Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

čia kažkam reikėjo subraižymo efekto ;
http://www.totaltuto...photo-1061.html

čia kraštai apskurę....

http://www.entheoswe...graph-style.asp

video kaip sendinti foto

http://www.entheoswe...graph-style.asp

sėkmės
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 23:00)
ašei kampą pratryniau.. kad man nekliūtų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kokį kampą? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 07, 22:03)
beje,kas skaitot rusiskai yra nebloga apie kompozicija knyga Lapin "Fotografija kak..." ten grynai pribraizyta geometriniu figuru ir paaiskinama kodel viena nuotrauka sveria i kaire, kita i desine, o kita visai nesiziuri, kada noris erdves, ar krenta daiktai... gana sudetinga skaityt, nes kazkokiu beletristiniu minciu vis pripinta lyginant foto su paveikslais ir isaukstinimu kaip kuriu minciu, ideju, bet siaip visai idomu.. nes ten aiskinama grynai per smegenu suvokima. kodel mums norisi baltos spalvos objektus matyt toliau, nei juodos (del to, kad gamtoje naturaliai link horizonto spalvos blunka).. kodel nesiziuri pakabinti erdvej daiktai (traukos desni suvokiame ir fotografijose) ir t.t. kodel desineje koks suoliukas geriau ziurisi nei kaireje (taip mes analizuojame vaizdus ir kaires i desine) ir t.t. kas turit noro ir laiko galima ir internete susirasti parsisiust mirksiukas.gif tiesiog man patiko idejos, kad "ne todel, kad taip reikia", o todel, "taip reikia, nes..."

Tikrai puiki knyga ir yra viskas, ko reikia stojimui į Mona Lisos klubą. Turiu priglaudęs pdf formatu (5 failai, iš viso apie 20 megabaitų). Jei kam reikia, galiu į paštą sumest. Rašykit AŽ.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:54)
Ačiū  4u.gif Kodėl man dabar dešinė pusė per sunki? Teks dar važiuot tenai ir ieškot kito taško smile.gif

tai kad manau ne taško ieškoti reikia, o kokią mergaitę pastatyti ten prie krioklio, ir krioklį centruoti lotuliukas.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 23:19)
Tikrai puiki knyga ir yra viskas, ko reikia stojimui į Mona Lisos klubą. Turiu priglaudęs pdf formatu (5 failai, iš viso apie 20 megabaitų). Jei kam reikia, galiu į paštą sumest. Rašykit AŽ.

man reiktų jeigu tilps, rašau el. paštą į až.
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 07, 23:17)
Kokį kampą?  unsure.gif  blush2.gif

o redaktorė ašei, net nesimato... galėsiu foto piešimu uzsiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 23:19)

ir as noriu laisvalaikio skaitiniams rolleyes.gif asta.jask@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 07, 22:22)
tai kad manau ne taško ieškoti reikia, o kokią mergaitę pastatyti ten prie krioklio, ir krioklį centruoti  lotuliukas.gif
man reiktų jeigu tilps, rašau el. paštą į až.

Ir taško ieškosiu ir mergaitę bandysiu prikalbint. Mano mergaitė nuoga lyst į šaltą vandenį kategoriškai atsisakė biggrin.gif
Pasiunčiau tau.

QUOTE(ajas @ 2007 06 07, 22:29)
ir as noriu laisvalaikio skaitiniams  rolleyes.gif  asta.jask@gmail.com

Tuoj turėsi.
Atsakyti
Labas vakaras,

4u.gif

Baisu?smile.gif)O as sivakar geras ax.gif Kai vaikai uzmiega, tevai tampa geresniais...

Paziurinejau jusu namu darbus, norsmanes niekas ir nekviete ir nesugebejau praeiti neisreiskes susizavejimo bigsmile.gif .

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 07, 18:57)

user posted image
O musu skyrelio reitingai kokie  blink.gif
Papildyta:
i

Nuostabus darbas. ne veltui ji Tave ir ne tik kazkuom kabina. Balsuosiu kiek reikia kartu, kad sis darbas uzimtu auksciausia vieta vertinant kompozicija. Galima gincytis apie ryskuma, spalvas ir objektyvus, bet kompozicija IDEALI. thumbup.gif

QUOTE(lapiutaite @ 2007 06 07, 19:14)
Mano siokie tokie namu darbai  ax.gif
user posted image

Istorija su kamuoliukais, pasikartojanciais fone ir dubliuojama vaiko akiu mano manymu thumbup.gif As nukirpciau zemutine dali iskart po pirmu raudonu kamuoliuku. 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:06)
Na va ir pirmas mano namų darbas. Šį kartą su cinkeliu ir rėmais smile.gif Fotografuota vakar (taip švenčiau Švedijos nacionalinę dieną).

Exposure time              1/3s
F-Number                  F 22.0
Exposure program          Aperture priority
Exposure bias value        EV 0
Metering mode              Multi-segment

user posted image

На мой взгляд, ax.gif только ДУБИНА отделяет ваш снимок от победителя конкурса! biggrin.gif
Kam gi taip vertikaliai-brutaliai tyciotis is svelniu horizontaliu ritmu. siulau grizti i vieta ir perfotografuoti be lazdos mirksiukas.gif

QUOTE(cara @ 2007 06 07, 22:39)
anksčiau foto labai domėjausi, bet paskutinius porą metų viską užmečiau, tai akis ir ranka atbuko doh.gif
namų darbelis:
user posted image

apie kompozicija:Labai grazus melodingas ritmas...
Atsakyti

Dėkoju, gavau jau, turėsiu savaitgalį ką veikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 23:27)
o redaktorė ašei, net nesimato... galėsiu foto piešimu uzsiimt  biggrin.gif

Gal ir redaktorė, bet šiuo atveju turbūt tiesiog pasisekė tongue.gif , neš šian aš labai nepastabi ir tiesiog nepastebėjau skirtumo unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 07 birželio 2007 - 22:37
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 07, 22:34)
На мой взгляд, ax.gif только ДУБИНА отделяет ваш снимок от победителя конкурса! biggrin.gif
Kam gi taip vertikaliai-brutaliai tyciotis is svelniu horizontaliu ritmu. siulau grizti i vieta ir perfotografuoti be lazdos  mirksiukas.gif

Labas vakaras. Skaičiavau kronas benzinui, bet dabar jau matau, kad niekur nedingsiu biggrin.gif Teks autis guminius batus ir tempt pagalį už akmenų (toliau mano gležni pečiai nenutys, nes jis tikrai didelis). Be to, gal ir mergaitę dar priprašysiu lyst vandenin. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 birželio 2007 - 22:48
na tik labai pomidorais neuzmetykit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti