Sioje labai noreciau paklaust ..ar labai kliuna tie is apacios alia pabaltavimai...Nes ten kaip suprantu pabluro geles...
QUOTE(Bilekas @ 2007 06 07, 16:34)
Nepergyvenk Daryk, ką ir darei anksčiau- tai kas tau patinka.
Nebeturiu kuo
QUOTE(Bilekas @ 2007 06 07, 16:34)
O tu tobulėti gi nori?
Galvojau, kad noriu, dabar kaip ir nebežinau Įsivaizduoju, kad noriu Bet vis tiek neturiu kuo (po 3 sav. turėčiau atgauti sveiką )
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 18:12)
Atsimink tai ir mesk nesamones is galvos.
Pabandysiu Dėkui.
QUOTE(lapiutaite @ 2007 06 07, 19:14)
Mano siokie tokie namu darbai
pirmoj nuotraukoj vaiką reiktų nuleist žemiau. arba daugiau erdvės palikt virš jo galvos. o kitos dvi tai man per tamsios ir nesižiūri. trečioj nuotraukoj gal dangų akcentuočiau daugiau ir nukirpčiau apačią
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 07, 19:15)
Sioje labai noreciau paklaust ..ar labai kliuna tie is apacios alia pabaltavimai...Nes ten kaip suprantu pabluro geles...
na, kliūna, kliūna, nes voratinklio neina įžiūrėt
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 07, 17:57)
Nelabai turesiu laiko namu darbams.ir bandziau sulaukt bent vienos fotografijos,kad butu aiskiau,ko norima...Na,bet bandau...viena nedrasiai namu darbams...jusu kritikai..jei turesit laiko...
na negi tokie sunkus namu darbai? man kaip tik atrodo lengva - fotografuoji kas patinka, na kaip bite sake - peizazas, portretas, augalai, gyvunai, daiktai... na zodziu viskas viskas, o kreipiamas demesys vertinant i kompozicija. ar proporcinagai jums nuotrauka atrodo, ar nesinori daugiau kirpt, ar kaip tik daugiau erdves palikt...
zuvialia, man tavo varztu foto kazkuo kabina... ir taip labai kabina
o ten kur pabaltavimai, tai kliuna
Tosk, as klausiau apie kitini objektyva
Nesuprantu, ko jus visi/visos susinervavato, susidepresavot.... Testa dare visi savo noru, kritikos irgi patys prasem. Na, o jeigu ta kritika neigiama, tai nereiskia, kad pasaulio pabaiga. Pirmiausia, tai yra vieno zmogaus nuomone. O, ar su ja sutinkat, ar ne- jusu paciu reikalas.
Jeigu mano nuotrauka sukritikuoja, reaguoju dvejopai: arba sutinku su kritika ir bandau is jos mokytis, arba ja ignoruoju, nes su ja nesutinku (pvz. skoniu skirtumas). Na bet sitaip "parintis" tikrai neverta. Nesvaitykit jegu, o fotografuokit
Tiesa, po savo pirmo "nusvilimo" cia tapau labai atsargi, komentuodama kitu nuotraukas.
Zuviala, man kliuna pabaltavimai. Gal noreciau matyti vienspalvi fona, kad voratinklis nepaskestu (cia tik mano asmenine nuomone).
Nesuprantu, ko jus visi/visos susinervavato, susidepresavot.... Testa dare visi savo noru, kritikos irgi patys prasem. Na, o jeigu ta kritika neigiama, tai nereiskia, kad pasaulio pabaiga. Pirmiausia, tai yra vieno zmogaus nuomone. O, ar su ja sutinkat, ar ne- jusu paciu reikalas.
Jeigu mano nuotrauka sukritikuoja, reaguoju dvejopai: arba sutinku su kritika ir bandau is jos mokytis, arba ja ignoruoju, nes su ja nesutinku (pvz. skoniu skirtumas). Na bet sitaip "parintis" tikrai neverta. Nesvaitykit jegu, o fotografuokit
Tiesa, po savo pirmo "nusvilimo" cia tapau labai atsargi, komentuodama kitu nuotraukas.
Zuviala, man kliuna pabaltavimai. Gal noreciau matyti vienspalvi fona, kad voratinklis nepaskestu (cia tik mano asmenine nuomone).
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 07, 20:47)
gal tik sufokusuota galėtų būt į pirmą varžtą
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 07, 21:26)
na, vis tik tai yra profesionalo kritika, o ne kieno nors iš mūsų. gal dėl to. šiaip ar taip man jau praėjo depresonas. esu nusiteikus toliau fotkint sau mielas nuotraukas ir toliau bandyt mokytis
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 07, 21:26)
Nesuprantu, ko jus visi/visos susinervavato, susidepresavot.... Testa dare visi savo noru, kritikos irgi patys prasem.
Aš toli gražu ne dėl šitos kritikos, o dėl vėliau atsiradusio pokalbio apie meno supratimą ir pan bla bla. Bet tiek jau to...
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 07, 17:57)
Pirmoj kompozicija man netinka - per daug juodos kairej. Kaip bite maja sake, pirmas varztas noretusi, kad butu fokuse. Siulau nupedint i ta pacia vieta ir paieskot gersnio rakurso. Tikrai gali geriau.
Antroj truputi balaganas.
QUOTE(lapiutaite @ 2007 06 07, 18:14)
Is pirmos, mano galva, kazkas iseitu, jeigu dar paeksperimentuot.
Antra ir trecia nea. Antroj per daug juodos apacios palikai (butu bent kairys berzas tilpes) ir rakursas kiek kitoks turetu but, o trecioj saule centre
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 07, 18:15)
kliuna, nes daugiau uz nieko zvilgsnis neuzkliuna