QUOTE(Blakstiena @ 2009 02 11, 16:41)
na va pridaviua mazes slapima,leukocitu jau ne kvapo
bet cia del to sakau kad antikus geriam...jo sako,o pas specelistus mums tik po 2sav
sakau gyd.ar matys jei buvo uzdegimas??sako o koks jau skirtumas kas buvo
nu geras,man asmeniskai didelis skirtumas kuom serga mano vaikas...keisim gydytoja...o ryt keliausim pas giniu
Aš irgi manau, kad leukocitų nėra dėl antibiotikų, bet tu nepergyvenk, tikrai jokio uždegimo pas jus nebuvo, jei leukocitų kiekis buvo 25, tiesiog dėl sulipimo, neišėjo steriliai paimti. Kad rezultatas būtų tikslesnis, reikia apimti vidurinę šlapimo dozę, su kūdikiais tai padaryti labai sunku (ypač jei uždedamas šlapimo surinkimo maišelis). Kad kraujo tyrimas geras, tai irgi didelis pliusas (kai mums buvo uždegimas, kraujas tą rodė). Blakstiena tikrai nepergyvenk, pas jus situacija gera. Tik reikia susitvarkyti lūpytes. Ir nemanau, kad tie kelis lašiukai buvo druskos, man atrodo, kad tokiu atveju tyrimai tą parodyti, galbūt čia tepalas taip sureagavo su šlapimu. Tu nurimk, žinau, kaip pergyveni, svarbu, kad dabar gerai jaučiasi mažiukė. Tik kažkaip keista, kad iš karto rašė antibiotikus, čia todėl, kad sukilo temperatūra?
QUOTE(rututu @ 2009 02 11, 18:35)
Sulipmo bedele ir mano mazutei vakar pastebejo...
Pirksim tepaliuka.
Turejusi ji kelis slapimo dalies uzdegimus. Ir bakterija viena kart isaugino, vartojom antibijotikus. Dabar nuolat rodo, kad slapimas nera geras, vis randa kraujo pedsaku... Vakar buvom pas nefrologe - laukiam rezultatu po savaites. Buvo mergaitei irgi soktelejusi temperatura pora kartu netiketai virs 39, pasilaike para ir nukrito, be jokiu kitu simptomu... Tai as irgi itariu ana gala
Dabar reikia apsilankyt pas mergaiciu ginekologa, bet klinikose nera vietu kol kas
Gal zinote, kas kokia gera privacia mergaiciu ginekologe?..
Man nefrologė sakė, kad po šlapimo pūslės uždegimo, kai sukils temperatūra, nesvarbu dėl kokios priežasties, visų pirma turime priduoti šlapimą, tai taip ir darau. Kad eritrocitų rodo, tai nėra gerai (mums juos rodė, kai buvo siaubingai iššutusi, ko pasekoje sekė šlapimo pūslės uždegimas, paskui tyrimuose nerodė eritrocitų).
Žinau labai gerą mergaičių ginekologę Kauno (gyvenau šiame mieste), jei reikia kontaktų parašyk man į až.