Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

QUOTE(Metinekava @ 2013 07 29, 17:58)
Kaip tai bet koks? Tiesiog jei jau persasi tai man reiskia viska: nora nugyventi likusi gyvenima drauge, uzauginti vaikus, tureti bendra busta, dalintis pinigais. Visi tie dalykai, kuriuos isvardijote man telpa I santuokos  apibrezima.  Tai prie ko cia '''bet koks, svarbu oficialus vyras?''

Prie to, kad peršasi toli gražu ne visada idealūs biggrin.gif Bet Jums, kaip suprantu, jei jau pasiperša, tai viskas - princas ant balto žirgo biggrin.gif

Beje, o niekad nesate girdėjusi apie tai (va kad ir šitą temą pasiskaitykite!), kiek santuokoje gyvenančių sutuoktinių iš tikrųjų atskirai gyvena? Viename būste, bet atskirai? Nes viskas gula ant moters pečių - vaikų, namų priežiūra, dažnai dar ir šeimos išlaikymas. Patikėkit manimi, santuoka tikrai nebūtinai reiškia, kad viskas eis lygiomis dalimis: finansai, 4 namų kampų laikymas ir t.t. rolleyes.gif

Nors iš tikrųjų galvokite, kaip Jums atrodo patogiau, kas aš tokia, kad Jūsų tikėjimą rožiniu ir pūkuotu pasauliu griaučiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 07 29, 17:15)
Prie to, kad peršasi toli gražu ne visada idealūs biggrin.gif Bet Jums, kaip suprantu, jei  jau pasiperša, tai viskas - princas ant balto žirgo biggrin.gif

Beje, o niekad nesate girdėjusi apie tai (va kad ir šitą temą pasiskaitykite!), kiek santuokoje gyvenančių sutuoktinių iš tikrųjų atskirai gyvena? Viename būste, bet atskirai? Nes viskas gula ant moters pečių - vaikų, namų priežiūra, dažnai dar ir šeimos išlaikymas. Patikėkit manimi, santuoka tikrai nebūtinai reiškia, kad viskas eis lygiomis dalimis: finansai, 4 namų kampų laikymas ir t.t. rolleyes.gif

Nors iš tikrųjų galvokite, kaip Jums atrodo patogiau, kas aš tokia, kad Jūsų tikėjimą rožiniu ir pūkuotu pasauliu griaučiau 4u.gif

Kai paskaitau forumus, tai atrodo, jog visos seimos nelaimingos, moterys uzguitos, vyrai blogi, bet paziuriu i tevus, i senelius... Nu grazu ziureti smile.gif As neisivaizduoju kaip gali pirstis bet koks, juk jei persasi, tai ne praeivis gatveje, o zmogus , su kuriuo buvo kazkokie santykiai, tai jau cia apie sav reiktu pagalvot, kam is vis su tuo bet kokiu prasidet reikejo.
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 07 29, 18:42)
kam is vis su tuo bet kokiu prasidet reikejo.

O čia jau kitas klausimas, į kurį atsakyti turbūt gali labai reta, prasidėjusi su bet kokiu smile.gif
Atsakyti
Taigi ir prieiname prie to, ka is karto ir rasiau, bet kokie nesipersa, o jei zmones nutare kartu vaikus auginti, namus kurti, bet kazkodel vyras nepasipersa, tai manau, kad yra kazkur klaustukai ir abejones.
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 07 29, 18:51)
Taigi ir prieiname prie to, ka is karto ir rasiau, bet kokie nesipersa, o jei zmones nutare kartu vaikus auginti, namus kurti, bet kazkodel vyras nepasipersa, tai manau, kad yra kazkur klaustukai ir abejones.

Klystate. Peršasi ir "bet kokie". Klausimas, kodėl moterys sutinka. Bet gi sutinka dažnai, tuokiasi, gyvena kartu, skundžiasi, bet nieko nekeičia savo gyvenime rolleyes.gif Kita moterų grupė, kurioms iš tikrųjų pasiseka ir jos sutinka savo misterį Tobulybę.

