čia kažkam reikėjo subraižymo efekto ;
http://www.totaltuto...photo-1061.html
čia kraštai apskurę....
http://www.entheoswe...graph-style.asp
video kaip sendinti foto
http://www.entheoswe...graph-style.asp
sėkmės
QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 23:00)
ašei kampą pratryniau.. kad man nekliūtų
Kokį kampą?
QUOTE(Sansara @ 2007 06 07, 22:03)
beje,kas skaitot rusiskai yra nebloga apie kompozicija knyga Lapin "Fotografija kak..." ten grynai pribraizyta geometriniu figuru ir paaiskinama kodel viena nuotrauka sveria i kaire, kita i desine, o kita visai nesiziuri, kada noris erdves, ar krenta daiktai... gana sudetinga skaityt, nes kazkokiu beletristiniu minciu vis pripinta lyginant foto su paveikslais ir isaukstinimu kaip kuriu minciu, ideju, bet siaip visai idomu.. nes ten aiskinama grynai per smegenu suvokima. kodel mums norisi baltos spalvos objektus matyt toliau, nei juodos (del to, kad gamtoje naturaliai link horizonto spalvos blunka).. kodel nesiziuri pakabinti erdvej daiktai (traukos desni suvokiame ir fotografijose) ir t.t. kodel desineje koks suoliukas geriau ziurisi nei kaireje (taip mes analizuojame vaizdus ir kaires i desine) ir t.t. kas turit noro ir laiko galima ir internete susirasti parsisiust tiesiog man patiko idejos, kad "ne todel, kad taip reikia", o todel, "taip reikia, nes..."
Tikrai puiki knyga ir yra viskas, ko reikia stojimui į Mona Lisos klubą. Turiu priglaudęs pdf formatu (5 failai, iš viso apie 20 megabaitų). Jei kam reikia, galiu į paštą sumest. Rašykit AŽ.
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:54)
Ačiū Kodėl man dabar dešinė pusė per sunki? Teks dar važiuot tenai ir ieškot kito taško
tai kad manau ne taško ieškoti reikia, o kokią mergaitę pastatyti ten prie krioklio, ir krioklį centruoti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 23:19)
Tikrai puiki knyga ir yra viskas, ko reikia stojimui į Mona Lisos klubą. Turiu priglaudęs pdf formatu (5 failai, iš viso apie 20 megabaitų). Jei kam reikia, galiu į paštą sumest. Rašykit AŽ.
man reiktų jeigu tilps, rašau el. paštą į až.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 07, 23:17)
Kokį kampą?
o redaktorė ašei, net nesimato... galėsiu foto piešimu uzsiimt
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 23:19)
ir as noriu laisvalaikio skaitiniams asta.jask@gmail.com
QUOTE(dejavu @ 2007 06 07, 22:22)
tai kad manau ne taško ieškoti reikia, o kokią mergaitę pastatyti ten prie krioklio, ir krioklį centruoti
Ir taško ieškosiu ir mergaitę bandysiu prikalbint. Mano mergaitė nuoga lyst į šaltą vandenį kategoriškai atsisakė
Pasiunčiau tau.
QUOTE(ajas @ 2007 06 07, 22:29)
Tuoj turėsi.
Labas vakaras,
Baisu?)O as sivakar geras Kai vaikai uzmiega, tevai tampa geresniais...
Paziurinejau jusu namu darbus, norsmanes niekas ir nekviete ir nesugebejau praeiti neisreiskes susizavejimo .
Nuostabus darbas. ne veltui ji Tave ir ne tik kazkuom kabina. Balsuosiu kiek reikia kartu, kad sis darbas uzimtu auksciausia vieta vertinant kompozicija. Galima gincytis apie ryskuma, spalvas ir objektyvus, bet kompozicija IDEALI.
Istorija su kamuoliukais, pasikartojanciais fone ir dubliuojama vaiko akiu mano manymu As nukirpciau zemutine dali iskart po pirmu raudonu kamuoliuku.
На мой взгляд, только ДУБИНА отделяет ваш снимок от победителя конкурса!
Kam gi taip vertikaliai-brutaliai tyciotis is svelniu horizontaliu ritmu. siulau grizti i vieta ir perfotografuoti be lazdos
apie kompozicija:Labai grazus melodingas ritmas...
Baisu?)O as sivakar geras Kai vaikai uzmiega, tevai tampa geresniais...
Paziurinejau jusu namu darbus, norsmanes niekas ir nekviete ir nesugebejau praeiti neisreiskes susizavejimo .
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 07, 18:57)
Nuostabus darbas. ne veltui ji Tave ir ne tik kazkuom kabina. Balsuosiu kiek reikia kartu, kad sis darbas uzimtu auksciausia vieta vertinant kompozicija. Galima gincytis apie ryskuma, spalvas ir objektyvus, bet kompozicija IDEALI.
QUOTE(lapiutaite @ 2007 06 07, 19:14)
Istorija su kamuoliukais, pasikartojanciais fone ir dubliuojama vaiko akiu mano manymu As nukirpciau zemutine dali iskart po pirmu raudonu kamuoliuku.
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:06)
Na va ir pirmas mano namų darbas. Šį kartą su cinkeliu ir rėmais Fotografuota vakar (taip švenčiau Švedijos nacionalinę dieną).
Exposure time 1/3s
F-Number F 22.0
Exposure program Aperture priority
Exposure bias value EV 0
Metering mode Multi-segment
Exposure time 1/3s
F-Number F 22.0
Exposure program Aperture priority
Exposure bias value EV 0
Metering mode Multi-segment
Kam gi taip vertikaliai-brutaliai tyciotis is svelniu horizontaliu ritmu. siulau grizti i vieta ir perfotografuoti be lazdos
QUOTE(cara @ 2007 06 07, 22:39)
anksčiau foto labai domėjausi, bet paskutinius porą metų viską užmečiau, tai akis ir ranka atbuko
namų darbelis:
namų darbelis:
apie kompozicija:Labai grazus melodingas ritmas...
Dėkoju, gavau jau, turėsiu savaitgalį ką veikti
QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 23:27)
o redaktorė ašei, net nesimato... galėsiu foto piešimu uzsiimt
Gal ir redaktorė, bet šiuo atveju turbūt tiesiog pasisekė , neš šian aš labai nepastabi ir tiesiog nepastebėjau skirtumo
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 07, 22:34)
Labas vakaras. Skaičiavau kronas benzinui, bet dabar jau matau, kad niekur nedingsiu Teks autis guminius batus ir tempt pagalį už akmenų (toliau mano gležni pečiai nenutys, nes jis tikrai didelis). Be to, gal ir mergaitę dar priprašysiu lyst vandenin. Ačiū
na tik labai pomidorais neuzmetykit