Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

Laba diena,

Labai malonu cia skaityti nuotrauku komentarus smile.gif

ir labai gaila,kad menines fotografijos klube ju nera... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 15 birželio 2007 - 12:24
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 15 birželio 2007 - 12:28
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 15, 13:23)
Laba diena,

Labai malonu cia skaityti nuotrauku komentarus  smile.gif

ir labai gaila,kad menines fotografijos klube ju nera...  verysad.gif

Menines fotografijos klube NEI VIENA nuotruaka neliko nepakomentuota mirksiukas.gif Be to ten visas komentavimas jau vyksta siek tiek aukstesniame lygyje. Cia viskas daug primityviau, bet ne maziau idomiai.
Todel as stengsiuosi lankytis tiek ten, tiek cia.

yess.gif ...Na, pagaliau jau turiu ilgai laukta photo.gif ax.gif Jau pradejau galvoti, kad niekada nebeateis ta diena biggrin.gif yahoo.gif
Atsakyti
Pupueliuk, dabar geriau mirksiukas.gif Ir aukšto žmogučio prašom nekirpt schmoll.gif

Pirma reikia kiniečių kalbą išmokti biggrin.gif Juk ir buvo reikalavimas, žinoti nors kelis kompozicijos principus. Skaitau skaitau, bet dar naktį pažadinta jų neišvardinčiau. Taigi - dar nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 15, 12:23)
Laba diena,

Bus ir ten, kai pasijausim galintys komentuoti ten tiek, kiek jauciames galintys cia 4u.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 06 15, 12:39)
yess.gif ...Na, pagaliau jau turiu ilgai laukta photo.gif  ax.gif Jau pradejau galvoti, kad niekada nebeateis ta diena  biggrin.gif yahoo.gif 

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Bilekas, sveikinimai drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Bilekas, dabar jau nuotrauku lauksim mirksiukas.gif teks namu darbus tvarkingai daryti biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Mums tai labai galia, kad Viktor, cia nebekomentuoji, o tik ten verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 15, 14:11)
Mums tai labai galia, kad Viktor, cia nebekomentuoji, o tik ten verysad.gif  verysad.gif

na-kuo daugiau komentuosite ten, tuo maziau reiks man ir, turedamas daugiau laisvo laiko galesiu uzsukti ir cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 11:41)
paredagavau nuotrauką jūsų komentarų vedina  4u.gif nugarų šisyk mažiau smile.gif

user posted image

būtent tokį vaizdą pamačiau tik įsijungus forumą ir neprasukus iki tavo nuotraukos pabaigos (skaičiau postą aukščiau) thumbup.gif man vienuolė taip ir stojo prieš akis, tiesiu taikymu akys į ją, kaip į baltą angelą nukrypo. o po to kai prasukau su visais užpakaliais, tai pasimetė truputį.
taip dauuug geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 14, 23:51)
Tavyje slypi neatskleistas talentas biggrin.gif Ir su kompozicija viskas tvarkoj. Daviau tau leliją už originalumą.

Dėkoju ...ne kožnam pasiseka įžvelgt neatskleistus talentus. kai išgarsėsiu - nepamiršiu 4u.gif Žodžiu apie ką aš čia. A atėjau pareikšti oficialios padėkos Sillwio - taigi mano nuotraukas perdarė (ir be juostų šonuose ir be nupjaustymų) be didesnių kalbų , o tai jau susimėčius buvau ir pati kaži ar bebūčiau nešus (tuo pagrindu, kad patys tokio formato prašėm ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 15, 13:51)
Dėkoju ...ne kožnam pasiseka įžvelgt neatskleistus talentus. kai išgarsėsiu - nepamiršiu  4u.gif Žodžiu apie ką aš čia. A  atėjau pareikšti oficialios padėkos Sillwio - taigi mano nuotraukas perdarė (ir be juostų šonuose ir be nupjaustymų) be didesnių kalbų , o tai jau susimėčius buvau ir pati kaži ar bebūčiau nešus (tuo pagrindu, kad patys tokio formato prašėm )  smile.gif

Ner uz ka 4u.gif
Atsakyti