Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

QUOTE(Airinė @ 2007 06 08, 11:05)
Metus laiko gyvenom be santuokos. Ir man buvo labai malonu, kai vyras pasiūlė susituokti, nors jausmams tai neturėjo jokios įtakos. Bendrų vaikų taip pat neturim. Taigi kodėl? Radau tokias priežastis:
1.Santuoka patvirtina vienas kito svarbą ir reikalingumą, rimtus ketinimus būti kartu, o ne šiaip pagyventi.
2.Žmona ir vyras skamba gražiau, negu sugyventiniai.
3.Santuoka aplinkiniams suteikia aiškumo "kas yra kas".
4.Būkim realistai - oficiali santuoka lengviau išsprendžia įvairias turtines, paveldėjimo ir pan. problemas, jei kas atsitinka. Tokių atvejų apstu.

1. O gyvenant kartu negalima sakyti, kad GYVENAM o ne PAgyvenam? Arba susituokus sakyti- pagyvenam iki skyrybų bigsmile.gif
2. Čia jau vadinančio o ne vadinamo malonumas ir grožis biggrin.gif
3. Savo kailiu įsitikinau, kad niekas nieko nesuteikia cool.gif Be to santuoka ne visada reiškia ,,kažką,, kartais ji nereiškia nieko dviem žmonėms o ir klaidina aplinkinius.
4. Va čia- sutinku- argumentas ax.gif
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:07)
Baikt, mergos, kai sutinki JĮ - aš taip įsivaizduoju, kad klausimų tokių net neiškyla.

Kai sutinki JĮ tai nori gyventi su juo. Klausimų dėl vestuvių man asmeniškai nekilo biggrin.gif Kada nors.............. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 08 birželio 2007 - 10:20
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:12)
Na, bent jau vyras reikalingas TAM, kad vaikui būtų Tėtis, o ne mamos draugas.
Ir nereikia čia lialia, kad jis ir taip būtų puikus tėvas. Tai ne tas pats.

Jūs tikrai manote, kad TĖVU tampama tik susituokus? Jūs turbūt dabar jau nebe mama...
QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 08, 11:12)
Kur matosi kad mes ėdamės mes labai kultūringai argumentuojam aš čia nematau nieko blogo biggrin.gif

Dar bus. Tema svarbi jaunoms asmenybėms, o jos dažnai nepasižymi stiprybe argumentams.
QUOTE(litavkasam @ 2007 06 08, 11:14)
Nes labai sunku auginti mažių ir aiškinti jam, kaip svarbu šeima.

O kodėl šeima svarbu? Kas čia dabar? Ir kokia šeima - reikia nuolat rodyti vaikams sutuoktuvių liudijimą ir aiškinti, kad tai - šeimos pagrindas?
Atsakyti
QUOTE(Airinė @ 2007 06 08, 11:05)
Metus laiko gyvenom be santuokos. Ir man buvo labai malonu, kai vyras pasiūlė susituokti, nors jausmams tai neturėjo jokios įtakos. Bendrų vaikų taip pat neturim. Taigi kodėl? Radau tokias priežastis:
1.Santuoka patvirtina vienas kito svarbą ir reikalingumą, rimtus ketinimus būti kartu, o ne šiaip pagyventi.
2.Žmona ir vyras skamba gražiau, negu sugyventiniai.
3.Santuoka aplinkiniams suteikia aiškumo "kas yra kas".
4.Būkim realistai - oficiali santuoka lengviau išsprendžia įvairias turtines, paveldėjimo ir pan. problemas, jei kas atsitinka. Tokių atvejų apstu.

nu bet istikruju dauguma tuokiasi ne delto, o delto kad taip priimta. Ir nesvarbu, kad po keliu metu issikiria, aisku nevisi.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:18)
Tu nesi įsimylėjusi. Vat.

a kai tik isimyli,tai jau ir privalai tuoktis? bo isimyleje taip daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 09:18)
mano laikais i tevu susirinkima visi eidavo po viena  g.gif
o ka daro issiskyrusios?  g.gif  a cia jau jos baltos varnos?  g.gif  o juk visos issiskyrusios kazkada buvo susituokusios  cool.gif  tai koks skirtumas? ar taip ar taip i susirinkima tevu viena, jei tevas neina  ax.gif

Bet visi kalba...."žinote, turiu pasitarti su vyru"....."matote, mes su vyru galvojame, kad....."...."na nežinau, mūsų šeimoje tai nepriimta..."....
Atsakyti
QUOTE(Fabijana @ 2007 06 08, 10:15)
Nezinau tiksliai istatymu, bet manau, kad artimiausiu metu cia ivyks daug pakitimu. Beveik visoje Europoje paskutinias metais tik ir leidziami istatymai, kurie nesantuokiniu ir santuokiniu vaiku teises lygina arba pastovu gyvenimo partneri praktiskai prilygina sutuoktiniui. Keiciasi visuomene, keiciasi istatymai. Iir musu tai manau neaplenks...

O tai įrodyk, ar tu čia pastovus partneris esi, ar ne, jei jokio dokumento neturi. O santuokoj - viskas aišku. Dėl vaikų tai paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 06 08, 08:17)
Nu keista. Atrodo uzklausi vieno, o atseit tavoji mintis paslepta: tu nusivylusi, praradusi vilti. Jei butu zmogus norejes kazka kita pasakyti butu pasakes. As pavyzdziui is pradziu nesituokiau su vyru, nes abu nenorejome kazkokiu ceremoniju ir juokingu susisaistymu. Mus ir nesituokus gerai, mylim vienas kita beproto net ir gerbiam vat biggrin.gif . Nors dabar praejus penkiems metams jis lyg ir noretu, na bet as tam labai ir nesipriesinciau. Bet man ir taip gerai! didziuojuosi savim, nes mano didziausia gyvenimo vertybe seima, o ne  smile.gif parasas ar pavardes pakeitimas!

Bet vat visuomemė šeimą vadina sutuoktinius, o ne sugyventinius, bet svarbiausia, kad tau gerai t.y jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:20)
Bet visi kalba...."žinote, turiu pasitarti su vyru"....."matote, mes su vyru galvojame, kad....."...."na nežinau, mūsų šeimoje tai nepriimta..."....

dauguma atveju tai buna is serijos - mes pasitarem as nusprendziau mirksiukas.gif
o kas trukdo tartis ne su vyru, o su vaiko tevu mirksiukas.gif
ir visai nesvarbu,ar jus tuo metu susituoke, ar ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 08 birželio 2007 - 10:23
QUOTE(Airinė @ 2007 06 08, 11:21)
O tai įrodyk, ar tu čia pastovus partneris esi, ar ne, jei jokio dokumento neturi.

Dokumentus galima ir turėti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 08, 09:19)
Jūs tikrai manote, kad TĖVU tampama tik susituokus? Jūs turbūt dabar jau nebe mama...

Tiesiog norėjau pasakyti, kad mirsiu, bet tikėsiu pasaka, kuri vadinasi Meilė....Kaip galima nenorėti ištekėti už mylimo vyro? Man būtų labai skaudu, jei mano mylimas vyras, kuriuo aš tikėčiau nepasiūlytų man santuokos, o tik gyvenimą susidėjus.....
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 09:20)
a kai  tik isimyli,tai jau ir privalai tuoktis? bo isimyleje taip daro?  g.gif

Tuomet tu nežinai, ką reiškia būti įsimylėjusiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:23)
Tiesiog norėjau pasakyti, kad mirsiu, bet tikėsiu pasaka, kuri vadinasi Meilė....Kaip galima nenorėti ištekėti už mylimo vyro? Man būtų labai skaudu, jei mano mylimas vyras, kuriuo aš tikėčiau nepasiūlytų man santuokos, o tik gyvenimą susidėjus.....

kas ten minejo jaunatviska maksimalizma bigsmile.gif
bo isimyleti galima ne viena karta gyvenime, bet ar tikrai reikia teketi kokius 7 kartus per gyvenima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:15)
Palauk, palauk.....Nueisi į tėvų susirinkimą......Pvz aš - jaučiuosi kaip balta varna, kai dauguma ateina po du, o aš - viena... verysad.gif

Bet juk viena į susirinkimą eini ne todėl, kad kažkada neištekėjai... g.gif
Atsakyti