiu tepaliuku. Viena gydytoja (tokia pagyvenus jau) atsake, kad jokiu tokiu nera O kita, jau jaunesne, sake, kad yr bet praktiskai beveik neveiksminga. O gal jei paziurejus, kazkaip ivertina pades ar ne... NA misle man...
Ir dar, kiek pastebejau, tiek kiek cia rase, kad skire ta horm.tepala, beveik visos is Klp Gal tikrai kazkokie metodai, kuriu Vilniuje kazkodel netaiko Na nesuprantu
orhideja77, dziugu
oi, kaip suprantu, kiek dziaugsmelio jums