Laikraštyje rašė apir šitą kruizą, bet juk ne kiekvienas gali perskaityti regiominį laikraštį...Tai va, kaip manot, ar įdomu būtų taip praleist laiką ir dieną ant vandens?
Plačiau apie kruizą galite pasiskaityti čia:
http://www.jukunda.lt/?lt=1113565441
Na tulikas laive be vandens už tokius pinigus, tai kaip sakant, lietuviškas servisas Laivas ant juros o vandens tulike -nima.
QUOTE(Mari45 @ 2006 07 12, 16:20)
Na tulikas laive be vandens už tokius pinigus, tai kaip sakant, lietuviškas servisas Laivas ant juros o vandens tulike -nima.
tai, kad tulike vandens nera maza problema, be gedimu neidomu, o kad ant vandens, gi is kursiu mariu netrauksim? kas ten liktu, siaip praplaukiami vaizdai viska atperka, o jei keliauji su faina kompanija, tai liux, 3 deny deginies ant saulutes, is antro denio sklinda gyva muzika, o dar animatoriai linksmina, galim dvirati pasimt, nuplauki i nida ir dv su dviraciais, laivas stovi pora 2, tai aplankstai sociai, o paskuj nori grizti pats, nori su laivu. Sociai ir tam laive pramogu, tik nereik but susiraukus kai keliauji, siaip man patiko keliaukit uz 50 lt i viena gala, bus pigiau issinuomokit koki kambari Nidoj pabusit ten, paskuj kita diena grisit su laivu, ar autu atgal i klp, oramoga visam savaitgaliui bus
Norėjau visų mamyčių paklausti ar iš tiesų yra organizuojamos tokios kelionės laivu ?kažką lyg viena ausim esu girdėjusi
suintrigavo viena mamytė parodžiusi šią nuorodą:
kruizas Kuršių mariomis
labai įdomu būtų sužinoti gal kas jau plaukėte, ir išgirsti atsiliepimus.
kruizas Kuršių mariomis
QUOTE(vitule @ 2007 06 07, 12:17)
suintrigavo viena mamytė parodžiusi šią nuorodą:
kruizas Kuršių mariomis
kruizas Kuršių mariomis
Sveikos plaukiojimu besidomincios mamytes. Mes tikrai dazna vasaros (ir ne tik) savaitgali praleidziame Mingeje. Ten stovi musu laivas (mes turime burini jachtuka), taigi visus tame puslapyje isvardintus laivus esame mate. Manau, kad tai tikrai smagus laisvalaikio praleidimo budas. Laivai dabar visi su stoginemis, kurios saugo ne tik nuo saules, bet ir nuo vejo, bet su vaikuciais reiktu pasiimti gelbejimo liemenes jiems, o ir oras turetu buti nevejuotas, nes marios banguoja ir zmonems, nepratusiems prie supimo, tokia iskyla gali buti nelabai...
Ten visur is tiesu labai grazu, o kai i tai ziuri is vandens - tiesiog nuostabu. Taip, kad nebijokite ir ryzkites tokioks isvykoms - pamatysite ko Lietuvoje nemate Turiu ir foto - jei kam idomu, galesiu kada imesti. Kadangi patys esame vilnieciai, tai zinom, kad tikrai dar daug zmoniu yra nemate tu krastu. Rekomenduoju
Na tuos kraštus aš mačiusi, mano mama iš Kintų kilusi, bet vat tas kruizas tai mane labai vilioja. Gal galėsit įmesti foto, vis įdomiau bus plaukti kai jau būsim matę kiek vaizdelių .
Sakot su vaikais nelabai tai aš mąstau kad reiktų plaukti be jos, bus vyrui dovana vestuvių 5 metų proga , o dukrytę su močiute paliksim tada
Sakot su vaikais nelabai tai aš mąstau kad reiktų plaukti be jos, bus vyrui dovana vestuvių 5 metų proga , o dukrytę su močiute paliksim tada
QUOTE(vitule @ 2007 06 08, 10:03)
Na tuos kraštus aš mačiusi, mano mama iš Kintų kilusi, bet vat tas kruizas tai mane labai vilioja. Gal galėsit įmesti foto, vis įdomiau bus plaukti kai jau būsim matę kiek vaizdelių .
Na su tais vaikais ten aisku, kad imanoma. Mes su savo 3,5 metu plaukiojam jachta ir nesukam sau galvos, bet tada patarciau rinkti marsruta be Kursiu mariu, nebent pasitaikytu grazus ir nevejuotas oras. Va tada tai jokio skirtumo tik vaikiukams tas liemenes reiketu udeti - nu maza ka. Mes saviskio mingeje be jos net is masinos neisleidiam. Mes turim tokia jau rimta, bet gal uztektu ir tos pripuciamos, kur Maximose buna. Tik kad su ratu aplink kakla butu. Einu, sukelsiu savo foto i photobucket ir tada jau jums - i foruma
Tai jei jus is Kintu - tada visai jums ten viskas pazistama. Musu klubo prezidentas taip pat kintiskis, smagus ten mistelis Grazus ir Uostadvaris is Nemuno puses, va tik Sysa truputeli kanalizacija smirda...
Visko dar nepažįstam, Ventės rage buvę ne kartą, o daugiau kažkaip nelabai nuvažiuodavom, nes kol marios buvo užterštos tai kaip ir nelabai ten būdavo ka veikti, bet dabar su vaiku tai norisi kur nors ramiau atostogauti, tai bandysim prie kuršių marių važiuot.
O mama mano ten tai viską turbūt išmaišius nes peveik 20 metų ten pragyveno
O mama mano ten tai viską turbūt išmaišius nes peveik 20 metų ten pragyveno
QUOTE(lauron @ 2007 05 07, 09:35)
Norėjau visų mamyčių paklausti ar iš tiesų yra organizuojamos tokios kelionės laivu ?kažką lyg viena ausim esu girdėjusi
Man ir būtų įdomu, ar iš kauno vyksta tokie pasiplaukiojimai