Jetus, koki bajeri daro parduotuves kai kurios Kaune : tos kur prekiauja kompais, galima susitart kad perkant fotika formintu ji kaip kompiuteri ir galima susigrazint 18%
Laba diena, sorry, kad ne i tema
Laba diena, sorry, kad ne i tema
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 07, 17:20)
Jetus, koki bajeri daro parduotuves kai kurios Kaune : tos kur prekiauja kompais, galima susitart kad perkant fotika formintu ji kaip kompiuteri ir galima susigrazint 18%
įdomiai. O kaip kokį kompą formintų?
O grąžinama ne 18% , o iki 27%
QUOTE(Sea_ @ 2007 06 07, 17:30)
O as labai pasiilgstu namu darbu temu, tokiu kaip puodukas,zaisliukas, sokoladas Pati tik bandau pazindintis su savo aparatu ir jo galimybemis.
ir aš
Kažkaip abstrakti tema nesukelia susidomėjimo- vien dalyvių skaičius tą rodo
QUOTE(Will @ 2007 06 07, 17:40)
Aš, kaip šviežiena, norėčiau truputį siauresnės temos... (daiktų kompozicija, Gyvas objektas, gamta) jei kreipiant demesi i kompozicija, manau tada ir vertint lengviau.
Nes labai skirtingai žiūrisi absoliuciai skirtingos tematikos darbai, plius kai ko kai kas nemegsta ir dingsta objektyvumas
Siaip siems namu darbams zadu pateikti nuotrauka, jei pagausiu kadra.
Dar noriu paklausti, kaip Jus suzinote fotoaparato nustatymus darant nuotrauką.. na ta prasme kai parasote prie foto.. Ar tiesiog reikia isimint tuo momentu ? ar yr kokia šifruotė? vat koki klausima suraičiau
QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 17:47)
Dar noriu paklausti, kaip Jus suzinote fotoaparato nustatymus darant nuotrauką.. na ta prasme kai parasote prie foto.. Ar tiesiog reikia isimint tuo momentu ? ar yr kokia šifruotė? vat koki klausima suraičiau
Spaudi dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ---> properties ---> summary ----> advanced ---> nukopijuoji reikiamus parametrus ir įkeli čia Mintinai mokytis nereikia
QUOTE(Will @ 2007 06 07, 17:50)
Spaudi dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ---> properties ---> summary ----> advanced ---> nukopijuoji reikiamus parametrus ir įkeli čia Mintinai mokytis nereikia
Ačiū..
vat kartais tokio paprasto nežinai dalyko dar pamenu kaip nemažai metų atgal Coreliu faila "kreivinau"... perpiesdama ir teksta perrinkdama, nemokejau 2 klavišų kombinacijos
įdomiai. O kaip kokį kompą formintų?
ir aš
ir aš
netgi tiek tai man neapsimoka tada laukt kol parves reik i Kauna varyt, o kaip formina nezinau bet koks skirtumas
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 07, 14:55)
O man spalvos gražu. Be galo. Ir šleikštulį jei taip galima išsireikšti sukėlė masinis sendinimas, spalvų nuėmimas ir "nugyvinimas", - kai pasipylė vien tokios...
Vat šita vieta ir man įdomi ...ai bet aš liksiu čia. Kažkaip. Jei bus su kuo.
O man pliaukšt ir tiesą sakant noro niekur eiti neliko, nes su savo pastangėlėmis jautiesi kaip beviltiškai besikapanojantis meduje vabalėlis ir sukeliantis tik graudžią šypseną "išrinkriesiems"...net pabandyta įtikinti, kad net nenoriu tobulėti. Na gal išrinktiesiems geriau matosi, iki šiol galvojau, kad noriu. Apskritai rezultate net šitoje temoje jaučiuosi "non grata" , nes nesiekiu "išrinktųjų" kastos, kai visi taip nori... Ai vienu žodžiu. Liūdna.
Berods ne kartą buvo pasakyta, kad čia kiekvienas kuris nori, kuriam įdomu,- tik situacija dabar pasikeitė ta prasme, kad pasirodo nieko aš nenoriu. Žodžiu nelabai ką turiu ir pasakyti, tik kad tikrai nenoriu į jokius klubus, kurio mokytojui su savo "bomžišku" požiūriu keli susierzinimą ir šiaip lengvai juntamą pašaipų žvilgsnį...Ne į nuotrauką, o į save su savo norais, nenorais ir mintim. Ai žodžiu. Neturiu aparato - tai pailsėsiu, nors to visai nenoriu...
Vat šita vieta ir man įdomi ...ai bet aš liksiu čia. Kažkaip. Jei bus su kuo.
