Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 09:12)
nu nedalyvavau tiekoje temu  4u.gif  lotuliukas.gif
o as cia ne estis tema uzvedziau, siaip pagalvojau, labai linksma temele  lotuliukas.gif
kas nori parintis ir moralizuot, tegu parinasi  lotuliukas.gif
apie sitai nepagalvojau  4u.gif  (tipiskas senmerges bruozas - galvoti tik apie save ir kaip jai geriau  laugh.gif )
Papildyta:

o as isivaizduoju, kad kiekvienam mastanciam zmogui iskyla klausimas, kaip elgtis, ko jis nori, ar verta  4u.gif

Turi jausti, ar jis tavo, ar ne. Turi jausti jo pojūčius, poreikius, temperamentą, turi prognozuoti jo reakcijas, nuotaikas ir t.t.
Šito nėra?
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:12)
Na, bent jau vyras reikalingas TAM, kad vaikui būtų Tėtis, o ne mamos draugas.
Ir nereikia čia lialia, kad jis ir taip būtų puikus tėvas. Tai ne tas pats.

tetis ir yra tetis, kraujo rysys nuo statuso nepasikeicia 4u.gif
argumento neuzskaitau cool.gif

QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 08, 11:12)
Kur matosi kad mes ėdamės mes labai kultūringai argumentuojam aš čia nematau nieko blogo biggrin.gif

a cia jis is forumo patirties prognozuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 11:53)
kaip romantiska  wub.gif
beda,kad as nesu romantike ir net roziniu akiniu neturiu  cool.gif  man taip nepavyks  ax.gif

Na matyt esu nusiromantėjus visai:geda2:

QUOTE(Medinis @ 2007 06 08, 11:59)
Kaip sulaužėt pirmą įsitikinimą, taip sulaužysit ir kitus du...

Anas įsitikinimas buvo visai nebrandus mano manymu (ne 18, bet ir ne 30 sulaukus buvau). Bet buvo toks jaunatviškai maksimalistiškas ir mano draugą labai užknisdavo (už kurio dabar ir beištekanti doh.gif )

Beje, vaikas vis dėlto taip pat yra pakankamai svarbus argumentas. Nes labai sunku auginti mažių ir aiškinti jam, kaip svarbu šeima. Nes tam tikras laiku (tarkim nuo kokių 5m iki 10m) nepaaiškinsi "Šeima labai svarbu, bet mes su tėčiu nevedę, nes mums tai nesvarbu. Nes Vedybos nereikalingos ir bla bla kaip mes nepaisom visuomenės normų" Paaugus vaikas viską suprastų, bet kol mažas ir jo supratimas apie pasaulį tik formuojasi, prieštarauti sau (jo akimis) nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 08:12)
nu nedalyvavau tiekoje temu  4u.gif  lotuliukas.gif
o as cia ne estis tema uzvedziau, siaip pagalvojau, labai linksma temele  lotuliukas.gif
kas nori parintis ir moralizuot, tegu parinasi  lotuliukas.gif
apie sitai nepagalvojau  4u.gif  (tipiskas senmerges bruozas - galvoti tik apie save ir kaip jai geriau  laugh.gif )
Papildyta:

o as isivaizduoju, kad kiekvienam mastanciam zmogui iskyla klausimas, kaip elgtis, ko jis nori, ar verta  4u.gif

na vat kada neiškils vadinasi jau laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Airinė @ 2007 06 08, 11:05)
4.Būkim realistai - oficiali santuoka lengviau išsprendžia įvairias turtines, paveldėjimo ir pan. problemas, jei kas atsitinka. Tokių atvejų apstu.

Nezinau tiksliai istatymu, bet manau, kad artimiausiu metu cia ivyks daug pakitimu. Beveik visoje Europoje paskutinias metais tik ir leidziami istatymai, kurie nesantuokiniu ir santuokiniu vaiku teises lygina arba pastovu gyvenimo partneri praktiskai prilygina sutuoktiniui. Keiciasi visuomene, keiciasi istatymai. Iir musu tai manau neaplenks...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 09:14)
tetis ir yra tetis, kraujo rysys nuo statuso nepasikeicia  4u.gif
argumento neuzskaitau  cool.gif

Palauk, palauk.....Nueisi į tėvų susirinkimą......Pvz aš - jaučiuosi kaip balta varna, kai dauguma ateina po du, o aš - viena... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:13)
Turi jausti, ar jis tavo, ar ne. Turi jausti jo pojūčius, poreikius, temperamentą, turi prognozuoti jo reakcijas, nuotaikas ir t.t.
Šito nėra?

ot velnias, i telepatijos ir sensualistikos kursus teks uzsirasyt, bo poreikiai ir norai keiciasi, ne visada zmogus taip ir pajausi, jei nepasako cool.gif
a kaip pajausti kito zmogaus pojucius g.gif
reakcijas dar suprantu,kad galima paprognozuot, bet kaip prognozuot nuotaikas? g.gif juk nezianu,kad jo sefas darbe rekaus ar masinai padanga kamstyje nuleis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 09:15)
Palauk, palauk.....Nueisi į tėvų susirinkimą......Pvz aš - jaučiuosi kaip balta varna, kai dauguma ateina po du, o aš - viena... verysad.gif

Ir ta prasme - dėl statuso. Būti šaunaus vyro Žmona tiesiog nuostabu.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 11:01)
kur buvo parasyta,kad as praradau vilti  g.gif  blink.gif  lotuliukas.gif
yra vyras mano gyvenime, bet va galvoju, ar cia jis butinai turi patapt sutuoktiniu  g.gif

Nu keista. Atrodo uzklausi vieno, o atseit tavoji mintis paslepta: tu nusivylusi, praradusi vilti. Jei butu zmogus norejes kazka kita pasakyti butu pasakes. As pavyzdziui is pradziu nesituokiau su vyru, nes abu nenorejome kazkokiu ceremoniju ir juokingu susisaistymu. Mus ir nesituokus gerai, mylim vienas kita beproto net ir gerbiam vat biggrin.gif . Nors dabar praejus penkiems metams jis lyg ir noretu, na bet as tam labai ir nesipriesinciau. Bet man ir taip gerai! didziuojuosi savim, nes mano didziausia gyvenimo vertybe seima, o ne smile.gif parasas ar pavardes pakeitimas!
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 09:16)
ot velnias, i telepatijos ir sensualistikos kursus teks uzsirasyt, bo poreikiai ir norai keiciasi, ne visada zmogus taip ir pajausi, jei nepasako  cool.gif
a kaip pajausti kito zmogaus pojucius  g.gif
reakcijas dar suprantu,kad galima paprognozuot, bet kaip prognozuot nuotaikas?  g.gif  juk nezianu,kad jo sefas darbe rekaus ar masinai padanga kamstyje nuleis  mirksiukas.gif

Tu nesi įsimylėjusi. Vat.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:15)

mano laikais i tevu susirinkima visi eidavo po viena g.gif
o ka daro issiskyrusios? g.gif a cia jau jos baltos varnos? g.gif o juk visos issiskyrusios kazkada buvo susituokusios cool.gif tai koks skirtumas? ar taip ar taip i susirinkima tevu viena, jei tevas neina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 08:15)

Na ji juk ne viena, turi draugą
Atsakyti