QUOTE(diana. @ 2008 05 02, 19:52)
nemanau,kad lupytes sulimpa del inkstu ar slapimo problemu.mum pirma pradejo lupytes sulipt
,mazdaug po metu buvo slapimo taku uzdegimas
.pasveikom,o ten vistiek sulimpa
.jau net pati ismokau jas atskirt.pas gydytoja tampyt nebereikia.tik va dukrytes gaila
Aisku, kad sulimpa ne dil inkstu ar slapimo problemu
Tiesiog tas problemas daznai lydi tas lupyciu sukibimas. O kai sulimpa, tai gal net kazkiek itakoja tas visas slapim problemas.
O va del ko sulimpa ir man idomu
Papildyta:
QUOTE(Inga-mama @ 2008 05 08, 12:32)
...profilaktiškai žiūri, tepi...drėkini...ir psio...geriau jau taip nei daryt operacijas, po kurių gali ir nebeprisileisti, kai dabar jau tai gaunas vos neproblematiškais su visokiausiais pažadais, maldavimais ir ašaromis
Mano dukra jau beveik neprisileisdavo, ypac po apsilankimo pas ginekologe. Bet kalbejau, ikalbinejau ir pagaliau atpalaidavo mano panele. Leidzia ir patepti, ir ilasinti, o anksciau net aliejuko nelesdavi ilasinti, suspausdavo kojites ir rekia "kauda"
Manau su tais tempimais nekas mums vel butu, nesinori, kad vaikui kiekviena diena ir vakara butu kosmaras, nes amzinai jai kazka "negero" daro, tai gi nesupranta dar jos
nepaaiskinsi
Ir mes tepam, lasinam, ziurim, Bet kazko man nepatinka, atrodo, kad vel palengva pradeda sulipti
, o gal klistu, ech...va kai dabar atsipalaidavo, bandau ir lengvai patempti, bet l.atsargiai, taip nesinori jos isgasdinti