Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

Skaitinejau kazkieno imesta nuoroda ir netycia radau sita smile.gif gal ne tik man idomu cia ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 07 birželio 2007 - 16:22
Jetus, koki bajeri daro parduotuves kai kurios Kaune thumbup.gif: tos kur prekiauja kompais, galima susitart kad perkant fotika formintu ji kaip kompiuteri ir galima susigrazint 18% bigsmile.gif

Laba diena, sorry, kad ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 07 birželio 2007 - 16:20
O as labai pasiilgstu namu darbu temu, tokiu kaip puodukas,zaisliukas, sokoladas ax.gif Pati tik bandau pazindintis su savo aparatu ir jo galimybemis.

O jusu meninius bandymus bus labai labai idomu stebeti thumbup.gif

Cara,smagu tave cia matyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 07, 17:20)
Jetus, koki bajeri daro parduotuves kai kurios Kaune thumbup.gif: tos kur prekiauja kompais, galima susitart kad perkant fotika formintu ji kaip kompiuteri ir galima susigrazint 18% bigsmile.gif

bigsmile.gif g.gif įdomiai. O kaip kokį kompą formintų? g.gif
O grąžinama ne 18% , o iki 27% ax.gif

QUOTE(Sea_ @ 2007 06 07, 17:30)
O as labai pasiilgstu namu darbu temu, tokiu kaip puodukas,zaisliukas, sokoladas ax.gif Pati tik bandau pazindintis su savo aparatu ir jo galimybemis.

drinks_cheers.gif ir aš
Kažkaip abstrakti tema nesukelia susidomėjimo- vien dalyvių skaičius tą rodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 07 birželio 2007 - 16:40
QUOTE(Will @ 2007 06 07, 17:40)

Kažkaip abstrakti tema nesukelia susidomėjimo- vien dalyvių skaičius tą rodo  unsure.gif

Aš, kaip šviežiena, norėčiau truputį siauresnės temos... (daiktų kompozicija, Gyvas objektas, gamta) jei kreipiant demesi i kompozicija, manau tada ir vertint lengviau.

Nes labai skirtingai žiūrisi absoliuciai skirtingos tematikos darbai, plius kai ko kai kas nemegsta ir dingsta objektyvumas smile.gif

Siaip siems namu darbams zadu pateikti nuotrauka, jei pagausiu kadra.

Dar noriu paklausti, kaip Jus suzinote fotoaparato nustatymus darant nuotrauką.. na ta prasme kai parasote prie foto.. Ar tiesiog reikia isimint tuo momentu ? ar yr kokia šifruotė? vat koki klausima suraičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 17:47)
Dar noriu paklausti, kaip Jus suzinote fotoaparato nustatymus darant nuotrauką.. na ta prasme kai parasote prie foto.. Ar tiesiog reikia isimint tuo momentu ? ar yr kokia šifruotė?  vat koki klausima suraičiau  biggrin.gif

Spaudi dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ---> properties ---> summary ----> advanced ---> nukopijuoji reikiamus parametrus ir įkeli čia 4u.gif Mintinai mokytis nereikia 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 07, 17:50)
Spaudi dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ---> properties ---> summary ----> advanced ---> nukopijuoji reikiamus parametrus ir įkeli čia  4u.gif  Mintinai mokytis nereikia  4u.gif  ax.gif

Ačiū..

vat kartais tokio paprasto nežinai dalyko biggrin.gif dar pamenu kaip nemažai metų atgal Coreliu faila "kreivinau"... perpiesdama ir teksta perrinkdama, nemokejau 2 klavišų kombinacijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif  g.gif  įdomiai. O kaip kokį kompą formintų?  g.gif
O grąžinama ne 18% , o iki 27%  ax.gif
drinks_cheers.gif  ir aš
Kažkaip abstrakti tema nesukelia susidomėjimo- vien dalyvių skaičius tą rodo  unsure.gif

netgi tiek blink.gif tai man neapsimoka tada laukt kol parves bigsmile.gif reik i Kauna varyt, o kaip formina nezinau unsure.gif bet koks skirtumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 07, 14:55)
O man spalvos gražu. Be galo. Ir šleikštulį jei taip galima išsireikšti sukėlė masinis sendinimas, spalvų nuėmimas ir "nugyvinimas", - kai pasipylė vien tokios...
Vat šita vieta ir man įdomi ...ai bet aš liksiu čia. Kažkaip. Jei bus su kuo.
O man pliaukšt ir tiesą sakant noro niekur eiti neliko, nes su savo pastangėlėmis jautiesi kaip beviltiškai besikapanojantis meduje vabalėlis ir sukeliantis tik graudžią šypseną "išrinkriesiems"...net pabandyta įtikinti, kad net nenoriu tobulėti. Na gal išrinktiesiems geriau matosi, iki šiol galvojau, kad noriu. Apskritai rezultate net šitoje temoje jaučiuosi "non grata" , nes nesiekiu "išrinktųjų" kastos, kai visi taip nori... Ai vienu žodžiu. Liūdna.  angel_sadangel.gif
Berods ne kartą buvo pasakyta, kad čia kiekvienas kuris nori, kuriam įdomu,- tik situacija dabar pasikeitė ta prasme, kad pasirodo nieko aš nenoriu. Žodžiu nelabai ką turiu ir pasakyti, tik kad tikrai nenoriu į jokius klubus, kurio mokytojui su savo "bomžišku" požiūriu keli susierzinimą ir šiaip lengvai juntamą pašaipų žvilgsnį...Ne į nuotrauką, o į save su savo norais, nenorais ir mintim. Ai žodžiu. Neturiu aparato - tai pailsėsiu, nors to visai nenoriu...

Niekada nesupratau visokiu sepiju, juodai baltu, apkramtytu krastu ir panasiu "pseudo" meno israisku. Cia palaikau tave 100%. Pasiziurekim i kitus saitus ir fotogalerijas - nera i ka ziuret. 90% skanuodami cros procesu ryskintas juostas, fotografuodami save pinhole ar uzsiimdami panasiais briedais bando kopijuoti likusius 10%.
Tikrai bus.
Parodyk man nors viena isrinktaji. Nei vieno tokio cia nera. Tas kuris jauciasi cia isrinktuoju, gali save pabandyti. Nuzygiuoti su savo nuotraukom i kitas galerijas ir pasiziureti zmoniu reakcija i savo nuotraukas. Prireiks straipsnelio apie "atmetimo frustracija" ar koki ten velnia smile.gif
Manau priesingai. Esi viena is tu, kurie nebijo issakyti savo poziuri.
Pasikartosiu, visi cia mes "bomzai", tik lygis gal kiek skirtingas. Tai kas cia vertinama labai aukstai, kitur nevertinama is viso. Atsimink tai ir mesk nesamones is galvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 birželio 2007 - 17:13
Prasisluosciau nespalvotas akias ir as.Visdel to spalvos yra tai,kas leidzia kvepuot.Pagauta cia sklandancios nuotaikos lauke vel atradau spalvas.Siektiek niuresniame pavidale,taciau pazvelgus i jas jauciu kvepavima.Priesingai nei nespalvotoje..-sustojes laikas.praeitis.
Nelabai turesiu laiko namu darbams.ir bandziau sulaukt bent vienos fotografijos,kad butu aiskiau,ko norima...Na,bet bandau...viena nedrasiai namu darbams...jusu kritikai..jei turesit laiko...
f/8,exp.1/600s,ISO 100
user posted image

O musu skyrelio reitingai kokie blink.gif
Papildyta:
ir dar viena... ISo 100,f/6.4,exp.1/40
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 07 birželio 2007 - 18:02
QUOTE(Sea_ @ 2007 06 07, 17:30)

QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 17:47)
Nes labai skirtingai žiūrisi absoliuciai skirtingos tematikos darbai, plius kai ko kai kas nemegsta ir dingsta objektyvumas smile.gif

Siaip siems namu darbams zadu pateikti nuotrauka, jei pagausiu kadra.

na, klausykit, yra tema paskelbta, ji nekeičiama ir neaptarinėjama. jau buvo tai minėta anoj temoj. patinka fotografuojat, nepatinka - ne. puodukui, šokoladui ar žaisliukui ir buvo reikalinga kompozicija. lengvesnės temos jau negali būt. fotografuokit, kas yra po ranka - katinai, šunys, vaikai, gėlės, tą patį šokoladą, puoduką etc.
darbų padaugės, kaip visada, paskutinę dieną mirksiukas.gif , nes didžioji dalis yra dirbančiųjų. paprasčiausiai nėra laiko.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 18:12)
Niekada nesupratau visokiu sepiju, juodai baltu, apkramtytu krastu ir panasiu "pseudo" meno israisku. Cia palaikau tave 100%. Pasiziurekim i kitus saitus ir fotogalerijas - nera i ka ziuret. 90% skanuodami cros procesu ryskintas juostas, fotografuodami save pinhole ar uzsiimdami panasiais briedais bando kopijuoti likusius 10%.
....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano siokie tokie namu darbai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti