Uzuolaida, jei tasyciau namus, abu vyrukai kristu. Juos (namus) nebent perstatyt reiktu . Aciu uz pastaba, matyt, reikejo kitokio rakurso fotkinant.
nuotraukoje su vienuoleman bereikalingas desinys gausumas. Jei vienuole ziuretu kairen, tai nukirpti ta dieda visai tiktu .O dabar jis man ir esantis trukdo ir iskirptas gadina ... nors pats momentas ir apsvietimas tikrai jaukus
Cia dar viena.
Svelnus
Bilekas, sveikinu
Sillwio,bite, aciu uz pamaloninima
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 06 15, 18:38)
Noriu pasiklausti ,
Va šioj nuotraukėlėj , dešininis veiduko šonas yra apsišvietęs .. Ar dabar būtų galima, tai atitaisyti programėle ?? Photoshopu ?? Suvienodinti veiduko spalvą ? Nuimti tą šviesumą ? Gal žinot kaip ?
Va šioj nuotraukėlėj , dešininis veiduko šonas yra apsišvietęs .. Ar dabar būtų galima, tai atitaisyti programėle ?? Photoshopu ?? Suvienodinti veiduko spalvą ? Nuimti tą šviesumą ? Gal žinot kaip ?
Deja, greičiausiai negalima - tai vadinama išdegimu, kai nebelieka spalvos, tiesiog jei tamsinsi nuotrauką ji tamsės visa, išskyrus tą sritį..
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 06 15, 17:38)
Noriu pasiklausti ,
man visai graziai ir taip ziurisi
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 06 15, 17:38)
Noriu pasiklausti ,
Gal fotkinai RAW? Tavo įdėto jpg nepažįsta mano programos. Įmestum originalą, pamėginčiau pasižiūrėt. Jei fotkinai RAW, Capture NX programoj manau pavyktų ištraukt.
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 18:46)
Gal fotkinai RAW? Tavo įdėto jpg nepažįsta mano programos. Įmestum originalą, pamėginčiau pasižiūrėt. Jei fotkinai RAW, Capture NX programoj manau pavyktų ištraukt.
Norėjau paminėt, kad turint RAW dar galima sumažint tą apšviestą sritį, bet pagalvojau, kad gal į RAW nefotkini...
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 16:46)
Pažiūrėjau orginalios šios foto jau neturiu
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 18:07)
Bet šitaip negražiai, matosi vistiek išdegęs plėmas... ana netgi gražesnė su tuo apšvieitmu..
Negražiai - čia tik pavyzdys, kad iš originalo galima butų kažką ištraukt netgi iš jpg.
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 19:09)
Negražiai - čia tik pavyzdys, kad iš originalo galima butų kažką ištraukt netgi iš jpg.
Va matai, o tikrai galvojau, kad nieko nedeįmanoma padaryt jei išdega spalva... reiks turėt galvoje...
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 19:07)
Bet šitaip negražiai, matosi vistiek išdegęs plėmas... ana netgi gražesnė su tuo apšvieitmu..