Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

Uzuolaida, jei tasyciau namus, abu vyrukai kristu. Juos (namus) nebent perstatyt reiktu lotuliukas.gif . Aciu uz pastaba, matyt, reikejo kitokio rakurso fotkinant.
nuotraukoje su vienuoleman bereikalingas desinys gausumas. Jei vienuole ziuretu kairen, tai nukirpti ta dieda visai tiktu .O dabar jis man ir esantis trukdo ir iskirptas gadina lotuliukas.gif lotuliukas.gif ... nors pats momentas ir apsvietimas tikrai jaukus 4u.gif

Cia dar viena.

Svelnus
user posted image

Bilekas, sveikinu drinks_cheers.gif
Sillwio,bite, aciu uz pamaloninima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 15 birželio 2007 - 14:11
Noriu pasiklausti , 4u.gif

Va šioj nuotraukėlėj , dešininis veiduko šonas yra apsišvietęs .. Ar dabar būtų galima, tai atitaisyti programėle ?? Photoshopu ?? Suvienodinti veiduko spalvą ? Nuimti tą šviesumą ? bigsmile.gif blush2.gif Gal žinot kaip ? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 06 15, 18:38)
Noriu pasiklausti ,  4u.gif 

Va šioj nuotraukėlėj ,  dešininis veiduko šonas yra apsišvietęs .. Ar dabar būtų galima, tai atitaisyti programėle ?? Photoshopu ?? Suvienodinti veiduko spalvą ?  Nuimti tą šviesumą ?  bigsmile.gif  blush2.gif  Gal žinot kaip ?  blush2.gif 

Deja, greičiausiai negalima - tai vadinama išdegimu, kai nebelieka spalvos, tiesiog jei tamsinsi nuotrauką ji tamsės visa, išskyrus tą sritį..
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 06 15, 17:38)

Va šioj nuotraukėlėj ,  dešininis veiduko šonas yra apsišvietęs .. Ar dabar būtų galima, tai atitaisyti programėle ?? Photoshopu ?? Suvienodinti veiduko spalvą ?  Nuimti tą šviesumą ?  bigsmile.gif  blush2.gif  Gal žinot kaip ?  blush2.gif 

man visai graziai ir taip ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 06 15, 17:38)

user posted image

Gal fotkinai RAW? Tavo įdėto jpg nepažįsta mano programos. Įmestum originalą, pamėginčiau pasižiūrėt. Jei fotkinai RAW, Capture NX programoj manau pavyktų ištraukt.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 18:46)
Gal fotkinai RAW? Tavo įdėto jpg nepažįsta mano programos. Įmestum originalą, pamėginčiau pasižiūrėt. Jei fotkinai RAW, Capture NX programoj manau pavyktų ištraukt.

Norėjau paminėt, kad turint RAW dar galima sumažint tą apšviestą sritį, bet pagalvojau, kad gal į RAW nefotkini... ax.gif
Atsakyti
Iš sumąžintos nuotraukos ne ką galima išspaust, bet va kas man pavyko su Capture NX, naudojant control points

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 15 birželio 2007 - 18:01
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 16:46)

Pažiūrėjau orginalios šios foto jau neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 18:59)
Iš sumąžintos nuotraukos ne ką galima išspaust, bet va kas man pavyko su Capture NX, naudojant control points

user posted image

Bet šitaip negražiai, matosi vistiek išdegęs plėmas... schmoll.gif ana netgi gražesnė su tuo apšvieitmu..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 18:07)
Bet šitaip negražiai, matosi vistiek išdegęs plėmas... schmoll.gif ana netgi gražesnė su tuo apšvieitmu..

Negražiai - čia tik pavyzdys, kad iš originalo galima butų kažką ištraukt netgi iš jpg.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 19:09)
Negražiai - čia tik pavyzdys, kad iš originalo galima butų kažką ištraukt netgi iš jpg.

Va matai, o tikrai galvojau, kad nieko nedeįmanoma padaryt jei išdega spalva... reiks turėt galvoje... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 19:07)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 15 birželio 2007 - 18:14