QUOTE(Sansara @ 2007 06 15, 07:38)
del meninio burelio. as tikrai nespesiu skaityt ten ir cia. vakar ilindau jau 10 psl. tiek perskaityt reik minimum valandos. reiskia valanda turiu nuvokt is kazkur, o tas kazkas arba namai, arba vaikas, arba mano poilsis (kuris auginant vaika yra irgi ribotas labai).... o ir cia tempai siokie tokie yra.
negerai siaip yra tas susiskirstymas
dauguma labiau linksta ten, nes gauna profesionalo pastabu... like cia ir nesijauciantys darantys mena, ar nenorintys metytis lieka kaip ant ledo. gali gautis taip, kad zmones nebetures fiziskai laiko skaityt du skyrelius ir pasirinks su taiklesnemis pastabomis. o mes su savo diafragmom, islaikymais ir t.t. patarinesim "zali" "zaliems" ir tiesiog taps neidomu, nes autoritetingu (ar tiesiog keliu) nuomoniu neisgirsim...
QUOTE(Sansara @ 2007 06 15, 08:17)
ir dar pratęsiant:
jei lieki tik šiame skyrelyje, vadinasi ir lieki eilinis fotiko "user'is" nenorintis tobulėt...
aš jau nelabai suprantu kuo skiriasi skyreliai "mokomės fotografuoti" ir "rodome ką gražaus nufotografavome"
o čia dabar gaunas "mokomės fotografuoti", tai kažkas iškirpto iš konkteksto, tik techniniai dalykai? tai kam tada konkursai kažkokie, kam aptarimai kompozicijų? juk tai tarsi dubliuojasi meninės fotografijos temoj
nežinau, tas susisegmentavimas yra kažkokia nesąmonė, kuri balamutina viską.
ir sąžiningai atsakykit, kurie dalyvaujat abiejuose skyreliuose. jei turėsim minimaliai laiko, kuriuos namų darbus ruošit pirma? ar kur gaunat autoritetingą kritiką, analizę, literatūros pasiskaitymui? ar mūsų skyrelį, kuriame tiesiog kažkas kažkam nuotraukoje maišo, pratrintų ir t.t.
sąžiningai: aš pasimetus
nes visi kurie tik tobuliau valdė fotikus, pasidavė ten, o čia tik užbėgs trumpam, bet jei laiko neturės, tai niekas nieko ir nekomentuos
Truputi pesimistiskai kalbi. Nei vienas dar is cia galutinai neperbego ten. Mano nuomone daugeliui uzejo savotiska "atmetimo frustracijos" forma, iskaitant ir mane
Dabar nuotraukose matau tik istrizaines, raudonus trikampius ir seseliu zaisma
Juokauju aisku, bet tiesos tame yra.
Atsakau saziningai, pirmiausia ruosiu situos namu darbus
Anas skyrelis nera kazkokia religija, kuria reikia be isimties tiket. Kiekvienas is ten pasiims tai kas jam reikalinga ir atsines cia. Patikek manim.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 15, 09:00)
Sillwio, pas mus irgi bulviu sventes buna (tik rudeni). Dar vyno, jauno vyno, obuoliu, fontanu........ Zmones fantazija neisiskundzia
Cia panasiai. Kai visko uztenka, tada galima ir linksmintis ir svenciu prisigalvot.
QUOTE(valanda @ 2007 06 15, 09:38)
Bandau taikyt i naujaja (reportazine) tema.
Sypseneles?
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 15, 10:05)
Čia nuotrauka reportažo apie lenkų turistus tema (įdėjau ir į meninės fotografijos skyrelį kompozicijos aptarimui), norėjau daugiau kadrų padaryti - kaip jie valgo būrelyje, kaip susirenka šiukšles, dainuoja, rankom ploja ir panašiai, bet kažkaip jaučiausi nesmagiai, nes kur buvau (kad ir tolokai su teleobjektyvu) jaučiausi gana matoma ir nesmagiai
čia dar ne namų darbam, nes šeštadienį žadu į įdomesnį renginį nukakti..
Matau tik nugaras, kurios man nuobodzios. Zinau ta jausma, kai jautiesi matomas (o is tikro niekas i tave net demesio nekreipia
). As ta jausma bandau nugalet fotkindamas visokius viesus renginius ar sporto varzybas. Tada drasiai gali priet prie scenos ir fotografuot i valias. Pamegink, tau patiks.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso