Įkraunama...
Įkraunama...

Kruizai Kuršių mariomis

Laikraštyje rašė apir šitą kruizą, bet juk ne kiekvienas gali perskaityti regiominį laikraštį...Tai va, kaip manot, ar įdomu būtų taip praleist laiką ir dieną ant vandens? smile.gif
Plačiau apie kruizą galite pasiskaityti čia:
http://www.jukunda.lt/?lt=1113565441
Atsakyti
Turejom imones kelione tuo laivu. Vaizdai nerealus, plaukia labai letai. labai grazu nakti (plaukiojom iki 3 val. nakties:))).
Tik laivas gerokai apskures ir nutrintas. WC nebuvo visa kelione vandens.
Atsakyti
Na tulikas laive be vandens už tokius pinigus, tai kaip sakant, lietuviškas servisas unsure.gif Laivas ant juros o vandens tulike -nima.
Atsakyti
QUOTE(Mari45 @ 2006 07 12, 16:20)
Na tulikas laive be vandens už tokius pinigus, tai kaip sakant, lietuviškas servisas unsure.gif Laivas ant juros o vandens tulike -nima.

tai, kad tulike vandens nera maza problema, be gedimu neidomu, o kad ant vandens, gi is kursiu mariu netrauksim? biggrin.gif kas ten liktu, siaip praplaukiami vaizdai viska atperka, o jei keliauji su faina kompanija, tai liux, 3 deny deginies ant saulutes, is antro denio sklinda gyva muzika, o dar animatoriai linksmina, galim dvirati pasimt, nuplauki i nida ir dv su dviraciais, laivas stovi pora 2, tai aplankstai sociai, o paskuj nori grizti pats, nori su laivu. Sociai ir tam laive pramogu, tik nereik but susiraukus kai keliauji, siaip man patiko mirksiukas.gif keliaukit uz 50 lt i viena gala, bus pigiau smile.gif issinuomokit koki kambari Nidoj pabusit ten, paskuj kita diena grisit su laivu, ar autu atgal i klp, oramoga visam savaitgaliui bus smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norėjau visų mamyčių paklausti ax.gif ar iš tiesų yra organizuojamos tokios kelionės laivu ?kažką lyg viena ausim esu girdėjusi blush2.gif
Atsakyti
suintrigavo viena mamytė parodžiusi šią nuorodą:
kruizas Kuršių mariomis
labai įdomu būtų sužinoti gal kas jau plaukėte, ir išgirsti atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(vitule @ 2007 06 07, 12:17)
suintrigavo viena mamytė parodžiusi šią nuorodą:
kruizas Kuršių mariomis
labai įdomu būtų sužinoti gal kas jau plaukėte, ir išgirsti atsiliepimus.

Sveikos plaukiojimu besidomincios mamytes. Mes tikrai dazna vasaros (ir ne tik) savaitgali praleidziame Mingeje. Ten stovi musu laivas (mes turime burini jachtuka), taigi visus tame puslapyje isvardintus laivus esame mate. Manau, kad tai tikrai smagus laisvalaikio praleidimo budas. Laivai dabar visi su stoginemis, kurios saugo ne tik nuo saules, bet ir nuo vejo, bet su vaikuciais reiktu pasiimti gelbejimo liemenes jiems, o ir oras turetu buti nevejuotas, nes marios banguoja ir zmonems, nepratusiems prie supimo, tokia iskyla gali buti nelabai...
Ten visur is tiesu labai grazu, o kai i tai ziuri is vandens - tiesiog nuostabu. Taip, kad nebijokite ir ryzkites tokioks isvykoms - pamatysite ko Lietuvoje nemate smile.gif Turiu ir foto - jei kam idomu, galesiu kada imesti. Kadangi patys esame vilnieciai, tai zinom, kad tikrai dar daug zmoniu yra nemate tu krastu. Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Na tuos kraštus aš mačiusi, mano mama iš Kintų kilusi, bet vat tas kruizas tai mane labai vilioja. Gal galėsit įmesti foto, vis įdomiau bus plaukti kai jau būsim matę kiek vaizdelių ax.gif .
Sakot su vaikais nelabai g.gif tai aš mąstau kad reiktų plaukti be jos, bus vyrui dovana vestuvių 5 metų proga blush2.gif , o dukrytę su močiute paliksim tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitule @ 2007 06 08, 10:03)
Na tuos kraštus aš mačiusi, mano mama iš Kintų kilusi, bet vat tas kruizas tai mane labai vilioja. Gal galėsit įmesti foto, vis įdomiau bus plaukti kai jau būsim matę kiek vaizdelių  ax.gif .
Sakot su vaikais nelabai  g.gif  tai aš mąstau kad reiktų plaukti be jos, bus vyrui dovana vestuvių 5 metų proga  blush2.gif , o dukrytę su močiute paliksim tada smile.gif

Na su tais vaikais ten aisku, kad imanoma. Mes su savo 3,5 metu plaukiojam jachta ir nesukam sau galvos, bet tada patarciau rinkti marsruta be Kursiu mariu, nebent pasitaikytu grazus ir nevejuotas oras. Va tada tai jokio skirtumo tik vaikiukams tas liemenes reiketu udeti - nu maza ka. Mes saviskio mingeje be jos net is masinos neisleidiam. Mes turim tokia jau rimta, bet gal uztektu ir tos pripuciamos, kur Maximose buna. Tik kad su ratu aplink kakla butu. Einu, sukelsiu savo foto i photobucket ir tada jau jums - i foruma smile.gif
Tai jei jus is Kintu - tada visai jums ten viskas pazistama. Musu klubo prezidentas taip pat kintiskis, smagus ten mistelis smile.gif Grazus ir Uostadvaris is Nemuno puses, va tik Sysa truputeli kanalizacija smirda...
Atsakyti
Visko dar nepažįstam, Ventės rage buvę ne kartą, o daugiau kažkaip nelabai nuvažiuodavom, nes kol marios buvo užterštos tai kaip ir nelabai ten būdavo ka veikti, bet dabar su vaiku tai norisi kur nors ramiau atostogauti, tai bandysim prie kuršių marių važiuot.
O mama mano ten tai viską turbūt išmaišius nes peveik 20 metų ten pragyveno
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2007 05 07, 09:35)
Norėjau visų mamyčių paklausti ax.gif ar iš tiesų yra organizuojamos tokios kelionės laivu ?kažką  lyg viena ausim esu girdėjusi blush2.gif

Man ir būtų įdomu, ar iš kauno vyksta tokie pasiplaukiojimai 4u.gif
Atsakyti
Jei neklystu jau nebevyksta mirksiukas.gif vyko priesh kokius 3 metus ax.gif nors galiu ir klysti
Atsakyti