Baltupyte,aprimau,nes visgi radom likimo draugių, ačiū,kad parašei. Mes tepam OVESTIN hormoniniu tepaliuku, vėliau,kai atsidalins (prieš tai padėjo šis tepaliukas) tepsim LINOLA FETT kremu. Labai nenorėčiau,kad tektų kažkokio ginekologės įsikišimo, bijau,kad dukrytė nebūtų traumuota su tais reikalais, jau vien per apžiūrą labai išsigando...
INKOGNITO, mums ginekologė pasakė,kad taip atsitiko būtent dėl to, kad pernelyg "ten" prižiūrėjom, išplovėm visą naturalią florą, iki brendimo pradžios uždraudė maudytis vonioje su vandeniu tik po dušu.O mes pliuškentis labai mėgom,kas antrą trečią dieną žaisdavo vonioje su žaisliukais, čia matyt ir buvo mūsų klaida...Ir prausdavau aš ją ir ryte ir vakare, persistengiau, mane mama visada taip prausdavo,man atrodė,kad kitaip ir būti negali.Ginekologė net šyptelėjo skeptiškai tai išgirdus ir pareiškė,kad tai miestiečių lepūnėlių mergyčių liga, kaimietukei dar nei vienai taip neatsitiko.Jei būčiau tepus bepantenu ar pan.,kaip minėjai, būtumėm to išvengę
Dėkoju visoms.