Nejaugi tikrai šventai tikite, kad tuokiasi ir vaikus gimdosi tik du idealūs žmonės? biggrin.gif Ojetau biggrin.gif

Ir nejau nesurištumėte gyvenimo su žmogumi, kuris būtų super geras, mylėtų Jus, norėtų susieti savo ateitį su Jumis, susilaukti vaikų, bet nenorėtų tuoktis? Na vat nepriimtina jam santuoka ir viskas, ir ką tu jam! Tai viskas? Per bortą tokį? Nes kurti bendro gyvenimo kartu be santuokos Jūs negalite?
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 07 29, 17:51)

Kai persasi, gali ir neatrodyti bet koks, bet gali tiesiog nesutapti vertybes, poziuriai i tuos pacius dalykus, nes visi zmones skirtingi. Ir tas pats paciausias nebeteiks tiek dziaugsmo bei laimes, kiek is jo buvo tiketasi.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 07 29, 18:02)
Klystate. Peršasi ir "bet kokie". Klausimas, kodėl moterys sutinka. Bet gi sutinka dažnai, tuokiasi, gyvena kartu, skundžiasi, bet nieko nekeičia savo gyvenime rolleyes.gif Kita moterų grupė, kurioms iš tikrųjų pasiseka ir jos sutinka savo misterį Tobulybę.

Nejaugi tikrai šventai tikite, kad tuokiasi ir vaikus gimdosi tik du idealūs žmonės?  biggrin.gif Ojetau biggrin.gif

Ir nejau nesurištumėte gyvenimo su žmogumi, kuris būtų super geras, mylėtų Jus, norėtų susieti savo ateitį su Jumis, susilaukti vaikų, bet nenorėtų tuoktis? Na vat nepriimtina jam santuoka ir viskas, ir ką tu jam! Tai viskas? Per bortą tokį? Nes kurti bendro gyvenimo kartu be santuokos Jūs negalite?

Bet tie ''bet kokie'' nesipersa pirmai gatveje sutiktai merinai, jei persasi, vadinasi jie bendravo,tai gal tada jai ir neatrode toks ''bet koks'', beto, gal vienai jis geriausias pasaulyje vyras, o kitai bet koks.
As sventai tikiu, kad vyras pasipirsdamas galvoja, jog nori su ta moterim praleisti savo gyvenima, o kad du idealus, tai taip negalvoju, nes idealiu nera.
Ir taip, as bijociau suristi gyvenima su zmogumi, kuris nenoretu tuoktis. Jei mane myli, nori kartu vaiku, bendro gyvenimo ir zino, kad man santuoka svarbi, kad noriu buti ''zmona'', bet nesutinka susirasyti, kad ir tik del manes, as cia izvelgciau problema, vadinasi, turi kazkokiu abejoniu del musu.
Atsakyti
Prie ko čia abejonės? Žmogus negali turėti savų įsitikinimų?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 07 29, 18:28)
Prie ko čia abejonės? Žmogus negali turėti savų įsitikinimų?

Negaleciau gimdyti vaiko zmogui, kuris negali padeti keliu parasiuku, nors zino, kad tia man svarbu. Tokie dalykai turi savo priezastis
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 07 29, 19:32)
Negaleciau gimdyti vaiko zmogui, kuris negali padeti keliu parasiuku, nors zino, kad tia man svarbu. Tokie dalykai turi savo priezastis

O Jūs savo ruožtu irgi žinote, kaip jam svarbu nedėti tų parašiukų. Netinka? Geriau kad ir per prievartą, bet pagal Jus? Nes jei per prievartą padės tuos parašiukus, tai jau reikš, kad abejonių nebeturi?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 07 29, 18:43)
O Jūs savo ruožtu irgi žinote, kaip jam svarbu nedėti tų parašiukų. Netinka? Geriau kad ir per prievartą, bet pagal Jus? Nes jei per prievartą padės tuos parašiukus, tai jau reikš, kad abejonių nebeturi?

As galeciau jam daug priezasciu pasakyti, kodel man to reikia, pati neisivaizduoju, kaip galetu paaiskinti toki principinga nora nevesti mylimos moters. Nebent kaip ir sakiau turi abejoniu del ateities, del moters, del pasirinkimo ir t.t... O jei myli moteri visa sirdim, isivaizduoja su ja ateiti, tai problemos pasipirsti ir vesti nematau. Pati per prievarta nieko nedaryciau, nes esu per didele romantike, man reiktu priklaupimo ir visu kitu graziu dalyku, bet jei matyciau, kad nori seimos, bet nesugeba vesti, negaleciau taip.
Atsakyti
Na, tikiuosi, kad viskas klostysis pagal Jūsų norus/planą ir Jums neteks prisiminti šio pokalbio, kad gali būti visaip smile.gif
Atsakyti