Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(bite maja @ 2007 06 14, 19:47)
vo, žiūrėk hihihi.gif . ten paskutinė nuotrauka 
http://picasaweb.goo.../sillwio/People

Sakiau vyrui paneles parodysiu. Tai jis jas bobom išvadino lotuliukas.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 21:08)
o fotoatelje darbų kokybe patenkinti likom tik Panevėžy vienoj vietoj - nei klausimų dėl formato nekilo, nei apkarpė doh.gif 

Čia kur taip?

Aš irgi meninykų temoj kiekvieną žodį gaudau, bet prabilti dar neišeina - žodžių pritrūksta blush2.gif Tsakant, teoriją "kalu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 22:20)
o aš kaip tik iš ten  tokius rezultatus gavau  cry.gif Anksčiau keliskart nieko buvo, o dabar...
nea, ten jie turi kažkokį kitokį skaitmeninį formatą artimą 10x15 ir gaunas be linijų. Anksčiau kai pati iki smulkmenų išaiškindavau padarydavo...nu bet...ai išeina visas skaitmenukes taip ir nupjauna be didesnių ceremonijų jei žmogus nežinai skaitmeninės formato skirtumo.

Isvada:
daryk nuotraukas namuose, kokiu noresi, tokias gausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 21:20)
o aš kaip tik iš ten  tokius rezultatus gavau  cry.gif Anksčiau keliskart nieko buvo, o dabar...
nea, ten jie turi kažkokį kitokį skaitmeninį formatą artimą 10x15 ir gaunas be linijų. Anksčiau kai pati iki smulkmenų išaiškindavau padarydavo...nu bet...ai išeina visas skaitmenukes taip ir nupjauna be didesnių ceremonijų jei žmogus nežinai skaitmeninės formato skirtumo.

Kolektyvas pasikeitė. Rimti išvažiavo į Angliją lotuliukas.gif Beja, tas kitoks formatas yra 10x13. Aš visada prašydavau šitą, tada iš mano muilinės spaudžiant niekas nieko nenukarpydavo ir baltų kraštų nepalikdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 14 birželio 2007 - 21:33
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 14, 22:29)
Isvada:
daryk nuotraukas namuose, kokiu noresi, tokias gausi bigsmile.gif

na sau kokias gal ir daryčiau, bet kai jau po kelas to paties kadro darai tai kažkaip biski daug gaunas

Panevėžy dariau praeitą vasarą irgi ten kažkoks fuji skaitmeninis centras ar kas ten (nepamenu tiksliai pavadinimo, bet kažkoks išorinis "tunelis" įėjimui padarytas biggrin.gif) už autobusų stoties (už "IKI" toj gatvelėj - ne link aikštės) yra - tedarėm ten vienąkart (tai gal ir tiesiog pasisekė), bet likom labai patenkinti kokybe - ir spalvų, ir ten man tada dar ant kažkokio nematyto popieriaus darė. Reik kada pravizituot gal vėl ...
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 06 14, 22:31)
Kolektyvas pasikeitė. Rimti išvažiavo į Angliją  lotuliukas.gif

beee.gif
Vis tik guodžiuos bent tuo, kad nesumąsčiau daugiau darytis cool.gif Šitos irgi - dauguma skirtos dovanom, nu bet akį vis tiek pjauna...pradžioj ir pamačiau, kad vaiko viršugalvis nukirstas.
Parodysiu nenukirstą - kas man pačiai įdomu, kad ten šaligatvis višiškai išdegė (galvojau, kad dega tik dangus ir vanduo biggrin.gif) unsure.gif Čia šitą pirmą be viršugalvio ir pamačiau.
http://i199.photobuc.../IMG_9627tv.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 14 birželio 2007 - 21:51
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 21:08)
Klausykit, kas Kaune kur nuotraukas darot? Padavėm šian kelias įprastas šeimynines padaryt, tai atidavė mol kojom, galvom nukapotom. Mol 10x15 formato prašėm  doh.gif tai negalėjo perspėt - anksčiau pati skaitmeninį sužiūrėdavau koks ten , ale va šian kitam padaviau nunešt tai turiu rezultatą nors verk. Taigi vis tiek skaitmeninukės dabar einamiausios, tai negi jie taip masiškai ir karpo (nu negi sunku bent perspėt)...ai žodžiu...kaip atrodo mano galva labiau vykusios foto išvis nekalbu - apkarpytos ir dar blyškios sad.gif Marazmai kažkokie - gyvenam Kaune, o fotoatelje darbų kokybe patenkinti likom tik Panevėžy vienoj vietoj - nei klausimų dėl formato nekilo, nei apkarpė doh.gif  O gal tik pasisekė. Žodžiu gal jūs ką gero parekomenduot galėtumėt?

