Laba diena,
Labai malonu cia skaityti nuotrauku komentarus
ir labai gaila,kad menines fotografijos klube ju nera...
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 15, 13:23)
Laba diena,
Menines fotografijos klube NEI VIENA nuotruaka neliko nepakomentuota Be to ten visas komentavimas jau vyksta siek tiek aukstesniame lygyje. Cia viskas daug primityviau, bet ne maziau idomiai.
Todel as stengsiuosi lankytis tiek ten, tiek cia.
...Na, pagaliau jau turiu ilgai laukta Jau pradejau galvoti, kad niekada nebeateis ta diena
Pupueliuk, dabar geriau Ir aukšto žmogučio prašom nekirpt
Pirma reikia kiniečių kalbą išmokti Juk ir buvo reikalavimas, žinoti nors kelis kompozicijos principus. Skaitau skaitau, bet dar naktį pažadinta jų neišvardinčiau. Taigi - dar nežinau
Pirma reikia kiniečių kalbą išmokti Juk ir buvo reikalavimas, žinoti nors kelis kompozicijos principus. Skaitau skaitau, bet dar naktį pažadinta jų neišvardinčiau. Taigi - dar nežinau
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 15, 12:23)
Laba diena,
Bus ir ten, kai pasijausim galintys komentuoti ten tiek, kiek jauciames galintys cia
QUOTE(Bilekas @ 2007 06 15, 12:39)
...Na, pagaliau jau turiu ilgai laukta Jau pradejau galvoti, kad niekada nebeateis ta diena
Sveikinu
Bilekas, sveikinimai
Bilekas, dabar jau nuotrauku lauksim teks namu darbus tvarkingai daryti
Laba diena,
Mums tai labai galia, kad Viktor, cia nebekomentuoji, o tik ten
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 15, 14:11)
Mums tai labai galia, kad Viktor, cia nebekomentuoji, o tik ten
na-kuo daugiau komentuosite ten, tuo maziau reiks man ir, turedamas daugiau laisvo laiko galesiu uzsukti ir cia
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 11:41)
būtent tokį vaizdą pamačiau tik įsijungus forumą ir neprasukus iki tavo nuotraukos pabaigos (skaičiau postą aukščiau) man vienuolė taip ir stojo prieš akis, tiesiu taikymu akys į ją, kaip į baltą angelą nukrypo. o po to kai prasukau su visais užpakaliais, tai pasimetė truputį.
taip dauuug geriau
QUOTE(sillwio @ 2007 06 14, 23:51)
Tavyje slypi neatskleistas talentas Ir su kompozicija viskas tvarkoj. Daviau tau leliją už originalumą.
Dėkoju ...ne kožnam pasiseka įžvelgt neatskleistus talentus. kai išgarsėsiu - nepamiršiu Žodžiu apie ką aš čia. A atėjau pareikšti oficialios padėkos Sillwio - taigi mano nuotraukas perdarė (ir be juostų šonuose ir be nupjaustymų) be didesnių kalbų , o tai jau susimėčius buvau ir pati kaži ar bebūčiau nešus (tuo pagrindu, kad patys tokio formato prašėm )
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 15, 13:51)
Dėkoju ...ne kožnam pasiseka įžvelgt neatskleistus talentus. kai išgarsėsiu - nepamiršiu Žodžiu apie ką aš čia. A atėjau pareikšti oficialios padėkos Sillwio - taigi mano nuotraukas perdarė (ir be juostų šonuose ir be nupjaustymų) be didesnių kalbų , o tai jau susimėčius buvau ir pati kaži ar bebūčiau nešus (tuo pagrindu, kad patys tokio formato prašėm )
Ner uz ka