Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:24)
Tuomet tu nežinai, ką reiškia būti įsimylėjusiai.  mirksiukas.gif

16-eciai irgi ismyli, bet ar tikrai jau jiems reikia tuoktis g.gif biggrin.gif o juk jie mano,kad zino,kas yra meile ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 08, 12:19)

O kodėl šeima svarbu? Kas čia dabar? Ir kokia šeima - reikia nuolat rodyti vaikams sutuoktuvių liudijimą ir aiškinti, kad tai - šeimos pagrindas?

Aš noriu auklėti savo vaiką taip, kad šeima taptų vertybe. Ne santuoka, bet šeima. AŠ, vaiko tėvas ir vaikas biggrin.gif . Bet tiesiog nesugebu rasti argumentų, kodėl nesusituokus jei jau taip g.gif Argi tai kam nors trukdo? Nesinori, kad vaikas painiotųsi galų gale. Ir tai tik mano įsitikinimai.
Atsakyti
CYYYC mad.gif mad.gif
Jūs specialiai erzinate mane. sleep.gif o iš tikro žmogiškoji prigimtis diktuoja atsakymą pati.
Atsakyti
po paskutinio litavkasam posto pati radau viena argumentu uz lotuliukas.gif
musu valstybej tevas ne tevas jei nera susituokes su vaiko motina, todel jis negali imti tevystes atostogu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 11:25)
kas ten minejo jaunatviska maksimalizma  bigsmile.gif
bo isimyleti galima ne viena karta gyvenime, bet ar tikrai reikia teketi kokius 7 kartus per gyvenima  bigsmile.gif

Pritariu 4u.gif Isimylejimas praeina po kurio laiko. Saunu,jeigu tai perauga i meile. ax.gif
Atsakyti
Nu nenetekėk tu už jo...gimdyk vaikus, būk sugyventinė....Jei tik tau nuo to geriau - why not?....
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:27)
CYYYC mad.gif  mad.gif
Jūs specialiai erzinate mane.  sleep.gif  o iš tikro žmogiškoji prigimtis diktuoja atsakymą pati.

primenu kad sioje temoje bendraujame su humoru 4u.gif
jei kieno nors pasisakymai jus suerzino, isgerkite salto vandens, nusiraminkite ir griskite toklaiu diskutuoti 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas dalykas. Visos susituokusios gina savo puse. Tai niekas ir nesako, kad blogai santuoka, jei jus tai butinas aspektas seimai. Nors tai nereiskia, kad tikra ,,seima''. O mes nesusituokusios giname savaja.

Musu kudikis auga pilnoje seimoje ir jam nekils jokiu psichologiniu problemu. Todel, kad jis gauna visaverte prieziura, jaucia tevu meile ir rysi. Jam tas santuokos liudijimas ne motais.

O jeigu argumentuoti nesantuokini gyvenima su vyru. Na juokinga bet atrodo tik vienas pliusas, kad nereikia tvarkyti skirybu dokumentus. Juokinga, taciau jei yra meile ji vienoda pas visus, susituokusius ir ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 12:28)
po paskutinio litavkasam posto pati radau viena argumentu uz  lotuliukas.gif
musu valstybej tevas ne tevas jei nera susituokes su vaiko motina, todel jis negali imti tevystes atostogu  blink.gif  lotuliukas.gif

Man rodos gali g.gif Jei oficialiai pripažintas ir t.t. tai turbūt gali.O gal.. Žinau kad tikrai negali išeit mėnesiui atostogų tik gimus vaikui. Čia tas naujas skatinimas šeimas tuoktis. Gerai kad MB ir taip nebūtų ėjęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 08 birželio 2007 - 10:33
Aaa dar sumąsčiau pvz kai esi tik draugė bet kartu turit vaiką tai tik vaikas gali skaitytis vyro gimine, o vat tu jau nelabai paišytumeisi juk pavardė ne ta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 06 08, 11:31)
Dar vienas dalykas. Visos susituokusios gina savo puse. Tai niekas ir nesako, kad blogai santuoka, jei jus tai butinas aspektas seimai. Nors tai nereiskia, kad  tikra ,,seima''. O mes nesusituokusios giname savaja.

Musu kudikis auga pilnoje seimoje ir jam nekils jokiu psichologiniu problemu. Todel, kad jis gauna visaverte prieziura, jaucia tevu meile ir rysi. Jam tas santuokos liudijimas ne motais.

O jeigu argumentuoti nesantuokini gyvenima su vyru. Na juokinga bet atrodo tik vienas pliusas, kad nereikia tvarkyti skirybu dokumentus. Juokinga, taciau jei yra meile ji vienoda pas visus, susituokusius ir ne.  biggrin.gif

na mes cia truputi ne apie gynybas pakalbekim, o apie tai, kodel moterys, pasirinkusios santuoka taip nusprende, kokius argumentus uz jos rado?
man idomu ax.gif
Atsakyti
A...su humoru? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tada va ką pasakysiu....Aš kai nueinu į tėvų susirinkimą, tai tie visi balandėliai sėdi po du....O aš tai viena.... flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif liezuvis.gif oro_buckis.gif
....ir vieną tėvelį turiu....tokį...FAINĄ .... blush2.gif ir taip pradedu killinti jį žvilgsniu....į žmoną taip nekaltai bigsmile.gif pasižiūriu...o jos vyrą taip WOW..... flirt.gif flirt.gif hihihi.gif
ir mane veža jo reakcija...žodžiu mėtau flirtą kaip reikiant....Ir kol kas žiauriai mėgaujuosi erzinti svetimus, ypač vedusius.... tongue.gif
Atsakyti