Bandyk Fotopro. Jie yra Savanorių prospekte, šalia Iris.
www.fotopro.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 14 birželio 2007 - 21:46
Ačiū 4u.gif

kai neturiu kuo fotkint, tai bent dėl nuotraukų spausdinimo čia padejuosiu unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 14 birželio 2007 - 21:54
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 21:42)
Vis tik guodžiuos bent tuo, kad nesumąsčiau daugiau darytis  cool.gif Šitos irgi - dauguma skirtos dovanom, nu bet akį vis tiek pjauna...pradžioj ir pamačiau, kad vaiko viršugalvis nukirstas.
Parodysiu nenukirstą - kas man pačiai įdomu, kad ten šaligatvis višiškai išdegė  (galvojau, kad dega tik dangus ir vanduo biggrin.gif) unsure.gif Čia šitą pirmą be viršugalvio ir pamačiau.
http://i199.photobuc.../IMG_9627tv.jpg

Neprivalai mokėti už nekokybiškai atliktą darbą. Jų žodžiai, kad tu prašei 10x15 nereiškia, kad jie gali kažką nukapot ir sugadint nuotraukas. Man keletą kartų yra bandę įkišt šūdą. Vieną kartą net pasiūlė įsigyt su nuolaida brokuotą nuotrauką (20x30). No way. Turi perdaryt. Laužysis, paminėk vartotojų teisių apsaugos tarnybą ir turėtų nusiramint.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 14, 21:04)
Namų darbų bus kaip visada, arčiau termino. Terminą pratesėm, tai manau, kad savaitgalį čia bus visiškas štilis  smile.gif Aš va namų darbų kartu su rooliu važiuosiu į bulvių šventę (jo jo, yra tokia smile.gif ) savaitgalį daryt.

O mes vaziuosim i sunu lauko bandymus thumbup.gif Tikiuosi ir gi ka pagaut tokio fotoreportazasisko mirksiukas.gif
O kas cia tokia per svente, gal koks bulviasodinimas? Nu kaip bulviakasis?
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 22:06)
O mes vaziuosim i sunu lauko bandymus  thumbup.gif  Tikiuosi ir gi ka pagaut tokio fotoreportazasisko  mirksiukas.gif
O kas cia tokia per svente, gal koks bulviasodinimas? Nu kaip bulviakasis?

Jau bulviakasis smile.gif. Ankstyvų bulvių šventė.
Atsakyti
Ačiū už patarimus, kadangi taip ir nesupratau fotokūdros veikimo principo, įdėjau didesnį meną lotuliukas.gif - aišku nuo to manęs kažkodėl suprast irgi nepradėjo cool.gif
http://fotokudra.lt/...g=18548&nav=aut
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 14, 22:08)
Jau bulviakasis smile.gif. Ankstyvų bulvių šventė.

Tu rimtai blink.gif
Tikriausiai smagu bulves kasti bigsmile.gif Man teko vieninteli karta kai buvau mazyte kasti. Taip daugiau ir nekasiau verysad.gif
O kas per ta svete daroma? ar tik kasama? Ar po to ir valgoma daug visko ivairaus is bulviu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 22:10)
Tu rimtai  blink.gif 
Tikriausiai smagu bulves kasti  bigsmile.gif  Man teko vieninteli karta kai buvau mazyte kasti. Taip daugiau ir nekasiau  verysad.gif
O kas per ta svete daroma? ar tik kasama? Ar po to ir valgoma daug visko ivairaus is bulviu  bigsmile.gif

Kasimo nebus. Bus daug visko iš bulvių, koncertai, madų demonstravimai, šokiai ir t.t. skirtingose vietose. Gal kažkas panašaus į jūros šventę Klaipėdoj, tik skamba ne taip iškilmingai biggrin.gif
Atsakyti