Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 19:09)
Negražiai - čia tik pavyzdys, kad iš originalo galima butų kažką ištraukt netgi iš jpg.

Ir tai įrodo, kad būtina saugoti originalus ax.gif
Atsakyti
O ka reikia daryti,kad tokio išdeginimo išvengti??? g.gif Kokias klaidas darau fotografuodama ? g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2007 06 15, 17:18)
Ir tai įrodo, kad būtina saugoti originalus  ax.gif

Tikrai taip verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 18:11)
Va matai, o tikrai galvojau, kad nieko nedeįmanoma padaryt jei išdega spalva... reiks turėt galvoje...  4u.gif

Jei išdega, nieko nepadarysi. Čia išdegus nebuvo (t.y. informacija neprasta).

Dar vienas bandymas, kiek ilgiau kapsčiausi. Kaip šitas?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 15 birželio 2007 - 18:42
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 19:25)
Jei išdega, nieko nepadarysi. Čia išdegus nebuvo (t.y. informacija neprasta).

Dar vienas bandymas, kiek ilgiau kapsčiausi. Kaip šitas?

Nu gal kiek geriau... bet anyway, ar verta? Bet tai oho kaip tu sugebi biggrin.gif aš taip sugalvočiau užsiimt, jei kadras būtų nerealios vertės.. tarkim vaikiuką fotkinant galima kartot ir kartot smile.gif
Kristina, tokiais atvejais reikia trumpinti ekspoziciją (shutter turi veikti trumpiau), jau geriau kaip sakoma nedaeksponuot (persiprašau už negražų žodį), nei pereksponuot. Lengviau pašviesinti, nei taisyti išdegimus 4u.gif ir fotkink į RAW, lengviau pataisyt taip wink.gif

Atsakyti
as irgi turiu Capture NX, bet tu contol points niekaip neperprantu unsure.gif verysad.gif labai jau minimaliai isnaudoju tos programos galimybes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 15, 19:35)
as irgi turiu Capture NX, bet tu contol points niekaip neperprantu  unsure.gif  verysad.gif  labai jau minimaliai isnaudoju tos programos galimybes  blush2.gif

aš kažkada buvau įmetęs linką, kur video parodyta, kaip jais naudotis.
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 18:56)
Nu gal kiek geriau... bet anyway, ar verta? Bet tai oho kaip tu sugebi biggrin.gif aš taip sugalvočiau užsiimt, jei kadras būtų nerealios vertės.. tarkim vaikiuką fotkinant galima kartot ir kartot smile.gif

Nuotraukai užtrukau 5 minutes. Jei būtų originalas ir iš jo tikrai būtų galima kažką išpešt, vertėtų pasėdėt ir ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 20:45)
Nuotraukai užtrukau 5 minutes. Jei būtų originalas ir iš jo tikrai būtų galima kažką išpešt, vertėtų pasėdėt ir ilgiau.

aš kadangi ne taip greit įkertu naujas programas, tai man užtruktų šimtąkart ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 20:52)
aš kadangi ne taip greit įkertu naujas programas, tai man užtruktų šimtąkart ilgiau smile.gif

Tai tik pirmą kartą mirksiukas.gif

Man tas antras variantas visai neblogas, ypač turint omenyje tai, kad ne iš originalo daryta ax.gif

Aš tikiuosi, kad rytoj nelis ir planuoju parsivežti reportažą iš Kauno bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 15, 20:54)

Aš tikiuosi, kad rytoj nelis ir planuoju parsivežti reportažą iš Kauno  bigsmile.gif

tai iš ten pat matyt, kur aš žadu važiuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 20:55)
tai iš ten pat matyt, kur aš žadu važiuot wink.gif

Nemanau tongue.gif Aš savo vyrą ketinu fotkinti blush2.gif
O kur Tu važiuosi? ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti