Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

anksčiau foto labai domėjausi, bet paskutinius porą metų viską užmečiau, tai akis ir ranka atbuko doh.gif
namų darbelis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 21:36)
man kliūva dešinys kampas viršui, nes medžių šėšėlis susitapatina su uola ir vizualiai išeina tiesiai is kampo.

na kaip atvirutė turistams, labai ok  biggrin.gif

Irgi mąsčiau apie tai. Pamėgink uždengti dešinę pusę ranka. Nuotrauka tampa kokia tai plokščia g.gif
Papildyta:
QUOTE(cara @ 2007 06 07, 21:39)
anksčiau foto labai domėjausi, bet paskutinius porą metų viską užmečiau, tai akis ir ranka atbuko doh.gif
namų darbelis:
user posted image

Žvilgsnį į dešinę, kad profilis kiek matytūsi ir fotiką į kairę, kad kiek pastumt viską link centro g.gif
Nebūtinai taip turi ir būti, kaip aš čia skiedžiu smile.gif Што вижу, то пою biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:41)
Irgi mąsčiau apie tai. Pamėgink uždengti dešinę pusę ranka. Nuotrauka tampa kokia tai plokščia  g.gif

nesiginčiju... teks dangų atskirai fotkint ir priklijuot milimetrų pora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 20:43)
Žvilgsnį į dešinę, kad profilis kiek matytūsi ir fotiką į kairę, kad kiek pastumt viską link centro  g.gif
Nebūtinai taip turi ir būti, kaip aš čia skiedžiu smile.gif Што вижу, то пою biggrin.gif

man irgi atrodo, kad tas žvilgsnis į foto kampą trukdo. vat tik galvojau ar ir kitiems trukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:39)
Ar galėtum padarkyt ją, kad suprasčiau apie ką šneki? Bandžiau ir taip ir kitaip, sugriūna kompozicija. Beja, be to pagalio irgi nesiklijuoja.

va, sudarkiau blush2.gif

user posted image

tik žiūriu, man tas balkis jau nebetrukdo, gal per daug detalių tada buvo...

Atsakyti
zmogiai, gal kas zinot, kaip su PS padaryti tuos tokius tipo trukinejancius remus g.gif gi vis sendinu ta savo foto, kur mergaite ant suoliuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2007 06 07, 22:39)
namų darbelis:

man labai gražu, nieko čia nereikia stumti (tik foną palyginti 4u.gif )

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 07, 22:50)
zmogiai, gal kas zinot, kaip su PS padaryti tuos tokius tipo trukinejancius remus g.gif gi vis sendinu ta savo foto, kur mergaite ant suoliuko doh.gif

gal visai nereikia rėmų, kad pigiai neatrodytų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 07 birželio 2007 - 21:53
QUOTE(dejavu @ 2007 06 07, 21:49)
va, sudarkiau  blush2.gif

user posted image

tik žiūriu, man tas balkis jau nebetrukdo,  gal per daug detalių tada buvo...

Ačiū 4u.gif Kodėl man dabar dešinė pusė per sunki? Teks dar važiuot tenai ir ieškot kito taško smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 07, 21:50)

Tuoj pavartysiu knygutes.

Va vieną radau. Tiesa, gana sudėtingas http://www.lunacore....ials/tut029.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 birželio 2007 - 21:57
cara, mane spalvos tavo foto veza thumbup.gif siltos tokios ir tonai tokie mmmmm.... siaip graziai, bet nezinau, kazkas man kliuna kairej puses ties kaklu/smakru g.gif kazkaip tos rauksles iskreipia anatomini zmogaus suvokima kazkaip... kadangi ranka paslepia kakla, tai kad suvokti kakla reikia arba kito peties daugiau... arba galva kitu kampu pasukt, arba ranka maziau uzmest ant nugaros... g.gif bet cia mano svaiciojimai.... as nelabai dar isikertu ka reikia keist, tik kazkaip kliuna ta vieta
Atsakyti
user posted image

ašei kampą pratryniau.. kad man nekliūtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 07, 21:51)
gal visai nereikia rėmų, kad pigiai neatrodytų...

parodysiu, ale man atrodo ten ir siaip pigiai... visa diena duoduosi, akys nebemato biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 21:54)
Ačiū  4u.gif Kodėl man dabar dešinė pusė per sunki? Teks dar važiuot tenai ir ieškot kito taško smile.gif
Tuoj pavartysiu knygutes.

Va vieną radau. Tiesa, gana sudėtingas http://www.lunacore....ials/tut029.htm

aciu sillwio, isidesiu i savo biblioteka 4u.gif
man tavo krioklys originale patiko, tik gal vos vos virsu nukirpciau, bet nedaug 4u.gif
Atsakyti
beje,kas skaitot rusiskai yra nebloga apie kompozicija knyga Lapin "Fotografija kak..." ten grynai pribraizyta geometriniu figuru ir paaiskinama kodel viena nuotrauka sveria i kaire, kita i desine, o kita visai nesiziuri, kada noris erdves, ar krenta daiktai... gana sudetinga skaityt, nes kazkokiu beletristiniu minciu vis pripinta lyginant foto su paveikslais ir isaukstinimu kaip kuriu minciu, ideju, bet siaip visai idomu.. nes ten aiskinama grynai per smegenu suvokima. kodel mums norisi baltos spalvos objektus matyt toliau, nei juodos (del to, kad gamtoje naturaliai link horizonto spalvos blunka).. kodel nesiziuri pakabinti erdvej daiktai (traukos desni suvokiame ir fotografijose) ir t.t. kodel desineje koks suoliukas geriau ziurisi nei kaireje (taip mes analizuojame vaizdus ir kaires i desine) ir t.t. kas turit noro ir laiko galima ir internete susirasti parsisiust mirksiukas.gif tiesiog man patiko idejos, kad "ne todel, kad taip reikia", o todel, "taip reikia, nes..."
Atsakyti