O man pliaukšt ir tiesą sakant noro niekur eiti neliko, nes su savo pastangėlėmis jautiesi kaip beviltiškai besikapanojantis meduje vabalėlis ir sukeliantis tik graudžią šypseną "išrinkriesiems"...net pabandyta įtikinti, kad net nenoriu tobulėti. Na gal išrinktiesiems geriau matosi, iki šiol galvojau, kad noriu. Apskritai rezultate net šitoje temoje jaučiuosi "non grata" , nes nesiekiu "išrinktųjų" kastos, kai visi taip nori... Ai vienu žodžiu. Liūdna.
Berods ne kartą buvo pasakyta, kad čia kiekvienas kuris nori, kuriam įdomu,- tik situacija dabar pasikeitė ta prasme, kad pasirodo nieko aš nenoriu. Žodžiu nelabai ką turiu ir pasakyti, tik kad tikrai nenoriu į jokius klubus, kurio mokytojui su savo "bomžišku" požiūriu keli susierzinimą ir šiaip lengvai juntamą pašaipų žvilgsnį...Ne į nuotrauką, o į save su savo norais, nenorais ir mintim. Ai žodžiu. Neturiu aparato - tai pailsėsiu, nors to visai nenoriu...
Niekada nesupratau visokiu sepiju, juodai baltu, apkramtytu krastu ir panasiu "pseudo" meno israisku. Cia palaikau tave 100%. Pasiziurekim i kitus saitus ir fotogalerijas - nera i ka ziuret. 90% skanuodami cros procesu ryskintas juostas, fotografuodami save pinhole ar uzsiimdami panasiais briedais bando kopijuoti likusius 10%.
Tikrai bus.
Parodyk man nors viena isrinktaji. Nei vieno tokio cia nera. Tas kuris jauciasi cia isrinktuoju, gali save pabandyti. Nuzygiuoti su savo nuotraukom i kitas galerijas ir pasiziureti zmoniu reakcija i savo nuotraukas. Prireiks straipsnelio apie "atmetimo frustracija" ar koki ten velnia
Manau priesingai. Esi viena is tu, kurie nebijo issakyti savo poziuri.
Pasikartosiu, visi cia mes "bomzai", tik lygis gal kiek skirtingas. Tai kas cia vertinama labai aukstai, kitur nevertinama is viso. Atsimink tai ir mesk nesamones is galvos.
Prasisluosciau nespalvotas akias ir as.Visdel to spalvos yra tai,kas leidzia kvepuot.Pagauta cia sklandancios nuotaikos lauke vel atradau spalvas.Siektiek niuresniame pavidale,taciau pazvelgus i jas jauciu kvepavima.Priesingai nei nespalvotoje..-sustojes laikas.praeitis.
Nelabai turesiu laiko namu darbams.ir bandziau sulaukt bent vienos fotografijos,kad butu aiskiau,ko norima...Na,bet bandau...viena nedrasiai namu darbams...jusu kritikai..jei turesit laiko...
f/8,exp.1/600s,ISO 100
O musu skyrelio reitingai kokie
Papildyta:
ir dar viena... ISo 100,f/6.4,exp.1/40
Nelabai turesiu laiko namu darbams.ir bandziau sulaukt bent vienos fotografijos,kad butu aiskiau,ko norima...Na,bet bandau...viena nedrasiai namu darbams...jusu kritikai..jei turesit laiko...
f/8,exp.1/600s,ISO 100
O musu skyrelio reitingai kokie
Papildyta:
ir dar viena... ISo 100,f/6.4,exp.1/40
QUOTE(Sea_ @ 2007 06 07, 17:30)
O as labai pasiilgstu namu darbu temu, tokiu kaip puodukas,zaisliukas, sokoladas Pati tik bandau pazindintis su savo aparatu ir jo galimybemis.
QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 17:47)
Nes labai skirtingai žiūrisi absoliuciai skirtingos tematikos darbai, plius kai ko kai kas nemegsta ir dingsta objektyvumas
na, klausykit, yra tema paskelbta, ji nekeičiama ir neaptarinėjama. jau buvo tai minėta anoj temoj. patinka fotografuojat, nepatinka - ne. puodukui, šokoladui ar žaisliukui ir buvo reikalinga kompozicija. lengvesnės temos jau negali būt. fotografuokit, kas yra po ranka - katinai, šunys, vaikai, gėlės, tą patį šokoladą, puoduką etc.
darbų padaugės, kaip visada, paskutinę dieną , nes didžioji dalis yra dirbančiųjų. paprasčiausiai nėra laiko.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 18:12)
Niekada nesupratau visokiu sepiju, juodai baltu, apkramtytu krastu ir panasiu "pseudo" meno israisku. Cia palaikau tave 100%. Pasiziurekim i kitus saitus ir fotogalerijas - nera i ka ziuret. 90% skanuodami cros procesu ryskintas juostas, fotografuodami save pinhole ar uzsiimdami panasiais briedais bando kopijuoti likusius 10%.
....
....
Mano siokie tokie namu darbai