Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 07, 21:59)
Savarzele, juk neuzdrausi zmonems diskutuoti.

Tą ir bandžiau daryti smile.gif Eina sau, kaip 2-3 savaite be fotiko bus ? unsure.gif
Atsakyti
Atciu labai uz komentarus 4u.gif ,dabar kai pasaket pati matau visas klaidas,tikiuosi ismoksiu visas suptilybes sio meno...
Atsakyti
Na va ir pirmas mano namų darbas. Šį kartą su cinkeliu ir rėmais smile.gif Fotografuota vakar (taip švenčiau Švedijos nacionalinę dieną).

Exposure time 1/3s
F-Number F 22.0
Exposure program Aperture priority
Exposure bias value EV 0
Metering mode Multi-segment

user posted image
Atsakyti
aciu labai uz nuomones.O toji su varztais,mane irgi kaip wyshnia kazkuo kabina.O ir visiskai nieko foto nedaryta apart sharpo.tai man isvis kazkaip nerealu,va sitoj meciau fokusa ant pirmojo varzto ir man visiskai nekabina...o dar ta zaluma atsiradus...cia supynes...[sitoj pakrypimas kazkoks jaucias..]inmetu parodyt,kad buvo ir daugiau bandymu,tiesa mano muilinukas turbut daugiau neistraukia iki geros kokybes voratinklio.Bo bandymu buvo tiiikrai daug.O ten gelytes...begau patikrint...

user posted image

silwio o tavo vanduo...ne pirmas kartas..labai labai wub.gif tik velgi truksta akcento.Va tas rastas ten tolumoj puikus akcentas tik jis nelabai isryskeja.Noretusi velgi pritupt prigult,kaip ir ta kart kai fotografavai.. blush2.gif
Atsakyti
noriu dalyvauti namų darbų konkurse, bet kaip įdėti foto į tą nuorodą? ar Bitei siųsti foto ar kas nors atskleis pasw? 4u.gif
Atsakyti
Sillwio man tavo foto labai, jauciu silpnybe tokioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:06)
Na va ir pirmas mano namų darbas. Šį kartą su cinkeliu ir rėmais smile.gif Fotografuota vakar (taip švenčiau Švedijos nacionalinę dieną).

Exposure time              1/3s
F-Number                  F 22.0
Exposure program          Aperture priority
Exposure bias value        EV 0
Metering mode              Multi-segment

g.gif gal ir gražu, bet aš ant desktopo tokio nedėčiau (nebent smarkiai apkarpius) - baltas blynas virš didžiojo krioklio dėmesį blaško, ir cinkelis ne tas (reikėjo tą balkį iš kadro visai išimti)...
bet gražios ten pas jus vietos...
Atsakyti
QUOTE(lapiutaite @ 2007 06 07, 21:05)
Atciu labai uz komentarus 4u.gif ,dabar kai pasaket pati matau visas klaidas,tikiuosi ismoksiu visas suptilybes sio meno...

man trecia visai patinka blush2.gif tokios svelnios spalvos. saule gal kiek ne vietoj, bet siaip man visai patinka... pirmoje kazkaip su audeklu uz vaiko nugaros nepatinka, jis ten lyg banga daro ir man bent jau ispudis, kad vaikas biski svyra i kaire.. nors tai tik audeklo susigarbiniavimo manau reikalas ir apacioj kamuoliukas nukirptas kazkaip man nepatinka...kliuna

QUOTE(cara @ 2007 06 07, 21:27)
noriu dalyvauti namų darbų konkurse, bet kaip įdėti foto į tą nuorodą? ar Bitei siųsti foto ar kas nors atskleis pasw? 4u.gif

nieko nereik. tik ikelk cia i foruma savo foto, mes jas pakritikuosim ir bite maja sudes i albuma gale savaites ar kai tures laiko. o tada pirmadieni balsuosim uz 3 foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2007 06 07, 15:30)
Cara,smagu  tave cia matyti thumbup.gif

Tave irgi drinks_cheers.gif

Sansara, ačiū 4u.gif neperskaičiusi temos užklausiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 07, 21:27)
user posted image
silwio o tavo vanduo...ne pirmas kartas..labai labai wub.gif  tik velgi truksta akcento.Va tas rastas ten tolumoj puikus akcentas tik jis nelabai isryskeja.Noretusi velgi pritupt prigult,kaip ir ta kart kai fotografavai.. blush2.gif

man tavo anoj su varžtais rakursas labiau patiko. teks tau perfotografuot, neišsisuksi smile.gif

Būtum mačius, kaip aš ten gulinėjau išsiskėtęs ant akmens biggrin.gif štatyvas iki pusės vandeny įmerktas buvo. Švedai ne krioklį, o mane fotografavo sustoję smile.gif Paeit jau nebuvo kur, aš ir taip bridau su fotiku rizikuodamas. Pavasarį ir rudenį, kai daugiau vandens, iki tos vietos net pribrist neįmanoma smile.gif

QUOTE(Tosk @ 2007 06 07, 21:29)
Sillwio man tavo foto labai, jauciu silpnybe tokioms 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:06)

man kliūva dešinys kampas viršui, nes medžių šėšėlis susitapatina su uola ir vizualiai išeina tiesiai is kampo.

na kaip atvirutė turistams, labai ok biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 07, 21:31)
g.gif  gal ir gražu, bet aš ant desktopo tokio nedėčiau (nebent smarkiai apkarpius) - baltas blynas virš didžiojo krioklio dėmesį blaško, ir cinkelis ne tas (reikėjo tą balkį iš kadro visai išimti)...
bet gražios ten pas jus vietos...

Ar galėtum padarkyt ją, kad suprasčiau apie ką šneki? Bandžiau ir taip ir kitaip, sugriūna kompozicija. Beja, be to pagalio irgi nesiklijuoja.
Atsakyti