As tai siuveja nekokia, del pacio siuvimo nepatarsiu, tik del vokelio. As turejau "gatava" va toki. Mano vaikiukai irgi gime balandi, tai ji naudojom pacioj pradzioj, nes vasara i Lietuva negreit ateina , o naujagimiams dar reikia daug silumos. Ir po to dar naudojau rudeni ir kokia puse ziemos, nes jis buvo 74 dydzio, taigi dar tiko. Taigi siulyciau pasisiuti toki didesni, tai ilgiau tiks. Del pasiltinimo - taip jis pasiltintas. Ir nepamirsk padaryti prakirpimo (skylutes) prakisti automobilines kedutes dirza .
QUOTE(dėja @ 2005 02 17, 13:07)
Supratau,ka norėjai pasakyti.O kokiu išmatavimų siuvai?
Aš pasidariau per mažą... Net neprisimenu kokio dydžio jis ten buvo, bet labai trumpai naudojau... manyčiau, kad geriausias dydis būtų kaip vaikiško pledo (nes aš tokį ir pledą buvau nusipirkus - kuris su knopkėm pasidarydavo vokelis)...
Nagi mamytės,negi baigėsi jūsų mintys .Šiandien važiuosiu paieškoti medžiagytės,tik vat nežinau koki pašiltinima ar poliesterio,ar kaip seniau dėdavo į paltus vatina,o gal dar kas nors būna.Rašykit visos mintys pravers
I vidurini sluoksni siulyciau deti sintepona. Jis daug lengvesnis nei vatinas
Noriu pasisiuti miegmaisi savo mazei, nes antklode pradejo nusispardyti naktimis. Dabar tai nieko, bet ziema tai nesinori kad be antklodes miegotu. Tai nusprendziau kad geriausia iseitis bus miegmaisis. Pirkti tokio, kokio as noriu nerandu. Gal kas turit kokiu nuorodu apie tokio miegmaisio iskarpas.
Aciu
Aciu
jei turėsiu galimybių, nufotografuosiu, namuose turiu iškarpą vienam žurnale.
Šiaip tai paprastai galima pasiūti:per vaiko ūgį nuo pažastų, pridedant laisvos vietos užrišimui apačioje + petnešos. Aš migdžiau savo vaiką iki kokių 10 mėn. tokiame miegmaišyje.Labai patogu ir jam gerai, su marškinėliais ir nuogom kojytėm. O miegmaišio apačia kai užtraukiama raišteliais, patogu sauskelnes pakeisti, jei naktį reikia.
Na, tame žurnale gražiau padaryta, čia grubiai aprašiau.
Bet ar metų vaikas norės miegmaišyje miegoti, jei iki tol nebuvo įpratęs, juk jis atsikėlęs po miego jau stojasi?
Mano vaikinas dabar miega, pririšus antklodės galus, nes irgi labai nususpardo naktį.
Šiaip tai paprastai galima pasiūti:per vaiko ūgį nuo pažastų, pridedant laisvos vietos užrišimui apačioje + petnešos. Aš migdžiau savo vaiką iki kokių 10 mėn. tokiame miegmaišyje.Labai patogu ir jam gerai, su marškinėliais ir nuogom kojytėm. O miegmaišio apačia kai užtraukiama raišteliais, patogu sauskelnes pakeisti, jei naktį reikia.
Na, tame žurnale gražiau padaryta, čia grubiai aprašiau.
Bet ar metų vaikas norės miegmaišyje miegoti, jei iki tol nebuvo įpratęs, juk jis atsikėlęs po miego jau stojasi?
Mano vaikinas dabar miega, pririšus antklodės galus, nes irgi labai nususpardo naktį.
Žadėtoji miegmaišio gamybos instrukcija...
Nufotografavau puslapiuka is mano turimos knygeles.
http://public.fotki....ATI/rankdarbiai
Kai turesiu vaikuti, butinai pasiusiu miegmaisiuka
Na labai paprasta miegmaišiuka pasiuti su rankovytėm galima.Paimti vaikiuko marškinukus,apibrėžti ant medžiagos,palikti laisvuma , įapčia atsimatuoti ilgį kokio reikia ir išplatinti į šonus,per vidurį įsiuti užtrauktuka.Jei mamytės šiek tiek esate siuvusios ,tai tikrai sugebėsite.Na aš čia labai trumpai.Siuvau vokelį panašiu principu,dar lygtai turiu kažkur brėžinukus.Jei ką sudomino galėsiu paieškoti brėžinuko.Ir galiu nufotkinti,kad matytumėt,koks modeliukas.
Turėjau ir megztą ir siūtą miegmaišiuką ir dar tokį kur kampai susilanksto ir susirišą (senovinį), bet nė sykio, nė vieno nepanaudojau
O nusinėriau dekiuką, tai naudoju beveik kiekvieną dieną
O nusinėriau dekiuką, tai naudoju beveik kiekvieną dieną
QUOTE(dėja @ 2005 10 03, 22:40)
Na labai paprasta miegmaišiuka pasiuti su rankovytėm galima.Paimti vaikiuko marškinukus,apibrėžti ant medžiagos,palikti laisvuma , įapčia atsimatuoti ilgį kokio reikia ir išplatinti į šonus,per vidurį įsiuti užtrauktuka.Jei mamytės šiek tiek esate siuvusios ,tai tikrai sugebėsite.Na aš čia labai trumpai.Siuvau vokelį panašiu principu,dar lygtai turiu kažkur brėžinukus.Jei ką sudomino galėsiu paieškoti brėžinuko.Ir galiu nufotkinti,kad matytumėt,koks modeliukas.
domina domina noreciau nuotraukeles ir brezinuko